- 16 Mayıs 2008
- 5.857
- 82
ewt hera,buluşcaz inşallah az kaldı havalar ısınsın izmirli anneler ve bebişleri,ne güzel olcak:)))
evet canım merak ediyorum sizleri ve bebişlerinizi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewt hera,buluşcaz inşallah az kaldı havalar ısınsın izmirli anneler ve bebişleri,ne güzel olcak:)))
sizin bebişler ayaklarının üstüne basıp zıplıyo bizimkinin öle çok hoşuna gidio
murat dumana gidiyoruz dokuz eylülde.araştırdık onu önerdiler.ben izmiri pek bilmiyorum.şimdilik memnunuz doktordan bilginiz varmı nasıl bir dr.
bütün izmirliler burda bir ben kaldım yalnız:)) ne zaman buluşucaksınız belki bende katılırım aranıza antalyalıyı kabul edermisiniz bilmiyorum ama_?
buca şirinyerde oturuyorum.bizede uzak ama dr. iyi dediler oraya gidiyoruz.sen nerde oturuyorsun
kızlar siz ne vitamini veriousnuz,biz sadece sağlık ocağının verdiği monovit D3 vitamni kullanıoruz,günde 1 defa 3 damla
banada vermişlerdi sağlık ocağından ama ben tadını beğenmedim bir daha vermedim.doktor multi tabs verdi onu kullanıyorum.onuda düzenli olarak vermiyorum zaten.
ben hiç tadına bakmadım yawww:))
bende arada unutuorum zaten vermeyi walla.(((
hera,çalışmaya ne zaman başlıosun,benım 5 nisanda bitıo iznim 1 ay daha heyet raporu almayı planlıorum