2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hanımlar iyi haftalar

oh bitti düğünümüzde çok güzel geçti çok eğlendik antalyada balayında bzim çift şimdi ama hava soğukmuş

ezgi düğün gecesinden beri ateşli ... 40 lara kadar çıkıyor ilaçla düzeliyor kudurmaya devam. ilacın etkisi gidince bayılıyor ...

oynadı düğünde ölsemde gam yemem artık :)))
 
merhaba..
ay derya foto koy ezgi oynarken:KK16:hayırlı olsun tekrar:nazar:
çağanla ezgiye çooooook geçmiş olsun:KK59:
stoop:KK1:
nili götürdüm ben de okula provaya:KK52:sen de gel alkış yap dio:KK53::KK9:
 
kızlar merhaba Semra (SMRİSK) ile konuştum 11 mayısata doğum yapmış iyilermiş adını defne koymuşlar hepinize selamı var bir ara girip foto koyucam dedim
 
KISLAR MEZUN OLDUMM
sonuçlar açıklandı bugün. sürpriz yok
çağanı bugün kreşe götürdük. biraz oynadı. sonra bıraktık 1 saat snnra gidip aldık. allahım suratı görseniz ağladım ağlıycam şaşkın dudaklar bükük.. onu bırakıp kaçtık sandı herhalde.
aslında söylemiştik te. c.tesi vana dönüyorum benim tayin çıkmadı. gideceğimi biliyo bırakıp gittim sandı herhalfde ne biliimm..
şu tayinde çıksa bian önce hayatımızı rutine soksak artık. 1 ayı geçti evraklarım daha hedefe ulaşmamış. çağanı bırakıp gitmek ağırıma gidiyo. ne kadar kalacağımda belli olmayınca. yakın olsa hafta sonları gelirim ama oda çok zor..
ezgi hanıma da geçmiş olsun..
 
Sen hangi okuldan mezun olsun güzelim şimdi ben unuttum
çağanın okulu hayırlı olsun esın tek nasıl bakicak hem çalışıp çok zorlanır izin ayarlayamiyormusun zor böyle ya
 
merhaba..
serpilcim tebrikler canım:)işallah tayinin de hemen olur ama sen nie bırakıosun çağanı?
hahah bi bebek daha hoşgeldi:))tebrikler semraya:))
 
Iyi aksamlar
Gecmis olsun ezgi ve cagana, serpil cok zormus durumunuz ne kadar kalacagin belli degil.allah yardimciniz olsun. Kisa surede cikarda taynin caganda annesinden fazla uzak kalmaz.
Ben ilk defa ameliyat icin gittim tam 24 saat ayri kaldik cok zordu benim icin. Gerci eceye soyledi babasi hastaneye gedecegimizi ertesi gun donecegimizi falan bizi optu vedalastik. Hic aglamamis :nazar:
 
valla yapcak bişey yok kızlar.
bakıcımızın annesi öldü son gün kadın apar topar memleketine gitti. şimdi çağanı götüremem ben çalışırken nerde kalacak nasıl olacak. ben kendime misafirhaneden yer ayırttım orada kalacağım. biz nöbetlerde ayrı kalıyorduk zaten ama hiç böyle uzun ayrı kalmadık banada çok zor olacak eşimede çağanada..
inşallah uzamaz ne diyimm.......
derya lisans tamaladım canım. hayatımda bikaç lira dışında bi değişiklik olmayacak yanii hala hemşireyim
 
Günaydın kızlar, nasılsınız.Uzun zamandır giremiyorum.Biraz yoğundum.Ofistede net kesilmişti.Evden de ege ile olunca girilmiyor:)))
Deryacım, hayırlı olsun düğün bitmiş.Gerçektende burada hala havalar ısınmadı.Geçen hafta sürekli bir yağmur ve soğuk vardı.Bu hafta da yağmur varmış.
Şimdilik iyi, ama balayı için geldiklerine göre zaten deniz filan düşünmezler, bol bol gezerler:)))
Ezginin düğün gecesinden fotolarını bekliyoruz:))Bu rada geçmiş olsun ezgiyede.İnşallah atlatmıştır.

Serpil üzüldüm canım yaa, bir an önce tayinin çıksa da fazla uzak kalmasan.Kolay gelsin sana.Bu arada hayırlı olsun geçmişsin:)))Duygu bulursunuz 1-2 haftaya.Ancak okullar kapanınca boş ev çıkmaya başlar.Bizim burada tam tersi oluyor ama...Yaz döneminde ev bulunmuyor burada da.
Emelcim, inşallah istediğiniz gibi bir ev bulursunuz.Bizim ev bitti sayılır, ankastre mutfak elemanlarını alacağım, bir de merdivenin çelik yaptırdım ben diğerlerinden farklı olarak.Onun ahşap kaplaması kaldı.Onlarda tamamlandığında tam bitecek ama taşınmak istemiyorum, bu sene sanırım kiraya vereceğim.
 
ay kızlarr nooldu bilin bakalım
naz okuldan atıldıııııııı
eşek ya ısırmış birini koparıomuş nerdeyse zor ayırmışlar veli de ben alıorum kızımı o almazsa demiş kısaca bize güle güle:))
neyse zaten yaz geldi seneye de daha ii bi yer bakıcam haftasonu pedagogtan randevu aldık bakalım ne dicek acaba diş olabiilirmi ya ne zamandır dişim acıyo dio
semracım sağlıklı uzun ömürler diliorum yeni bebişinizle
meral özletme arada yaz sende kimseler uğramıyo artık ya bizde toplanalım tatile gitmeden bana gelin ya haftaya bigün nazda evde, patlıycam sıkıntıdan sanırım:KK43:
 
kim gelir ki ya ısırdıını sölemesiydm keşke:))
2.5yaşında okuldan atılan bi kızım var ya inanamıorum
 
Merhaba ayşegül,
Bizde 2-3 kez ihtar aldık:))))Isırma olayından.İnşallah atmazlar bizimkini de:))))Bende onu söylüyordum, daha şimdiden okuldan şikayet alıyoruz diye:))))

Ama açıkçası burada öğretmen hatalı, öğrencilerle ilgilenmeleri lazım.Bizim grupta 4-5 öğrenci var.4-5 öğrenciyle ilgilenemiyorsa yapmasınlar öğretmenlik.
Birşey söyleyecek olurlarsa yapıştırırım lafımı.Çocuk bunlar, daha anlamıyorlar ki.
 
aycegülcüm hepsi aynı çocukların ezgide ısırmış gecen gün ezgi hiç ısırmayı bilmezdi bizi hiç ısırmadı ama onu okulda ısırdılar birgün geldi elinin üstü mosmor 16 aylık bir çocuk var o ısırmış napim şimdi giip bende al okuldan çocuğumu diyim çocuk bunlar...
ezgide gecen gun ece var onu omuzundan ısırmış ögretmenleri bana söylemedi bile ezgi akşam uykuya yatırdım muhabbet ederken kendi anlattı eceyi ısırdım ögretmen bida yapma dedi ben yapmıycam falan filan...
moralini bozma yani güzelim olur böyle şeyler
 
Aysegul dis cikariyo olabilir.bizim ikinci azilar yeni cikiyo ecede arada bizi isiriyo ama ole cok acitmadan.
Bugun krese basladik tekrar.unutmustur belki aglar dedim ama gitti tipis tipis.giderkende gelcez anne bekle diyo:KK1:bir aydir avde cok sıkıldı butun gun televizon izledi.3gun 3saat bile coook farkedior.
Goruselim bi gun aysegul havalar fazla isinmadan:KK34:
 
merhabaa...
serpil Allah rahmet eylesin kötü olmuş:KK43:azcık kafayı dinle bare bu arada:KK23:
ayşegül nası okul bunlar ya..ne şanssızsın bu konuda..her okulda oluo bööle şeyler ama bu kadar konuyu sivrilrştimek:KK37:
meralcim hayırlı olsun eviniz du ben geliorum kiracı olarak:))
ece unutur mu annesi herbişi hatırlıolar valla,çok sevindim ece için:KK16:
kızlar bu ağız için ben dr la görüşmüştüm çünkü nil de sıkıntılı eli ağzında yok acıo,yok kaşınıo...meğersem çenesi büyüomuş da ondanmış(bizim dişler tam)aklınızda olsun..
 
aaa duygu çenemi büyüyormuş ezgininde hep el agızda ezgininde dişleri tam bende noluyor bu kıza diyordum ...

sen naptın bulamadınmı ev daha
 
Gel duygucum, senden iyi kiracı mı bulacağım:))))

Bizim azılarımız daha yok:KK43:Ne zaman gelecek bilmiyorum:))
 
günaydın benden olsun. gerçi öğlen oldu ama..
meralcim hayırlı olsun tekrar eviniz. inşallah temiz iyi kiracılarınız olur. iyi kullanırlar evini.
ayşegül kötü olmuş. umarım kısa zamanda atlatır bu huyunu. dediğin doğru insanlar çekiniyo bu gibi durumlarda. ciddi boyutta bişeyse bi pedagokla görüşsen. çocukta bu seferde sosyal izolasyona neden olmasın.....
haticeee doğru diyorsun evde bi süreden sonra sıkılıyorlar. biz sevgiyi sonuna kadar veriyoruz evde tamam ama bi süre sonra aşk karın doyurmuyo derler ya işte öyle birşey
çağanda alıştı okuluna. sabahları tam saatinde götürmüyoruz. uyanınca evde hep birlikte kahvaltı sonra okula. allahım çanta verdiler okuldan arkasını dönüp çantasını sırtına takışı var bayılıyorum.
eve yerleşeli yatağında uyuyor. iki gündürde kendi gidip yatağına yatıyor. okulun katkısımı acaba bilemedim. bu arada iştahıda açıldı samsun yaradı hepimize bu konuda hepimiz deli gibi yiyoruz. bana okulu şikayet ediyo bana mama vermediler çok açım diye. dün söyledim şok oldular öğlende ikindide hepsini yedi amaa dediler. zaten çağan obur olsaydı buna inanırdım da bizimkine yemek verme senden iyisi olmaz. eve gelip evde de yiyo. nutella sayesinde. önce yemek sooona nutellaaaaa......
benim tayin en erken 10 günde çıkarmış. evrakı elden teslim etmeleri içinde beni istiyolar. arkadaşa vermezlermiş. bide ankara yolculuğu göründü anlayacağınız. 10 15 gün sonra da ankaraya giderim. leyleği havada görmüştüm geçenlerde de ne uğursuzmuş. biraz tatil amaçlı görünseymiş ya hep iş güç hep iş güçç
 
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım..
hele caganın iştahının açılması en güzel haber bende çok çektiğim için iyi biliirm.
okulun faydası var canım ben öyle yırttım bu yemek işinden ... okulda uyumaya başladımı?
ayrıca önce yemek sonra çikalota şeker işine okulda alıştı ezgide ama işe yarıyor etkili bir çözüm...
ezgide artık aramızda yatamıyor sıgamıyor pat küt vuruyor bize bizde almıyoruz yataga ben onun odasında yatıyorum uyuyana kadar gerçi bazen bir bakıyorum sabah olmuş. ama hergece hala muhakkak uyanıyor bende çişe götürüyorum rahat rahat uyuyoruz ...
 
evet derya valla bizimkinin şimdilik obez olması mümkün gözükmediğinden rahat rahat veriyorum çikolatayı. dün bi pastahaneye gittik. bizimki raflara baktı bi kurabiye beğendi sonra abiiiişş diye seslendi abisi gelip efendim dedi. oda siparişini verdi bundan vell oturdu 3 tane kurabiye yedi evede geldi anne süt mama açııımmmm evde de bi iki lokma yedi şaşkınım maşallah diyim.
uyku meselsi de ilk gün uyumamış uykusuda gelmiş huzursuzlanmış bizi çağırdılar ilk gün sıkmayalım istediği zaman bizi ararsınız demiştim. dün de ikinci günüydü hem yemiş hemde mışıl mışıl uyumuş. ama düşmüş alnı morarmış. çok da dikkatlidir aslında nasıl oldu anlamadım takıldı dediler tutamamışlar çok üzülmüşler mahçuptular söylerken zaten onlar anlatırken çağan da anllattı kendi düşmüş. ağlamayıncada bişey olmadı sanmışlar aradan 2 3 saat geçinde morarmış. olur böyle şeyler artık.
 
Son düzenleme:
X