Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrrr merhaba
Bugün bebeğimi gördüm çok güzeldi anlatamam size . Sürekli zıplıyor hopluyor ters dönüyor neler neler yapıyor bir bilseniz.
Cinsiyetini öğrenemedik ama
İkili test için kan alındı ama sonuçları yarın akşam çıkacak, ense kalınlığını ise dr ölçüyor gayet iyi normal değerlerde dedi.
Bebeğimin boyuda 9 cm olmuş.
Çok güzeldi kızlar darısı başınıza inşallah.
hadi gözünaydin canim...
Allah tamamina erdirsin insallah...
ben de persembe gunu ikili test yaptiracagim,ense kalinligi falan olculecek..
cok heycanliyim insallah ben de senin gibi sevincle donerim...
Ekinsu gözün aydın hayatım, darısı diğer ikili test yaptıracakların başına, İyi haberleriniz kendim almış gibi seviniyorum.Çok çok mutlu oldum. :sm_cool:
Ay kızlar benim dişimle başım dertte, çok ağrıyor. Doktorumda 12. haftadan önce bir şey yapma dedi, Bekliyorum.:sm_confused:
Kızlarrrr merhaba
Bugün bebeğimi gördüm çok güzeldi anlatamam size . Sürekli zıplıyor hopluyor ters dönüyor neler neler yapıyor bir bilseniz.
Cinsiyetini öğrenemedik ama
İkili test için kan alındı ama sonuçları yarın akşam çıkacak, ense kalınlığını ise dr ölçüyor gayet iyi normal değerlerde dedi.
Bebeğimin boyuda 9 cm olmuş.
Çok güzeldi kızlar darısı başınıza inşallah.
merhaba kizlarrr konumuzla ilgisi yok ama dün burda yani viyanada milli macimiz vardi kazandik ve cok mutlu oldum burda ilk defa pencereden türk bayragini salladim arabalarin üstlerindede türk bayragimiz vardi bu mutlulugumu paylasmak istedim :)))
hepiniz iyisiniz insallah.