- 12 Aralık 2007
- 3.933
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkeze merhaba barklicim çok sevindim senin adına darısı başımıza marsg hangi hastaneye gidiyosun canım memnunmusun doktorun kim
b-hcg hani şu gebelik hormonu, ilk haftalarda çok yüksek olan değer di mi
Marsg canım hangi hastaneye gidiyorsun (şu 4 boyutlu olan yer), nerede acaba?
herkese günaydın.ne güzel canınız bişeyler istiyo.benim başım bulantı ve reflüyle dertte.umarım bende en yakın zamanda canım ne isterse yerim.
aynen çok kötüyüm bende... canım hiçbirşey yemek istemiyor. hala geçmedi şu bulantılarım birde şimdide mide yanması başladı. mide yanması için ne yapmak gerek bileniniz var mı? ben hala 1 kiloda kaldım. hiçbirşey yiyemiyorum ki kilo alıyım.
arkadaşlar şu anda show tv de gebelikte bulantıyla ilgili bilgi veriyorlar.
herkeze merhaba barklicim çok sevindim senin adına darısı başımıza marsg hangi hastaneye gidiyosun canım memnunmusun doktorun kim
kızlar ben cok fazla karpuz tüketiyorum birde kepek ekmege yapılmıs beyaz peynirli tost bunları doya doya yiyorum bunun yanında sürekli mantı yemek istiyo canım ama kilo alırım korkusuna sadece hafta bir yiyorum anca :roflol: birde içinde folic asit oranı yüksek diye bol bol yogurtlu semizotu salatası yiyorum bebişe yarasın diyerekten
kızlar ayrıca bişiy sorcam doktor bana haftada iki kez balık özellikle somon yememi söyledi bu sıcaklarda da zor yeniyo merak ettim sizler balıgı ne sıklıkla tüketiyosunuz...kafamçokkarıştı
söylenenleri yaz bana iş yerindeyim tv yok :) ne yapmak gerekiyormuş ne diyolar
kızlar takıntı yapıpta sürekli yediğiniz bişey varmı