2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhabaaa...
nassınız işallah??
ya nil de benim gözümde kalemi görünce çaktık,mecbur olduk bi o eksik,aslında ben hiç makyaj yapmam,hele çocuklarda hiçççç sevmem..hep istemediklerim başıma gelio zati..
ama bazende o kırmızı ojeli parmakları o kadar güsel duruo ki:)))
ay siz nie internetten alıosunuz bööle şeyleri,hadi burda yok,getirtirsen 2 katı fiyatına,orda gidin bi kitapevine ohh akşama kadar gess:))
 
serpil d&r dan aldım ben ikili tamamlama kartları diye çok güzel 20tl idi fiyatı 1-3 yaş yazıyo
ceylin yarım arabayı alıyo bunun eşi nerde diyor:)))
 
günaydın kızlaaaar


serpil benim dediğim ellerden falan çok çabuk çıkıyor kıyafettende ama koltuklardan zor
 
merhabaaa...
nassınız işallah??
ya nil de benim gözümde kalemi görünce çaktık,mecbur olduk bi o eksik,aslında ben hiç makyaj yapmam,hele çocuklarda hiçççç sevmem..hep istemediklerim başıma gelio zati..
ama bazende o kırmızı ojeli parmakları o kadar güsel duruo ki:)))
ay siz nie internetten alıosunuz bööle şeyleri,hadi burda yok,getirtirsen 2 katı fiyatına,orda gidin bi kitapevine ohh akşama kadar gess:))

ben internetten almadım D&R dan aldım... öyle çeşitli kitaplar varki hayran kaldık ezgiyle :))

sonra mıknatıslı bir kitap aldık...

kart eşleştirmeyi ben ezgiye yazın almıştım yine D&R dan hayvanlar sebzeler vardı....
sıkılıyor artık ezgi öyle şeylerdenn...

ben dün baktım gece -gunduz az -çok birleştirilennler var....

birde meslekleri dr- steteskop gibi olan var...
 
Son düzenleme:
günaydınnn işlere girişcem size bi bgünaydın diyim dedim ara ara bakarm yine

nasılsınız bakalım c.tesi annemdeydim defneyi bırakıp biraz çıktım ama yine bişey bbulamadım kendime hanımın odasına çerceve aldım :)))
dünde çıktık gittik b.evlere şu arı maya ya gitmez olaydım bu hafta oynamıyomuş sinir olduk eşimle dedim nette var gözüküyo değiştirmemişlermiş sinir yaaa ordan çıktık madem çıktık dedi eşim istinye parka gittik ayyy çok kalabalık avm severim dolaşmayı ama h.içi kalabalıkken hiç hoşlanmam bide ilk gittim ne nerde bilmiyorum ya tersim döndü çocuk eğlence merkezine girdik girmemle çıkmam bir oldu kalabalık karanlık çok gürültülü ne bi düzen var ne bişey büyük çocuk küçük çocuk bi arada sevmedim çıktık defne ağlamaya başladı dedim öbür kapıdan gircez falan mızırdanıyo eşim dönmeye kalktı dedim napıyosun hayır ya zaten ona uygun bulsam geri çıkmam onun dediği olmıycak dünde sürekli bu konu vardı neyse uzattım öyle işte orda da bişey bulamadım pek havamda da değildim

bu arada ben yazdan beri büyük resim defteri ve carioca marka keçeli kalem kullanıyorum arika yıkıyosun çıkıyo sadece sarı rengi pek çıkmıyodu elinden falan ben bi tek onu kaldırdım
 
Hurriyet Cocuk Kulubu

Mickey ve arkadaşlarının müzik festivaline davetlisiniz. Kardeşlerinizi, yeğenlerinizi ya da dostlarınızı harika bir gösteriye götürmek istemez misiniz?
Üstelik herkese çift kişilik bilet ücretsiz!
Offff of:KK43:(((

slm kızlar umarım iyisinizdir yogundum bu hafta karne yazdım sürekli canım cıktı günümüzün sorunu ögrenme güçlügü....hala 2 ye kırmızı üçgene yeşil diyen ögrencilerm var allah cocuklarımıza akıl zeka versin kullanma gücü versin....
metin süper ötesi konusuyo hiç susmuyo ...ondaan sonra farkındayım gercekten mi bak şuna farkeder farketmez kelimelerini cümlede kullanıyo bizi şok ediyo ama yemiyo kural tanımıyo.....işim vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Maşallah yaramaz ama bir o kadarda zeki bir çocuk olacak anlaşılan:))) Eh annesinin anaokulu öğretmeni olmasının farkı da var tabiiii:))))

aferim ezgiye.
bide siz ne boya alıyorsuuz. biz bi parmak boya almıştık ama çağan elinin pislenmesinden hoşlanmıyor. cesaretlendiriyorum yıkarız geçer falan gibi elini boyaya daldırışını görmelisiniz off puff surat ekşimik iki dk dayanıyor sonra kucağıma el havada hadii..
aldığım pastellerde biraz bastırmak gerekiyo ondan da ben pek hoşlanmadım zehirsiz diye aldım bildik bi marka ama
Bende ctesi parmak boya ve kuru kalem aldım ama, kuru kalemi kullanmıyor.Parmak boyayı sevdi.Egede eline bulaştığı zaman pis pis diyerek gösteriyor.Onu da tam randımanlı kullanamıyoruz.Keçelilerle ilgili düşüneyim bakayım bende.Mum boya almıştım, ama o da çok sert, bastırmadan boyamıyor.Onlarıda attık kenara.
Şu sitedekilere bir bakayım bende.
Koltukları bu eve taşınırken almıştım.Kol kısımları beyaz deri.Şimdilerde beyaz üseri farklı renklerde çizimler var:)))Mavi, siyah, kırmızı desenli oldu.:)))Desen yapmayı unutmuşlar, benim oğlum onların yerine yapıyor.Tükenmez kalemle yapılanlarda çıkmadı.Bıraktım bende kendi haline.Gördüğümde yapma oğlum desem, gözümün içine baka baka yapıyor.O yüzden yapma demektense hemen eline kağıt veriyorum gel buraya çizelim diye.
 
naber meralcim iyi haftalar

keçeli kalemler çok boyuyor canım koltuklar beyazsa hiç girme o işe :)) kurularla idare etsin...

bizimkide deftere yapıyor güya ama arada duvarı çizip birde başka odadaysam bagıra bagıra anne bap diyor :)))

ezgi feci huysuz yine hafta sonu yine rejimdeydi agzına birşey sokamadık...

cumartesi babasıyla sinemaya gittiler ayı yogi ye :))) ama sıkılmış yarım saat sonra çünkü daha çok buyuklere hitap ediyormuş ...

beraber takılmaları hoşuma gidiyor bende rahat ediorum... eşimde zevk alıyor her dediğini yapıyormuş butun garezi huysuzluğu bana bu kızın belliki
 
Merhaba deryacım:))
Bizim de dün babasıyla çıktılar, bir kaç saat dolaştılar.Bende çamaşırlarımız astım, topladım, ütü yaptım:)))İyi oldu.
Hasta olabilir yine ezgi.Egeninde burnu akıyor, arada öksürüyor.Kreşten kapıyorlar.Hiç birşeyi yoktu bursa dönüşü.Kreşe başladığı gün başladı burun akması.Ama mikroplara da alışsın ne yapayım:)))Nasıl olsa okula başladığında da olacak bunlar.
Duvarlarımızda rengarenk oldu canım:)))Onları saymadım bile.Açık eflatun üstü rengarenk çizimler:))))
Boşveriyorum bazen, amaan ne yaparsa yapsın,engellemeyeyim diyorum.Ama bazende insanı çıldırtıyor:)))Babalar biraz daha rahat oluyorlar sanırım, o yüzden daha iyi anlaşıyorlar.
 
evet rahat olma kısmına katılıyorum...

zaten yapma ezgi dediğim anda babam diye aglamaya başlıyor :))) gıcık oluyorum tabi
 
günaydın kızlar
ben de sinemayı düşünmüştüm ama daha erken seneye kesin hoşlarına gider
bizimki maşallah okula ara verdiimizden beri 1aydır çok iyi, iştahı sağlığı yerinde benden tavsiye kızlar ara verin mecburiyet durumu yoksa çünkü boşuna hastalık çekmesinler.bu yaşlarda bağışıklık kazanamazlarmış defalarca hastalanırlarmış bağışıklık hafızası 3yaşla gelişirmiş benim drun dediine göre..
tamam evde gerçekten zorlanıorum bazen ama en azından sağlıklı burnu akmıyo sürekli zaten bizim okul öle öksürük hapşırık olunca eve yolluyodu günlerce göndermiodum. martta başlatıcaktım ama bu sene soğuk geç gelicekmiş nisan mayıs haziran yollarım
 
bu sabah eşimi işe yollarken naz beni ittirip beni de öp dedi babası öptü hayır dudaktan diyo sıpa:)))
 
merhabaaa:)))
ayy dudaktan haaa:))bizimki de öle öpüo babasını,hele sabahları cünayydııın baba,mcuk:)
ayşegül evde de hastalanıo çocuklar ya,valla h.sonu bile okulu sayıklıo nil,her bi lokmayı yerken yemek dualarını edio,öretmenim öretmenim dio..hayatta kalmaz evde:)))
benim ev,halı,koltuk,duvarvs herbişi desenli:)))güldüğüme bakmayın bazen çıldırıorum ama meralin taktiğini uyguluorum..,
ben şimdik araba kullanmayı öğrenmeye gidiorum:))
 
bizim duvar koltuk boyamıyo çok şükür yazın mama sandelyesinde yapıyodu kışında küçük masasında bi iki kere yapmaya kalktı olmaz sadece kağıtlara çizilir dedim baktım ısrarmı ediyo o zaman bende kaldırırım diyip kaldırdım ağladı zırladı masanda yapıyosan veririm yoksa masanda yapmayı örğenene kadar vermem dedim kabul etti :))) yani bizim koltuk v.s desen yok şimdilik
 
ezgi gecen yıl hep hastaydı evde olmasına ragmen... zaten dr dediki ayda 2 kere hastalanması bizim için normal...

ayrıca ezgide kalmaz evde...

9 gun bayram tatilinde her dışarı çıkışımızda okul diye aglamıştı...

zaten bende devamlı işe başladım... böyle daha duzenli oldu hayatımız...

kitaplarımız geldi hepsi çok guzel eminim ezgide begenir...

bu sıpa ve bu kar çocuğu almasanız da olur diğerlerine göre daha dandik
 
X