2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet guzeldi serpil.biz heryeri dolasamadik gerci hava soguk oldugu icin hayvanlarin cogu icerideydi..oraya baharda gitmek guzel olur.tur rehberi cok guzel seyler anlatti. İstanbulda yasiyoruz ama pek cok yeri bilmiyoruzz.. Sanirim once yasadigimiz ilden baslamak gerek.. Keske vaktimiz ve imkanlarimiz olsada bol bol gezsse :))

Dediginiz gibi aile konusunda bizlerin beklentileri var ama onlarda artik yaslandiklari icin tahammulleri azaliyor. Tabi yetistirilme tarzininda etkisi var. İki saat sevmekle tum gun cacuga bakmak cok farkli.
Benim soyle bi avantajim var annem 6 cocuk 3 de torun buyutmus. Bir de babamda cok sever cocuk. Hikayeler anlatir sarki turku soyler at olur vss.. Ama yinede ise girip anneme biraksam aklim kalir..
 
Son düzenleme:
neşe erberk olarak kurulmuş ancak şimdi ayrılmışlar serpilcim. Kızlar motor hareketlerde haklısınız ancak standart bir test sonucu işte. Azim konusunda haklısın şekerim... Dr.ları şaşırtmak konusunda üstüne yok kuzucuğumun, Allah devamını nasip etsin.
Aile konusunda yardım demişsinizde, biz de bu konuda muzdarip olanlardanız, benim anne yok, eşimin anne 73 yaşında, kendilerine baksınlar bişey istemiyoruz başka..
 
Hatice Kartepe'ye gelmişken uğrasaydın ya bana!!!! Haftasonu çok karlı ve kapalıydı hava oralarda..
 
Ah keske yakinmisin kartepeye .otobuste mahsur kaldik resmen..ne rezalet herkes kafasina gore park etmis tepede adamin biri kallp krizi gecirmis ambulans kaldi yolda falan cok kotuydu..
Ama herseye ragmen manzara superdi. Bir dahaki sefe bi gece konaklamali gidecegiz inss...
 

:)))))))) alem bu çocuklar ya, kemal sunal filmleri gibi :))
 
samsunda sonunda kar yağıyo..
haa severmiyim hayır ben biraz gıcığım bu konularda. sadece görüntüyü severim. kış bitip bahar gelse artık....
 
İstanbulda karli. Aynen bende hic sevmiyorum sadece manzara guzel :) dun tepeye kadarciktik herkes indi otobusten yuruyerek gitti ben usendim inmeye .para verseler ustune inip kartopu oynamam. Ama ece bayiliyo yatiyo yerlere yuvarlaniyor :) burdada aksam sabah cikiyoruz bahceye kar oynama...
 

Salon penceremden oteli görüyoruz desem..... Maşukiye'ye 5-6 km uzaktayız canım. Evet manzara süperdir, tavsiyem hafta içi gelmeniz, hafta sonu çok kalabalık oluyor....
 
Ya ne guzel bir yerde oturuyorsunuz. Dogayla icice havasi temiz cok sanslisiniz. Arifiye .masukiye, sapanca oralari cok begenmistim.. Keske imkanimiz olsada bir evimizde oralarda olsa :)
 
aynen bende hiiç oynamam kartopu falan bi ara kaymaı öğrenelim diye tutturdu eşim baktım önce düşmeyi öğretiyorlar haa dedim ...%100 düşülüyo demekki başlamadan bıraktım ..
çağanı henüz bilmiyorum ne yapar kar tutrmı bilmem bence tutmasında. gerçi geçen yıl vanda kayak merkezine gidip kızakla kaymıştık çağanında çok hoşuna gitmişti ama çağanda üstüne başına bulamasından pek hoşalnamz onunda öyle gıcık huyları var..
 
Çok sevindim aslıcım.Gerçektende çok azimli bir kızın var.Ama serpilin dediği gibi egede bazı hareketleri yapamayabiliyor.
Bir ara paktuna nın bir kitabı gelmişti2,5-5 yaş gelişimlerini test ediyorsun.Bizimki kelimeler, hareketler , bedensel işlevlerde 1 ya da 2 dönem sonrasını yapabiliyor, ama hala boyama işini yapamıyor.Hiç sevmediği bir şey.Çatısını boya diyorum bütün evi karalıyor.Çatısı nerede değimde gösteriyor ama boyamaya gelince sıkıntı basıyor çocuğa.


Hahahaha benim annem var başımda:)))) Ama sürekli kavga ediyoruz.Tamam sağolsun bakıyor ama, arada birde laf sokmaları olmasa. Ben olmasam kreşe verecektin, kreşe verdiğinde para verirdin, bana da her ay kreşe vereceğin kadar para ver....Sen kötü gelin miyim diyorsun.Ben kötü kızım sanırım:))) Geçen hafta çıldırdım, ben sana bak demedim, sen geldin bakacağım dedin dedim.Para falanda veremem ister bak ister bakma dedim çektim gittim.
Şimdilik aramız limoni, bir süre sonra bir kavga daha ederiz:) Birkaç ayda bir giriyoruz birbirimize.

samsunda sonunda kar yağıyo..
haa severmiyim hayır ben biraz gıcığım bu konularda. sadece görüntüyü severim. kış bitip bahar gelse artık....

Oooh be benim düşüncemde olan da varmış.Herkes ben karı çok severim, kartopu oynamayı severim filan diyor.Ben bursada kaldım 2 sene.Hiç sevmedim kartopu oynamayı.Bana göre değil, soğukta oyun oynmak:)))
 
meral kavgadan sonra napıyosunuz konuşmaya devam ediyomusunuz yoksa bi barışma faslı falan mı oluyor.
ya dün akşam çağan sofraya gelmedi. bonibon istemişti bak sonra yemek yemiyosun dedim tamam anne söz yiycem dedi. iyi verdim. sofra zamanı geldi ee tabi doğal olarak çağan gelmedi. sonra annem sormuş daha sonra acıkcam ben demiş. neyse ben inat ettim yemek zamanı yemek yenir zırt pırt sofra kurulmaz diye(benim herkesin keyfine göre sofra kurup toplayacak halim yok yani. şimdi annemle buna alışşacak sonra bendende bekleyecek) kuralları bilsin dimi ama. sonra babam aradı biz kavgalıyız tabi çağanla. annem beni şikayet ediyo çağanda duyuyo. bende eleştirmeye gelince eleştiriyosunuz çocuğu eğitemiyosunuz diye bişey yapınca da karışıyosunuz dedim annem küstü. çocuk gibi. konuşmaz etmez yüzüme bakmaz hayır anlamadımda küstüğünü. aramızdaki son diyalog bu olduğu için buna bağlıyorum. neyse küstüğünü anladığımda bir iki saat geçmişti. farkedince sataştım falan aaa küsmüş dedim. şaklabanlıkla olayı atlattık ama ne bilim bunda küscek bişey varmı yaaa. aman işte neyse yaşlanınca zor oluyo insanlar. umarım bizler öyle saçmalamayız
 

Selam Gülce napıyosun görüşmeyeli.
evet yine de yabancıya bırakmaktan iyidir tabiki buna da şükür. seninkilerde iyiymiş valla :)
senin nasıl gidiyo bakıcıyla durumunuz iyimi.
 
huu huu merhaba kızlar, beni hatırladınız mı :)
Nasılsınız iyimisiniz herkesler yavrular iyidir umarım..
Geçmiş ve gelecek doğum günleri kutlu olsun tüm yavrularımın,sağlıklı başarlı nice yaşları olsun hepsinin..

İş yerinden giremiyordum aslında yasaklıydı site başka bir yere taşındık şimdilik açık buraya giriş ama ben yine de fazla girmiyorum,temkinli davranıyorum :)
akşamlarıda zaten pek fırsat bulamıyorum..

Kuzicim ikinci bebeğinide da doğurmuşun allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah tebrik ederim :)

Benim minik kuzum Eguşumda yaramazlıklara son gaz devam,hiç susmadan konuşuyor,mutfaktan hiç çıkmıyor :)
mutfağa gidiyor anneee ben bişey istiyorum, ne istiyorsun oğlum bişey istiyorum :)
ne istediğinide bilmeden yeterki bişeyler alsın kemirsin..öyle böyle geçip gidiyor işte günlerimiz..

biraz okumaya çalışayım ne var ne yok bakayım :)
 
 
Duygucum anladığım kadarıyla iş ve şehir değiştiriyorsunuz Allah gönlünüze göre versin inşallah herşey yolunda gider..

accu gözünüzaydın kızının gelişimi iyi gidiyormuş, kızlar zaten daha azimli oluyorlarmış,işte kadınlar bebeklikten başlıyor güçlü olmaya :)

Benimde oğluşuma annem bakıyor sağolsun ,benimki 4. torun hepsinide baktı..ikisi bir arada baktı hatta..şimdi kız kardeşimde kalıyor onun oğlunu servise bindiriyor sonra ben Ege'yi ona bırakıyorum akşam üstü yeğenim okuldan geliyor ikisi tepişip duruyorlar..Hiçte ses çıkarmaz sağolsun kreşe vermek istiyorum Ege'yi kıyameti koparıyor daha erken diye ona vereceğim parayı biriktirecekmiş,hakkını nasil öderiz biz üç kardeş bilmem valla..
Gerçi babamda olmadığı için anneme de eğlence oluyor çocuklar yalnız kalmış olmuyor..
Zamanı gelince bizde kendi torunlarımız bakarız herhalde allah ömür verirse, çocuklarımıza bakamadık torunlarımıza bakarız :)
 

serpil çok dertliymişin sen yahu :)))) doğru söylüyosun diyorum ya ne olursa olsun yabancıyla bakıcıyla uğraşmaktan iyi tabiki, enazından güvenle bırakabildiğim yer, bazen kayınvalidemin işi olduğu zamanlarda ablamlara götürüyorum aynı semtte olduğumuz halde okadar zor oluyo ki sabahları, aynı binada olmamız bile ayrı bir şans benim için. Benim kendi annem babamın yaşları 70'i geçti, gerçi dinç maşallah ama biraz ondan birde annem daha önce torun baktığı içinmidir bilmiyorum hiç zaten yanaşmıyo valla, yine kayınvalidemden fayda var :))
 

maşallah annene linay işte bunlar süper anne valla maşallah.
 
Aylin seni burada gormek ne guzel :)
İyi yapmissiniz cikmamakla. Ne guzel eglenmissiniz...Bizde donecektik ama koca otobus donecek yer yoktu..3 saatte ancak asagi inabildik. Oglen 14:30 tan aksam 22:30 kadar otobusteydik filmm gibiydi valla.
Genede cok guzeldi. Ben sevmiorum ama esimde ece de cok seviyor kari.babasinin icinde kaldi kizakla eceyi kaydirmak :))
 

Sağol canım :)

biz iki saat kaldık ama çok eğlendik orada kaymak için birşeyler vardı kiralanıyor onlardan aldık hepimiz yuvarlana yuvarlana kaydık, ege bayıldı zaten kaymaya :)
onca saat iyi durmuşsunuz otobüste, biz 3,30 da çıktık yola 7,30 da ancak gelebildik eve..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…