2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

sitede sorun var yine geçmişi okuyamadım umarım herkes iiidir sanırım doğum yapan yok hala

benim bebişin bugün hareketleri azaldı kasıklarımda da ağrım var nefesmde daralıyo offf

Öyle tabi önemli olan sağlıklı olsunlar gerisi yalan bakalım ben bekleyebilicekmiyim şansımızı deniyoruz işte :)))

montesori ay valla nasıl kalkıcam bende kara kara düşünüyorummirmirmirmiruykuda uyuyamıyorum blooms zaten menopozlu gibiyiz ay zor işin valla :bbo:

iyidir montesori sen nasılsın ,fıldır fıldır geziyorsun yine maşallah :)) bayramın ilk günü anneme giderken senin diabet merkezinin ordan geçtim komşu fırını görünce kulaklarını çınlattım ahh canım bunları görüpte nefsine hakim olmak bravo valla sana :))

Montesori nasıl gidio gezmelere devammı :)))

Elacım hatırladım cnm tüp bebekti sen ne yaptın epidureli konuştunmu?

benim kuşumun hareketleri hiç azalmadı hala kıpır kıpır, arkeolog olacak sanırım sürekli kazıyor içimi :))

linaycım benimde öledi ama bugün az hareketleri korkmaya başladım yaa...yoksa hiç durmuyodu normalde

blooom canım ben 18 aralıkta kontrolüm var ozaman konuşucam :jeyyar:ben yarın sabah işe gidicem iyi geceler bebişlerle tatlı rüyalar tabi uyuyabilene mirmirmirmiryarın görüşürüz

sen beni oranın önünden gecerken görsen vitrine yapısıyorum ...neyse dogumdan sonra beni orda tatlıları kurabiyeleri yerken görürsün artık....
barcli sekerim bir iniyo bir cıkıyo bavul hazır bekliyoruz 200 ü gecince dogru hastaneye...
benim oglum duracell taktı bana ömrü hayatımda hiç olmadıgım kadar enerjiğim....

iii geceler gülce allah rahatlık versin yarın içinde kolay gelsin inş deliksiz bi uyku çekersin gerçi çok zor ama belli de olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…