2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin kuzi. elifin de doğum günü kutlu olsun sağlıkla yaşasın. seneye yaparsın doğum günü sıkma canını.
 
Bende Elif'le en son diyaloğumuzu yazayım bari :)) bizimki artık işe gitmemden hoşnut olmamaya başladı,
Sabah bana "anneee bugün işe ditmeee " dedi
ama gitmezsem para kazanamam, sana istediklerini alamam dedim,
o da bana masada bulduğu 25 kuruş 'u getirdi," işte paraa" dedi. Güleyimmi ağlayayımmı şaşırdım
 
canım benim para da getirirmiş. üzülüyorum çocuklara yaa.
gerçi dün çağan annemle benden bıkmış galiba en son ben yarın okula gitcem tamam mıı diyodu.
öyle düşününce de kreş iyi oluyo herhalde hele ki kış günü evde dursan çocukla yapacak şeyler sınırlı sıkılıyolar işte.
o yüzden çok da üzülme çocuk işte bu gün seni ister yarın istemez
 
Merhaba kuzi, uzun zamandır girmiyordun.Hoşgeldin, nasıl seninkilerde büyümüştür iyice.

Aynı şeyler bizde de tekrarlanıyor.Anne işe ditme sen.Babam ditsin.Ama benim gitmem lazım oğlum, para kazanıp senin istediklerini alabilmek için.Ama anne ben bişey istemiyoyum artık.
Anneannesi araba istersin dedi, hayıy istemiyoyum, tren istersin, hayıy istemiyoyum.Ben hiç bişey istemiyoyum, annem işe ditmesin:))))
Diyaloglar böyle...
 
Evet yaaa, aslında evde de yapacak şeyleri yok sıkılıyor çocuklar aslında.Anneanne ile oynasa da ben belli saatlerde görüyorum diye ona daha fazla zaman ayırmaya çalışıyorum, oyunlar oynuyoruz evde olduğumuzda.O yüzden de benim gitmem sorun oluyor.Babanın gitmesine birşey demiyor.
 
kuzi naber ufaklık ne kadar oldu... napıyorsun kim bakıyor kayınvalidendi sanki dimi???

evde bir pasta kemişsinizdir canım muhakkak .. onlara buyuk kucuk dogumgunu farketmiyor biz kendi kendimize ugraşıyoruz aslında :)))

çagana da bravo valla cidden nerden duymuş bu lafları :))) çok komik ya...

meralcim egehanın fotoya bayıldım ne tatlı çıkmış öyle....

duygu hiç söylenme ev bulmak konusunda ankaraya gitmek için can atıyorsun yıllardır kümes bulsan gir otur :)))))))))
 
valla bilmiyorum nerden duyduğunu. birde son günlerde bi adet çıkardı. mesela canı yemek yemek istemiyo ya (bu hiç yabancı gelmemiştir herhalde) babam bana sakın yemek yeme sonra çok kızarım dedi. veya canı bişey yapmak istiyo nenem bana bunu kesin yapmalısın dedi o sebepten yapmam gerekli.
tabi bu bir iki değil günde ortalama 15-20 kez kullanıyo bu sözleri. o an ortamda kim yoksa o yap demiş oluyo veya yapma. abarttı biraz canımı sıkıyo hiç bişey yaptıramaz oldum
 

:))) cingöz bunlar ya...

dün babanneye gittik ankaradan halası falan gelmişti ayy bizimki bir sinirli, bir hırcın, surat hiç gulmedi, asabi, tek kelime etmedi... 2 saat oturduk keyfini getiremedik hanfendinin.. görümcemin kızı var 12 yaşlarında ona gıcık oluyor çok .. sırf ondan yapıyor kesin...

ama bende çok üzülüyorum millet hep onun üstünde sevmek istiyorlar....

yazık hepsi uzaktan ay ısırasım var ay öpesim var diyor kimse yaklaşamıyor hanfendiye...
 
ee öyle deryacım kendi bedenlerine kendileri izin vermedikçe kimse birşey yapamaz bu sevmek bile olsa. canlarının istediğigibi davranıyorlar işte. zamanla süperegolarıda gelişecek boşver üzme kendini. benim annem yanımda ne zamandır çağana hiç yaklaşamıyo. sevmiyorum seni istemiyorum diyo annemde üzülüyo ama yapabileceğim bişeyde yok. müdahale edersem inada bincek iş zamanla aralarındaki sorunu çözerler herhalde...
 

:))) evet sağı solu belli olmuyo bunların, benimki de bazen babannemi istemem sevmem kalmam diyo, bazende gece babanneme götür beni diyo :))




Selam Meralcim, evdeki interneti kapattırdım, cep telefonundan da foruma giremiyorum, işyerine yeni geldi internet (bizim köye medeniyet yeni geldi yani:))) ama yoğunluktan giremiyorum şu yazıyı bile yarım saattir bitiremedim. Ama vazgeçemiyorum buradan arasıra da olsa bakınıyorum.
Yerim o Egehanı ben Canım benim yaaa hiçbişey istemiyo, yeterki annem yanımda olsun diyo yani, İnsanın içine işliyolar valla. Ama tabi paranın kıymetini anlayınca böyle düşünmeyecekler eminim, yeğenlerimden biliyorum da onlarda ağlardı anne gitme diye, şimdi anneleri işten ayrılsammı dediği zaman yok canım ne gerek var diyolar :)))


İyilik deryacım idare ediyoruz, uykusuz ve yorgun gün ve gecelerimiz bitmedi bizim, üç senedir 2-3 saatlik uykularla yaşıyorum işte zombi gibi, zor bir hayatımız var yani, kayınvalidem bakıyo, hala bir okula veremedim Elif'i, evimizin hemen yanına bir ana okulu yapılıyo, inşaatı devam ediyo, büyük bir merakla onu bekliyorum, inşallah doğru düzgün biryer olur diye.
Biz evde zaten ufacık bir kek'in üzerine bile mum dikiyoruz devamlı, doğum günü kutlamaya bayılıyo Elif, evde pasta kesmedik ama teyzesine gittiğimizde ona sürpriz bir pasta yapmış çıldırdı sevincinden.

Bizim ufaklıkta 14 aylık oldu, yürümeye başladı, hatta baya baya konuşmaya çalışıyo, elif'in gölgesi gibi peşinde o ne hareket yaparsa aynısını yapıyo, Elif şarkı söylüyo aynı anda o da başlıyo ve çok kıskanç, elif'i fena halde kıskanıyo, elif'i azıcık sevmeye kalksam koşa koşa kucağıma tırmanıyo suratını da suratıma yapıştırıyo Elif'e bakmiyim diye, çok zilli :) ikisi yavru kediler gibi birbirleriyle güreşiyolar, Elif arada pataklıyo Defneyi, bazende kaydişimmmm seni çot seviyom, bu benim bebecim, güzel bebecim falan methiyeler düzüyo :))

Her ne kadar kendime ayıracak beş dakikam olmasa da, çoookk yorgun, çoook uykusuz olsamda güzel şeyler işte. Bazen sadece Elif olsaydı nekadar rahat olurdum diye düşünüyorum ama bir yandan da o rahatlığa alıştıktan sonra çok zor gelecekti ikinciyi düşünmek, öyle böyle çıktı aradan
 

bak sen bakk herşey işlerine geldiği gibi akıl küpü bunlar maşallah ya :))))
 

:)) ağırdan satıyo kendini Ezgi hatun
Elif'i de bir öpmek için boğuşman gerek resmen, kendi canı isterse ancak o sana gelir, sen ona gittiğinde istemez tepinir
 
Ayyy özlemişim sizleri ya, neyse bundan sonra daha sık takılırım, artık benimde internetim var :) herkese iyi akşamlar mesai bitti.
 
valla iyi olmuş kuzi. bizde (bende) kadromuz küçüldü diye üzülüyoduk(m)
GENELDE BÜYÜKLER KÜÇÜKLERİ KISKANIR sizde tersi olmuş..
 
valla bende özlemişim seni :))) demek 14 aylık oldu inanamıyorum ya ne zaman o kadar büyüdü.. ezginin okulunda var birtane mehmet 15 aylık... ezgi abla rolundeymiş .. evdede hep mehmet benim bebegim diyor... çocuk uyurken gidip öpüyormuş :)))

ama evde bir ezgi bir mehmet düşünemedim birden hahaha allah kolaylık versşn canım... birde çalışıyorsun bu arada... tabi kayınvalide de cenntlik benim annem tek çocuğa bakamadı :)) degerini bil.....
 
merhabaa..
derya öle deme ya..şmdiki evim 190 m2 ve 400 milyon,burda en ucuzu 900 ve eski ,küçücük(
kuzicim ne zaman geçti 14 ay ben de çok şaşırdım..am en iisini yaptınız valla..ben daha 1 tane daha yapacağım!!
kuzuların cümleleri beni de benden alıo..nil de öle şaşırıp kalıoruz bazen öle katılıp gülüoruz...şaka maka büyüdüler ,şimdi içerde yemek yapıo benim hamarat:))
kızlar kapadokyayı bilen var mı?galiba oraya yerleşeceğiz..
 
döndünüzmü duygu.
nilimin yemeğinden bana da gönder. valla şöyle bakıyorum da çocuklarımızın hepsi kendine özgü özellikleri var ve hepsi de harikalar. maşallah onlara........
 
günaydııınnn..
ne zamandır ben açmıodum:))bi kahvaltı hazırlayayım size:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…