Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelik.haziran sonu kontrolüm çok merak ediyorum bebişimi.sıcaklarda çok kötü.bide şükretmemiz gereken çok güzel bir zamanda hamile kaldık herşeyin bol olduğu bir mevsim.
güseren81 ankarada hangi doktora gidiyorsun tatlım
mrh arkadaşlar çok üzüntülü günlerimi atlattım hele şükür ve kendime iyi bi doktor buldum sarılığım veya hepatit b diye sende bişey yok dedi, olsa evet var derim dedi senin vucudun aşılı korkmana gerek yok dedi anlıycanız baya rahatladım bebişimin kalbide atıyordu ilkdefa duydum allah tamamına erdirsin cümlemizinki sağlıklı olur inş
kızlar elim ayağım yanıyor geceleri zor oluyor yatmak off off bide krem kullanmaya başlayan varmı aranızda merak ettim?
arkadaşlar çok moralim bozuk.yaklaşık 4 sene önce kıl dönmesinden ameliyat olmuştum.2 haftadan beri ağrı vardı bi baktım şişmiş ve kızarmış.sanırım tekrarladı.doktora gitmeyede korkuyorum.ya ameliyat derse naparım ben.çok korkuyorum bebeğime zarar verirsem diye.ilaçta kullanamam tam zamanını buldu yani.ameliyat olduğum doktoru aradım oda yokmuş haftayı bekleyeceğim artık zaman nasıl geçecek bilmem.sizlerde yada yakınlarınızda olan varmı hiç hamileyken.
bende çarşamba gideceğim anı gün yapılcak desene ikili testimiz :içelim:
mrh arkadaşlar çok üzüntülü günlerimi atlattım hele şükür ve kendime iyi bi doktor buldum sarılığım veya hepatit b diye sende bişey yok dedi, olsa evet var derim dedi senin vucudun aşılı korkmana gerek yok dedi anlıycanız baya rahatladım bebişimin kalbide atıyordu ilkdefa duydum allah tamamına erdirsin cümlemizinki sağlıklı olur inş