2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ya kızlar ben size bişey sormak istiyorum ben bebek odası için şöle süslü bi kirli sepeti almak istiyorum.ama bebek alış veriş sitelerinde görmedim hiç sizin bilginiz varmı yani hazır satılıyomu yoksa alıp süslemelerimi yapılıyor.

Balım benimde karnım sertleşiyo geçen pazar hem sertleşip hemde adet sancısı gibi sancım oldu dinlenince geçio sana tavsiyem yatıp dinlen cnm..

İyi akşamlar kızlar.
Şöyle bir geçmiş sayfalara baktım, sanırım daha doğuran yok aramızda. Bakalım açılışı kim yapacak.
Bende de zaman zaman regl ağrısına benzer ağrılar olmaya başladı, sanırım vücut doğum idmanlarına başladı.

nazobülonun sepetini buldum saolun kızlar yardımlarınız için.
evet güzelmiş soralım bakalım nerden almış.

nazobülocum sepetini beğendik ve nerden aldığını merak ettik yardımcı olursan sevinirim caanım he bide daha farklı modelleri varmıydı.

oooo sedakt cim nasilsin nerelerdesin yaa??
bayramda hic goremedim seni gecmis bayramin mubarek olsun nasilsin bakalim,gece kusu:)))

herkeşler yorulmuş,çıkmış...
migrosta falan da var canım çamaşır sepeti ya da o tür yerlerden bak bi de istersen..
benim kızımda çok hareketlendi teyzeleri ,canımı yakıo bazen ama olsun o rahat etsin de ,bi de hareket etmeyince bişiy mi oldu die hastanede alıoruz soluğu Allah korusun,yatıp dinlenelim zaten zombi gibiyim:))

iyi aksamlarr kizlarr herkeze güzel bi hafta sonu diliyorum

bu ara göbisimi ekledim bakin bakalim :))

slm,inanna cim artik bebisin buyudu annesi hareketleri daha da bleirginlesti o yuzden acitiyor ..benim kizim da ayni bazen o kadar cok tekmeliyor ki disardan belli oluyor:)))

cidy iyi aksamlar gobisini gordum masallah iyice buyumus:))

evet inannacım migrosta da vardır oraya bakmadım carfura baktım ama istediğim gibisini bulamadım daha çok banyo tipi yani acık şirin olsun en azından çindeki kumaşı die düşündüm ama migrosada bakarım nede olsa acil deil bulunca alırım artık

kanciceğimcim iyiyim sen nasılsın canım ben arada girdim hep ama senin çevrimiçi lduğun zamana denk gelemedim yaa gündüzleri genelde gezmekle geeçirdim akşamlarıda ara ara girdim ama kociş hep evde olduğu için sohbete çok katılamadım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım valla bayramda işe yarar tek şey hastane artı doktor araştırma ve bulma şansım oldu gezdim beğendim üzerimden büyük bir yük kalktı valla.bu işide çözdük en azından.

bu arada zeynebi göremiyorum iyimi acaba haberin varmı

saol canim ...ben bu hafta genelde hep gunduz girdim cunku uyku duzenin yine alt ust oldu ...o yuzden...ben de iyiyim bayrami evde gecirdik...biraz agrilarim var artik ayaklarim beni tasimakta zorlaniyor ne olacak boyle bilmiyorum daha 4 haftam var doguma ...:KK43:
sen dogum yapican hastaneyi arastirdin galiba nasil iyi mi bari,ozelde mi yapicaksin?normal mi dogum yapicaksin ya da sezeryan mi olucak??

bu arada zeynebi de bayramin ikinci gunu burda gordum il disindan kardesi gelmis pek giremiyorum diyordu iyidir umarim...

kizlar kusura bakmayin ben kaciyorum bugun utu falan yaptim yorgunum yatiyorum..herkese iyi geceler tatli ruyalar..kendinize ve bebislere iyi bakin.

saol canim ...ben bu hafta genelde hep gunduz girdim cunku uyku duzenin yine alt ust oldu ...o yuzden...ben de iyiyim bayrami evde gecirdik...biraz agrilarim var artik ayaklarim beni tasimakta zorlaniyor ne olacak boyle bilmiyorum daha 4 haftam var doguma ...:KK43:
sen dogum yapican hastaneyi arastirdin galiba nasil iyi mi bari,ozelde mi yapicaksin?normal mi dogum yapicaksin ya da sezeryan mi olucak??

bu arada zeynebi de bayramin ikinci gunu burda gordum il disindan kardesi gelmis pek giremiyorum diyordu iyidir umarim...

evet canım gündüzleri yazışmalarını az çok okudum,uyuku düzeni bendede altüst be cnm kaçta yatıp kaçta kalktığım belli deiil.benimde ağrılar ve kasılmalar uyutmuyo artık ee az kaldı dayancaz artık napalım.
evet canım araştırdım ve buldum bahçelievler hizmet hastanesi özel hastane burdan bir kaç kişinin tavsiyesi ile buldum başka hastanelerde vardı bayramda hepsini gezdik dolaştık fiyat olarakta temizlik güven olarakta hizmet hastanesini beğendim bakalım Allah kısmet ederse orda yapıcam cnm
normal doğum yapıcam canım ilk doğumumda normaldi durduk yere bıçağa gerek yok die düşünüyorum ama dedimya kısmet aksilik olmazsa düşüncem normalden yana.

zeynep açısındanda sorun olmasında ii olsun aman insan artık birini bir gün göremiyince merak ediyo.

slm seda,nazlıcan...kızlar benim uykularımda bir problem yok cok şükür iki kere lavaboya kalkıyorum o kadar geri kalan 10 saat filan uyuyorum....

X