2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

İnanmıorum yok anam bizde nerde korkuorum doumdan bigün öncede istiycek die 40 gün nasıl sabredicek bilmem:)))

yazık adamlara kaç aydır kardeş kardeş geziyoruz :)) istersen son bi siftah yap diyorum ama yanaşmıyor benimki korkudan :))

aynen benimkide çok korkuyo hem de utanç verici bişi yapıyomuş gibi geliyomuş benim karnımdayken kendini programlamış martta görüşücez biz :)))

aslında olması daha iimiş doğumu kolaylaştırıyoomuş o zaman blooms sen yaşadın cnm kolaycacık oluverir inş

ee hep anneler fedakarlık yapacak değil ya babalarda biraz özveride bulunsun..montesori zaten kırkın çıkana kadar bekleyeceksiniz ozamana kadar da dikişler düzelmeye başlamış olur..ama ilk seferi sanırım biraz korkutucu gelebilir..

ayy Linay ne güldüm alemsin:)))

Montesoricim ben kendi adıma hiç bi sorun yaşamadım zaten 40 gün içinde bütün yaraların berelerin iyileşio korkmanıza gerek yok

evet filiz aynen cnm mart kedileri gibi olucaz aynı çok komik yakaydirigubbakcemile3:icecream:

blooms şekerim sen arada devam ettiğin için sende bişey olmaz belki ama bizi düşünsene aylarca ara ver sonra siftah yap helede sezaryen olursa yeni gelin gibi oluruz :))

ooo gececiler değişmiş montesori sen bu saate kalırmıydın
bakıyorum da sohbetin yönü baya değişmiş:)))))

öööööööööööööfffffffff bizde zaten problem vardı bu konuda bende kaynaklanıyodu doktor doktor gezdikde öyle halloldu yani halloldu sayılır şimdi uzun bir aradan sonra o günlere dönmek istemiyorum yaw...

X