- 16 Mayıs 2008
- 5.857
- 82
aranızda sıgara içipde bırakamayan varmı ((
var canım maalesef eskisi kadar çok olmasa daklava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hera inş yakın zamnda gecer bulantıların önemli olan 3. aydan sonra iyi besin alabilmek oyüzden kafaya takma. bende içiyorum sıgara ama eskisi kadar içemiyorum çok az az 1 sıgaranın yarısını belki ara ara tabi akşamalrıda hiç aklıma bile gelmiyo inş tamamen bırakırız kısa zamnda.ya ben cok halisis ve uykuluyum akşam eve gidiyorum hop yatağa sabahlarıda uyanamıyorum nezamn gecer acaba bu halsizlik
kirlarr ya bende pek bisey yiyemiyorum 1 kilo vermisim canim bisey cekiyor ama sonra onuda yiyemiyorum
muhasebe ama işim rahat sorun yok yerimsenibenbende erkenden yatıyorum akşamları özellikle çok yorgunluk oluyor. çalışıyormusun cnm sen
aynen bende öyleyim yemek yapamıyorum eşin ne diyor bu duruma?
ben de Ocağın ilk haftasında doğum yapıcam inş..
yazdıklarınızı okudum kilo verdiğinizden bahsetmişsiniz moralim çok bozuldu ben şimdiden 3,5 kilo aldım ve hızla almaya devam ediyorumm
heracım 5 kilo verdin hastanelerde yattın hala sigara içiyorsun yapma güzelim kendine acımıyorsan bebişine acı. sigara kadar kötüsü yok arkadaşlar. bırakın gitsin nolur yazık günay değil mi ? sırf şimdi değil emzirirken bile içmeyin nolur. bir tanıdık içiyordu emzirirken. doktor bebiğine zehir içiriyorsun bırak mama ver bari demiş.
haklısın canım ama herseyden tiksindim bi sigaradan tiksinemedim kusup çıkıyorum inanırmısın kustuktan sonra bile canım istiyor. çok üzülüyorum yaptığımdan dolayı klava:
sana tavsiyem kaysı kompostosu veya mevsimindeyiz sabah aç karna kayısı ye ve üstüne ılık su iç faydasını göreceğine eminim. aynı dert bendede var ama 1 2 gün sürüyor sonra düzleiyorum. koposto yaparsanda şeker koyma kendi özünde yap sabahları iç gecmiş olsunArkadaslar aranizda benim gibi kabizlik ceken varmi??? ben cok kotuyum bazen 10 gunu buluyo ve karnim sisiyo cok sikinti yapiyo... her seyi denedim ne yapsam acaba?
sana tavsiyem kaysı kompostosu veya mevsimindeyiz sabah aç karna kayısı ye ve üstüne ılık su iç faydasını göreceğine eminim. aynı dert bendede var ama 1 2 gün sürüyor sonra düzleiyorum. koposto yaparsanda şeker koyma kendi özünde yap sabahları iç gecmiş olsun
tsk arkadasim ama onu denedim olmuyooo :1no2: