2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arzu supraviti sadece bir kezmi denedin. inşallah hep böyle iyi devam eder.
çağan çok şükür bir süredir iyi. yani kendi sınırlaarına göre iyi tabi. kahvaltı pek yapmıyor ama artık elimden çorba yiyor mesela. bende geçen gün tarttım 12800-12900 arası gitti geldi. boyuda 94cm de takıldı kaldı. kıyafetlleri kısalıyo ama cetvelde hiç boy farkı yok anlamadım gitti.
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

SEVDA geçmiş olsun melekler korur çocukları derlerya buda bir örneği işde Allah esirgesin kazadan beladan....

akşam olunca arılar canlandı yine ama busefer babası başka bi yöntemm buldu çok sevdiği bi köpeği var ismailin onu kucağına verdi güyaaa arılar gelirse köpekten korkarlarmış köpeği oğlumu korurmuş.. inandı bizimkii baktım sarılmış uyuyoo tabi saat 12yi buldu..
bizim kilomuz 15.5 bende az yiyo die şikayetleniyorum sadece sabah kahvaltıda çok acıktım dio başka acıktım lafı duymuyorum.....
 
sevda cok gecmiş olsun canım....

gecenler eşimin iş yerinde elemanı makineden elini yaktı... bayagı buyuk bir yanık ....

yanık ünitesine götürmüşler... en az 50 çocuk vardı diyor biryerleri yanmış.... hele bir tane 6 aylık bebek varmış.. yüzü yanmış ...

o gun bugundur bizdede bir korku napıcagımızı şaşırıyoruz... ezgide çok hareketli çünkü ocakta caydan falan da çok korkuyorum ben...

ama buyuk facia atlatmışsınız... sen birilerini sevindir canım bence....
 
Sevdacım büyük geçmiş olsun hayatım.Allah evlat acısıyla sınmasın derler gerçekten çok doğru birşey.Allah korumuş, 2 dk içinde neler olabilirdi. Bunu atlatabilmen uzun zaman alır tabii, sürekli o hali gözünün önüne gelir.

Bizde de acıktım lafı yok..Bu çocuk hiç mi acıkmaz diyorum bende.Supravit bir deneyeyim bakalım.

Reyhan arı olayına çözümünüz güzel olmuş:))Bakalım kaç gün idare edecek:))))
 

Ay korkunç bişey Allah korumuş çok geçmiş olsun. Çok tehlikeli bu çocuklar ya kaşla göz arası ne yapacakları belli değil. Sürekli tehlike atlatıyoruz Allah korusun hepsini.
 
Bende geçen gün tuvalete girdim, zaten girmemle çıkmam bir oluyo ne yapacakları belli olmadığı için, o arada bulaşık makinesinin kapağı açık kalmış, ordan ekmek bıçağını almış bizim küçük zilli, bir de baktım bıçağın ucu ağzında dolanıp duruyo, koşsam kaçacak kesecek ağzını, Allahtan soğuk kanlıyımdır bende, çaktırmadan gidip aldım elinden ama aklım çıktı. üzerine düşse Allah korusunnnnn. Camlara kapılara heryere çok dikkat etmek lazım. hiç dalgınlığa gelmiyolar.

Elif'le de sokağa çıkmak çok tehlikeli sürekli koşuyo yakalamak çok zor. Bir anda kayboluyo ortadan, evimizin önünde pazar var beraber indik torbanın kenarını tut dedim sola döndüm tekrar sağa döndüm Elif yok. 1 saniye içinde oyuncak tezgahı bulmuş kendine :)) geçende de ikea da bir anda kayboldu, iki kişi takip edemiyoruz çocuğu, ödümüz koptu amaaan Allah korusun hepsini.
 
Ben uykudan falan çok çektim ama Allaha şükür çok fazla yemek problemi yaşamadım bizim kızlarda, ta ki son bir-iki aya kadar, şimdi şimdi çok seçmeye ve iş olsun diye yemek yememeye başladılar, ama tabi sevdikleri şeyleri yine yiyorlar da sebzeyle işleri yok, et obur benimkiler :)), Elif ilginç bir şekilde kıvırcık salatayı da sever, pilav, makarna. bunlarda pek sorun çıkmıyor.

Ama Elif su çiçeği çıkardığından beri ağzına lokma koymuyor iştahı gitmiş iyice inşallah düzelir. Sucuğu çok sever mesela, dün hiçbir şey yemeyince akşam sucuk yapayım sana dedim onu bile istemedi. Allahtan iri yapılı da depodan kullanıyo şimdilik.
 
4 gün kullandık sonra 5 gün ara verdik 2 gün daha kullandık toplamda 6 gün oldu, şimdi kullanmıyoruz...
kuzi sizde büyük bir badire atlatmışsınız, Allah korusun yavruları
 







Ay korkunç bişey Allah korumuş çok geçmiş olsun. Çok tehlikeli bu çocuklar ya kaşla göz arası ne yapacakları belli değil. Sürekli tehlike atlatıyoruz Allah korusun hepsini.


hepiinize tşk ediyorum kızlar Allah korudu inanın.

sevindirmeye çalışırım herkezi elimden geldiğince ogünden sonra bunu dahada çok yapmaya çalışıyorum.kurban kesip dağattık bir hafta önce Allah kabul eder inşallah.çok zor bi durum bende çok korkarım yanıktan çay suyu ocak bunlara çok dikkat ederim mümkün mertebe ama ne bilelim işte kimin aklına gelir sobayı devirip açsın evimizde açık ateeşli sobalar kullanmamak lazım hepsini çıkardım zaten yağlı radyatör aldım her odaya,istemiyorum infarared ısıtıcı falan bide sivri şeylerden bıçak demir sert çubuk tarzı şeyleri vermemeye çalışıyorum makasıda sadece oturdukları yerden başlarındayken çünkü devamlı koşar haldeler boğuşma vs allah korusun düşerler üstlerine diye kaza ve çocuk yani yanyana olağan şeylerr .
filiz metin yaptığı bi olaydan bahsetmişti bi ara klimanın dışardaki soğutma motorunun üstüne çıkmış camı açıp kaçıncı katta bide son anda babası almış içerii Allahım sen koru ne korkmuştum okuyunca..
balkkon yükseklik bu seneki korkum balkonlarda yüksek üstüne çıkıcak bişeyler olmamalı ve mutlaka korumalı olmalı ben geçen yaz duru için korkuluk yaptırmıştım balkonlara,terasa ve camlara ama bu sene kaandan çok daha fazla korkuyorum o nedenle bide balkona file koruma yaptırıcaz çünkü kaan çok ne bulursa üstünde korkulukları bile aşar allah korusun çok zor valla kızlar gazları uykuları bitse kendilerine verdikleri zarar dönemleri başlıyor sonra okul sorunları,ergenlikve sokaklardan çocuklarımıza olası tehlikeler derken çocukların dertleri hiç bitmiyor inanın çok zor çocuk büyütmek Allah hepimize kolaylıklar versin ve yavrularımızı bizlere bağaşlasın..
 
sedacım çok geçmiş olsun allah korumuş yaa çok üzüldüm benimde başıma geldi bende çok kötü olmuştum durup durup gözümün önüne geliyodu sürekli ağlıyodumm verilmiş sadakanız varmış

giremedim kaç gündür hastane çok kalabalık fırsat bulamıyorum...
 
Aranızda Abant'ta tatil yapan var mı?
bana şöyle romantik, hoş bir ortamı olan, bir gece kalınabilecek, güzel bir otel önerebilecek var mı? (Not: kendim için değil tabi malum iki çocuk var :), bir çift için hediye düşünüyorum da.
 
ayy kuzi alemsin. inşallah sen kendin için de sorarsın bir gün. bende çocuklarına biri bakalım bir gün diyen oldu sandım.
bizde bugün havzaya kaplıcaya gittik. iki oda tuttuk. birinde ben ve annem birinde de oğlum ve eşim. hiç aklıma gelmezdi birgün böyle gideceğizde ben eşimle değil annemle olacağım. annemde demedi ki ben çocuğu alayım diye aman dese ben korkar vermezdim hakim olamazsa diye de oda ver demedi zaten.

yarın istanbula gitcektik ama burda kar başladı. bakalım inşallah sorun olmazda uçak kalkar..

derya hastane deyince aklıma geldi.ilk işe başladığımda bundan 16 yıl önce oluyo yanık merkezinde çalıştım. 2.5 yaşında bi çocuğumuz vardı annesi küçük çocuğunun çamaşırlarını banyoda kaynatırken bizim ufaklık (adı kaan dı) koş kazana düş. heryeri yanıktı yavrumun ve o kadar metanetli bi çocuktu ki. biz ona girişimde bulunurken ağlardık o bize üzülür acımıyo abla ağlamayın bakın ben ağlamıyorum derdi. neyse ufacık bi yanık izi kalmadan iyleştirdik kaanı. şimdi 18-19 yaşında falan ama nerelerdedir bilmem tabi. o zamanlardan beri çok korkarım yanıktan her türlüsünden. allah birdaha birdaha korusun çocuklarımızı.

arzu not aldım deniycem supraviti. çok sağol.

çağan bugün babasına babacım ben seni çok seviyorum dedi. beni hiç yanlız bırakma hep yanımda ol tamam mı dedi. durup dururken dedi. çok duygulandırdı bizi....
 
Onatda babasına öyle diyor babacım ben seni çok seviyorum beni yalnız bırakma gitme diyor
 
emel benimki çok babacı aralarında değişik bi iletişim var. babamız bence pek ilgilenmiyo ama söylediği tek söz dikkate alınıyo şaşırıyorum.sizde de öyle bi durum var mı
 
merhaba..
ay kızlar ne kazalar olmuş,Allah korusun!!çook geçmiş olsun..
biz bugün ankaraya getirdik eşyaları depoya koyduk,bi an öce hallolsa işler ben evsiz ne yaparım(
 
Duygu ankaraya mi yerlesiyorsunuz ? İnsss kisa surede hollolur isleriniz..allah kolaylik versin..
Vitamin konusunda denemedigimiz kalmadi neredeyse vitaminimiz bugun bitti bu defa da supravit alicamm..kis bitene kadar kullanicam vitamin yaza kllanmayi dusunmuyorum.innss artik gerek kalmaz.1 yasindan beri kullaniyoruz..

Bu kosup kaybolma isini ece de cok yapiyor..deli oluyorum disari ciktigimizda. Bi defa kaybettik avm de ...o gunden beri odum kopuyor kiziyorum, anlatiyorum yok anlamiyor..sanki hic disari cikaramiyorum deli gibi kosuyo..bide arkasina da bakmaz hic bazen caktirmadan takip ediyorum hic bakmiyo etrafina annem nerede diyee..

Sevdanin dedigi gibi her donemin zorlugu ayri..
 

:)) Yok canım be nerdeee, ben sinemaya bile en son Elif bebekken gitmiştim, sosyal hayat sıfır bizde, Yengemin doğumgünü 'de, ne hediye alacağımı bilemedim, abimle ikisine başbaşa zorunlu bir tatil yaptırmış olayım dedim, onlarda da üç çocuk var da, yıllardır tatil falan gördükleri yok, çocuklu insanın halinden çocuklu anlar ancak.


emel benimki çok babacı aralarında değişik bi iletişim var. babamız bence pek ilgilenmiyo ama söylediği tek söz dikkate alınıyo şaşırıyorum.sizde de öyle bi durum var mı

Bizde baba çocukların şımarık oyun arkadaşı, o yüzden çok kaale alınmıyo ama babaları eve gelince bayram havası esiyo, sevinçten uçuyolar arkadaşları geldi diye. Ben pek oyun oynamıyorum ve daha diktatörüm çünkü. zorunlu ihtiyaçlarında anneeee, anne sıkınca babaaa durumu var bizde.



Ayyy aynen Elif'i anlatmışsın valla bukadar benzer gözümün önüne geldi, aynı şeyleri yaşıyoruz inan. Kaybolma korkusu diye birşey yok hiç anlamıyo.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…