- 26 Ocak 2008
- 2.651
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba güzel hamişler bende birkaç gün önce öğrendim hamileliğimi ama hiç kendimi haile gibi hissetmiyorum belirti pek yok doktorum daha erken haftaya gel dedi siz daha tecrübelisiniz bana akıl verin her hamile de yoğun belirti olması şartmı yada bebek çok küçük ondanmı
hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasıp etsın. belirtin olmayabilir ki inşallah olmaz bu anormal bi durum değil. suan yok dıye hıc olmayacagı anlamına da gelmez benımde 7. haftama kadar hıc sıkayetım yoktu sonra basladı. sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallaha.s.
evet canım galiba rahim kasılması bu aklıma gelmemiştiSelam, o karın ağrıları, kasılma tarzında girip çıkıyor mu_?
Eğer öyleyse, rahim genişlemeye başladığı için arada ağrı yapıyor, bir kaç hafta sürüyor. Geçen haftalarda bende de olmuştu. İnternette araştırdım, bu tür sancıların olabileceğini, rahimin genişlemeye başlamasından kaynaklandığını yazıyordu.
İnşallah seninde öyledir.
Ama yine de bir dr.a danış istersen.Bu arada da kendini üşütmemeye bak, ilaç filan kullanamayacaksın, dikkatli ol.
öncelikle hayırlı olsun canımmerhaba güzel hamişler bende birkaç gün önce öğrendim hamileliğimi ama hiç kendimi haile gibi hissetmiyorum belirti pek yok doktorum daha erken haftaya gel dedi siz daha tecrübelisiniz bana akıl verin her hamile de yoğun belirti olması şartmı yada bebek çok küçük ondanmı
gözün aydın pretty woman, bende cuma günü gidicem bakalım çok merak ediyorum .
öncelikle hayırlı olsun canım
benim ilk hamileliğim de hiç sorunsuz geçmişti o yüzden merak etme canım dr.aksi bişi söylemedikçe her şey yolunda demektir.
senle çok benzio gebelik damak zewkimiz bakalım cinsiyete etki edicek mi siz ne tahmin ediosunuz:1rolleyes:Bende sabah akşam demeden beyaz peynir yiyorum.Bide salatalık turşusu çekiyo canım bak söylerken bile ağzım sulandı.icecream: