Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin kuzi. elifin de doğum günü kutlu olsun sağlıkla yaşasın. seneye yaparsın doğum günü sıkma canını.
valla bilmiyorum nerden duyduğunu. birde son günlerde bi adet çıkardı. mesela canı yemek yemek istemiyo ya (bu hiç yabancı gelmemiştir herhalde) babam bana sakın yemek yeme sonra çok kızarım dedi. veya canı bişey yapmak istiyo nenem bana bunu kesin yapmalısın dedi o sebepten yapmam gerekli.
tabi bu bir iki değil günde ortalama 15-20 kez kullanıyo bu sözleri. o an ortamda kim yoksa o yap demiş oluyo veya yapma. abarttı biraz canımı sıkıyo hiç bişey yaptıramaz oldum
canım benim para da getirirmiş. üzülüyorum çocuklara yaa.
gerçi dün çağan annemle benden bıkmış galiba en son ben yarın okula gitcem tamam mıı diyodu.
öyle düşününce de kreş iyi oluyo herhalde hele ki kış günü evde dursan çocukla yapacak şeyler sınırlı sıkılıyolar işte.
o yüzden çok da üzülme çocuk işte bu gün seni ister yarın istemez
Merhaba kuzi, uzun zamandır girmiyordun.Hoşgeldin, nasıl seninkilerde büyümüştür iyice.
Aynı şeyler bizde de tekrarlanıyor.Anne işe ditme sen.Babam ditsin.Ama benim gitmem lazım oğlum, para kazanıp senin istediklerini alabilmek için.Ama anne ben bişey istemiyoyum artık.
Anneannesi araba istersin dedi, hayıy istemiyoyum, tren istersin, hayıy istemiyoyum.Ben hiç bişey istemiyoyum, annem işe ditmesin:))))
Diyaloglar böyle...
kuzi naber ufaklık ne kadar oldu... napıyorsun kim bakıyor kayınvalidendi sanki dimi???
evde bir pasta kemişsinizdir canım muhakkak .. onlara buyuk kucuk dogumgunu farketmiyor biz kendi kendimize ugraşıyoruz aslında :)))
çagana da bravo valla cidden nerden duymuş bu lafları :))) çok komik ya...
meralcim egehanın fotoya bayıldım ne tatlı çıkmış öyle....
duygu hiç söylenme ev bulmak konusunda ankaraya gitmek için can atıyorsun yıllardır kümes bulsan gir otur :)))))))))
valla bilmiyorum nerden duyduğunu. birde son günlerde bi adet çıkardı. mesela canı yemek yemek istemiyo ya (bu hiç yabancı gelmemiştir herhalde) babam bana sakın yemek yeme sonra çok kızarım dedi. veya canı bişey yapmak istiyo nenem bana bunu kesin yapmalısın dedi o sebepten yapmam gerekli.
tabi bu bir iki değil günde ortalama 15-20 kez kullanıyo bu sözleri. o an ortamda kim yoksa o yap demiş oluyo veya yapma. abarttı biraz canımı sıkıyo hiç bişey yaptıramaz oldum
:))) cingöz bunlar ya...
dün babanneye gittik ankaradan halası falan gelmişti ayy bizimki bir sinirli, bir hırcın, surat hiç gulmedi, asabi, tek kelime etmedi... 2 saat oturduk keyfini getiremedik hanfendinin.. görümcemin kızı var 12 yaşlarında ona gıcık oluyor çok .. sırf ondan yapıyor kesin...
ama bende çok üzülüyorum millet hep onun üstünde sevmek istiyorlar....
yazık hepsi uzaktan ay ısırasım var ay öpesim var diyor kimse yaklaşamıyor hanfendiye...