2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

emel ne güzel oynuyorsunuz maşallah. masal okuma kısmı da çok hoş. benimki hiç okutmuyor. hiç bir kitabın amacını yerine getiremiyoruz. çağan alıp okuyor o bize masal anlatıyor. bende okumak istiyorum hani verilecek anafikirleri vrmek açısından ama yok.
zilinizin sesine ayrıca bayıldım
bu arada tamirci beyi bi ara benim eve de alsam ama söyle ona para mara vermem. öperim o kadar...
 

tamam yollarım tamirci beyi, seve seve gelir tamir edilecek bir şey olsun yeter ona sadece yolu tarif etmen lazım yol tarifi olmadan gelmiyor bir gün videosunu çekip koyayımda seyret:))
Onatda daha yeni yeni okutmaya başladı ama kitapları o seçiyor onun renkli renkli kitapları var minicik minicik ilk onlarla başladık sonra yine çok renkli resimli güzel kitaplar buldum onlarıda sevdi öyle öyle dinlemeye başladı ama şunuda söyliim öyle kuzu gibi yatıp dinlemiyor ben okuyorum o bir zıplıyor iki hopluyor sonra yanıma gelip yatıyor sonra kalkıyor yine hoplayıp zıplıyor sonra sonlara doğru yoruluyor daha çok yatıp dinliyor ama o hoplama zıplamalarda bile dinliyor aslında çünkü bir kaç çok sevdiği kitap var onların bazı yerlerinde susuyorum cümleyi o tamamlıyor yani aslında hepsini ezberlemiş :))

şu anki favori kitaplarımız bunlar belki sizde seversiniz renkleri ve resimleri çok güzel
http://www.okuloncesimarket.com/pro/3483/134/360-Oyku-Tasitlar
http://www.okuloncesimarket.com/pro/2401/133/360-Oyku-Dizisi-(10lu-Set)
http://www.okuloncesimarket.com/pro/2400/134/360-Oyku-Dizisi-(6li-Set)
 
Son düzenleme:
aman yeni başlamış dinlemeye maşşallah diyimde nazarım değmesin.
evet evet video koyda izleyeyim.
şimdi kitaplarına bakıyorum. sağol link için.
yol tarifine gelince biz gelip kapıdan alırız böyle usta tamirciyi nerden bulcaz:)
 
merhaba...
öksürük ameliyatı ,iiymiş:))
biz de çok severiz ameliyatı,biraz ilginç gelmio diil bana,kes-dik ve acaip zevk al??(gerçi ben de çok severim:))
biz kitaba bayılırız ,kitapsız asla bi yere gitmeyiz,saatlerce okuruz (anca ablaları dayanıo)tabi kitap okunurken başka bişeyler kesin yapılır ama nil de ezbere bilir çoğunu ..evde en az 200 kitap vardır,ablalarında da 50 tane..
ay bizim deli ben yazarken bi baktım winnie başlamış,korktu ağlıo(
 
Günaydınlar,

merhaba herkese...elvine dün akşam dedim ne ameliyatı oldun sen bakalım ne cvp vercek diye...öksürük ameliyatı olmuş
ayy çok güldüm yaa
Öksürük ameliyatı çok güzel bir ad bulmuş elvin:)))Süper...

burda da hava açtı. biraz çıkıp dolaşalım dışarı. çağan bey çıkmak isterse tabi..
Bizim ki eve girmek istemiyor:))) Çağan çıkmak mı istemiyor.Ama o evde olmayı her zaman daha çok seviyordu sanırım. Egehanla anneannesi gezmeye çıkıyorlar, akşam üstü 5-6 gibi yanıma uğruyorlar.Ofistede takılıyoruz.Akşam saat 7 olmuş hadi eve gidelim deyince başlıyor bağırmaya.Eve gitmeyeceğim gezmeye gidelim, marmarise gidelim diye.Sabahtan akşama gezse doymaz.Bana diyorlar, hamileyken gezdin, çocuk doğdu gezdin onunla.Tabii olacağı budur diye:)))

Kitapları bizde seviyoruz.Ama yırtma olayı var.Onu sevmiyorum.Bakalım nasıl geçireceğim ondan.

Emel verdiğin linklere baktım.Oldukça güzelmiş.Bende sipariş vereyim bari:)))Teşekkür ederiz canım.

Yaa ne zamandır dewrya girmiyor, haberiniz var mı ondan.Yoğun herhalde bu aralar.
 
haftada bir gün okula kitap gönderiyoruz. genelde bizim kitap okunmuş geliyo. yani öğretmen her çocuğun getirddiğine bakıp uygun gördüğünü çocuklara okuyo sanırım. notlarda benim gönderdiğim kitabın okunduğu yazıyo. çağan pek seviniyo o günlerde geliyo anne sana kitap okuycam alıyo kitabı sayfa sayfa çevrip birgün birgün deyip başlıyo okumaya. bana okutmuyo. ama diyorum ki benmi bıktırdım. o daha bebekken yani doğduğğu zamanlardan başlamak üzere ona dirilişi(turgut özakman) okumştum baştan sona yüksek sesle. uyumadan önce nenni söylemezdim dirilişi okurdum. öyle uyurdu. okumadığım günlerde bakardı bana emeklemeye başladığında falan kitabı alır bna getirirdi. çocuğa fazla abandım galiba. şimdide dinlemiyo..

meral derya geçenlerde bi girdi ama yazmadan çıktı. yoğun galiba bu günlerde. duygu kitaplarından biraz bana yolla. bende o kadar yok. dinlemiyo diye fazla almıyorum.
 
kuzi senin reklamda kadının yüzünün donduğu sahneyi es geçiyorlar iki gündür. şikayetin işe yaradı galiba.
 
merhaba...
bence de iğrenç reklamın orası,kaldırsınlar tabi!!
serpil sen de linkini atsana kitaplarınızın..
harbiden yahu deryaaaaaaaaaa:)))
nil dün aştı kendini 1 de ablalarına bıraktık 10 da aldık daha da gelmek istemio hanfendüüü..tabi saat başı aradık gelelim die 5'ten soona o zamanlarda hayırr dedi..bizede aştırttı kendimizi:))
 
günaydın kızlar

reklamın sırf buz tutan yeri değil kızın ağzının burnunun şekillden şekile girmesi de iğrenç bu reklamı seyredince bir daha o sakızı çiğnemek istemem ben açıkcası şahsen yani kendi adıma :)))

Duyguşcum senin kız 10 a kadar kreşde duruyor anladığım kadarıyla eğer öyleyse kreş açıkmı o saate kadar yahu
 
duygu bende link yok canım. yani çok önce aldığım için hatırlamıyorum ama tübitak ın bazı kitapları var bende. gölde; çiftlikte;rüzgarlı birgün
birde küçücük kitaplar var kurbağa şeklinde penguen şeklinde falan adlarıda arkadaşım kurbağa vs diye gidiyor.
vini ve po nun rüzgar,ışık, su, mevsimler kitapları var. kreşte rağbet görenler bunlar.
 
merhaba benimde 2009 ocak doğumlu bir oğlum var forumu biraz inceledim hoşuma gitti bende tecrübelerinizi paylaşmak isterim...
 
günaydın,

şu becerikli tamirciye benim evde o kadar çok ihtiyaç var ki!!!
Hoşgeldin ssbk,
Benim kızda hiç kendine kitap okunmasından hoşlanmıyor, hep kendi okuyacakmış, mıy mıy edip bırakıyor. Emelcim gönderdiğin linkden sipariş ediyorum umarım etkili olur.
 
merhaba...
emelcim yok kreş hafta sonu,burda bi aile var sevdiğimiz 5 kız+1 erkek çocukları var,ablalar onlar yani..nil çok sevio onları,onlarda nili:))
hoşgeldin ssbk:)
serpilcim saol,bakayım ben de bi:)
nil kötü geceden beri öksürüo(
 
Günaydınnnn, dün nur topu gibi suçiçeklerimiz oldu bizim :)) Pazar sabahı Elif alt bölgeyi kaşıyıp duruyo, anne kaşı kaşı diye bağırıyodu, birde baktım vajina bölgesi sivilce sivilce patlamış çocuğun, mantar falanmı oldu diye korktum, akşama doğru yüzünde hafif kızarıklıklar başlayınca sırtını bir açtım ki, koca koca benekler var sırtında ve suçiçeğiymiş, şimdi Defneye de geçer muhtemelen Allah sonumuzu hayretsin bakalım. İnşallah hafif atlatır.
Bu aylar suçiçeği aylarıymış, benim yeğenlerimde çıkardı ve daha yeni iyileşiyorlar, ama tuhaf olan Elif evden çıkan bir çocuk değil, çoluk çocukta yok etrafında nasıl çıkardı anlamadım.

kuzi senin reklamda kadının yüzünün donduğu sahneyi es geçiyorlar iki gündür. şikayetin işe yaradı galiba.
Ben rastlamıyorum nezamandır o reklama ama iyi bari bu da birşeydir. gerçi sadece yüzünün donduğu değil asıl korkutucu olan ağzının burnunun kayması ama neyse.



Elif'te kitapları çok seviyo ama o kitapları okurken onun diline çeviriyoruz tabi, Geçengün ablam direk kitapta yazdığı şekliyle okumuş, saf saf dinlemiş dinlemiş
"Bu da neydi şimdi " demiş :)))
Bugünlerde de benim ona okumamı istemiyo, o bana okuyacakmış, yarım saat aynı şeyleri tekrar ediyo, memeğini mememiş, koşmuş koşmuuuş koşmamıııışş, kaydeşim kaydeşim demiiiiiş, kekiyce (çekirge) geelmiiişş, kaydeşim kaydeşim yapıyosun demiiiş :)))) Boyama kitabını bile böyle okuyo :)

İnşallah okuma sevgileri hiç bitmez.
 
Günaydın, geçmiş olsun kuzi. Aşı yaptırmış mıydınız_? Ben yaptırmadım daha.Yaptırınca daha kolay atlatıyormuş.

Ooooh gezenti nillll, eve hiç gelmeyecek desene bıraksan.:))) Aslında egede öyle ama neyse.Akşama kadar gez akşma hala ben eve gitmek istemiyorum modu..

Emel senin verdiğin linkten sipariş verdim.Ama hepsini çıkarmayacağım ortalığa.Tek tek götürürüm eve:)))Yoksa 1 akşamda hepsini okumamaı istiyor.
 
eehh nil kız 10 lara kadar gezersen böyle hastalanırsın işte..
şaka bi yana çok geçmiş olsun.
ssbk hoşgeldin.
 
Nil'e de çok geçmiş olsun atlamışım az önce.Gezentiliğinden hastalığı unutmuşum:)))
 
kuzi geçmiş olsun. ooff okudum ama yazamıycam. az önce çok kötü bi haber aldım. bi doktorumuz dün akşam intihar etmiş ve ölmüş. elim ayağım titriyo yaa. allah kimseyi çıkmaza sokmasın.
 
slmm.. kardan dolayı hep evdeydik ezgiyle...

evde olunca girmek zor oluyor...

kuzi gecmiş olsun su çiçeği geçirmedik aşı oldu ama bizde daha bu ara hastalık istemiyorum gelmesin nolur :)))

evde keyfi yerindeydi ezginin.. ama son iki gun çok şıkıldı artık... bol bol kara cıktık... tadını çıkardı iyice...

bizdede anaokulu kitapları hastalığı var kesecek yapıştıracak... öyle guzel kesiyorki şaşıp kalıyoruz...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…