2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

CTC cim güle güle kullanın inşallah, ama resimlerini koy mutlaka merak ettim çok güzele benziyor anlattığına göre

kocişten pc yi akşamları kapabilirsem inşallah :)) koyarım canım resimlerini mavi yapmayalım derken hepsini krem yapmışız değişik oldu ama

ekinsucum valla bende iyi sayılırım işte perşembe gününü bekliyorum son kontrole o zaman alıcak beni dr sonrada sezeryana alıcam seni dedi annem geliyor bugün benimde ev biraz kalabalıklaşacak kaynanalar hala burda annemde geliyor hayırlısı bakalım :)
ctc güle güle kullanın işallah annenin aldıklarını yaptıklarını

ekinsucum valla bende iyi sayılırım işte perşembe gününü bekliyorum son kontrole o zaman alıcak beni dr sonrada sezeryana alıcam seni dedi annem geliyor bugün benimde ev biraz kalabalıklaşacak kaynanalar hala burda annemde geliyor hayırlısı bakalım :)
ctc güle güle kullanın işallah annenin aldıklarını yaptıklarını

annelerin gelmesi ayrı bir huzur bir güven veriyor değil mi inaysa? gözünaydın canım :)

arkadaşlar herzaman ben yazmasamda heyecanla yazılarınızı okuyorum çünkü bende 34 haftalık hamileyimve allah kısmet ederse ocak annesiyim yalnız sormak istediğim bişi olacak bu haftaya girdiğimden beri bebeğimin hareketleri az olmaya başladı sizdede bu tür sorunlarla karşılaşanlar oldumu olduysa ne yaptınız şimdiden cevap verenlere vermeyenlere teşekkürler hepimizi sağlık sıhhatle allah kurtarsın

özlemciğim sen nasılsın yanlış hatırlamıyorsam seninde benim gibi eksiklerin vardı ne yaptın aldınmı canım?

aylincim oncelikle saglikla bebegine kavusursun insallah.
canim bebegin hareketleri bu haftalarda azalabiliyormus cunku buyudugu iicin yeri daraliyor haliye..ben de dr dan ogrendim.senin yapacagin cok ayakta durma,kendini yorma,dinlen soyle bi uzan karnin acsa tatli biseyler ye kendini dinle..bebegin kipirdar insallah cunku ben oyle yapiyorum suphelendigim zaman.
artik dogum yaklasiyor bebek hareketlerine cok dikkat etmek gerekir,surekli takip et.icini ferah tut canim Allah sag salim kavustursun bebisine insallah...

selam annişler hepinize güzel dilekleri için teşekkür ederim
ne yazıkki benim bebişin 3 kg olması mümkün değil ne yazıkki sağlıklı olsun da onada razıyım artık
aylin kançiçeğimin dediklerinden başka yapacak bişi yok merak etme iyidir kuzucuğun canım
ctc güle güle kullanın cicileri resimleri de koy ama
ekinsu gelince haber canım nasıl geçtiğini kontrolün

nasil olsun ki nazlican diger gunlerden farksizdi.cunku is gunuydu haliye herkes isine gitti,aksamlari da ese dosta bayramlasmaya gittik..oyle gecti gitti...bayramlar turkiye de bayram inan burda hic ordaki gibi olmuyor..ailelerimizden uzakta ama alistik artik:KK43:

seninki nasildi??

bu arada neden bebegin 3 kilo olmasi bile mumkun degil bir sorun mu var cnm?

özlemciğim sen nasılsın yanlış hatırlamıyorsam seninde benim gibi eksiklerin vardı ne yaptın aldınmı canım?

eksık hıc bıtmıyorkıı habıre bısey cıkıyor dun bebegın sepetını aldık en az 4-5 ay uyur içinde bırde su oda ısını halledebılsek :KK43:(

daha halen bakıyoruz bana kalsa coktan alıcam ama sag olsun esım bıseye 50 kere bakmadan almıyor sınır oldum zaten canım burnumda dun oda da baktık tabı yıne almadık eve gelınce avazım cıktıgınca bagırdım kaybetmısım kendımı artık :)))

X