Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar aranızda başı ağrıyan var mı offf benim acayip ağrıyo yaa
baş ağrısı bendede oluyo hormonların yükselmesinden oluyomuş.Azracım bu arada hipotroid çok önemli mutlaka kontrol altına aldır benim arkadaşımda aynı sorunu yaşadı ama çok güzel sağlıklı bir bebeği var doktorunu doğru seçersen herşey yoluna girer canım
Haziran
Marsg ....................51 Kilo (+ 1 Kilo)
Talya ......................61.7 Kilo
pretty women ..........57 kilo
blooms ...................64 kilo (+4 kilo)
lilam .......................68.9 kilo (+900 gr)
meleğim 16........... 57.5 kilo (+500 gr)
rüyagibişeker ...........62 kilo (+2 kilo)
barcli .....................67 kilo (+ 4 kilo)
fatocum ..................54.5 kilo (+ 500 gr)
cicikızsinem ............60 kilo
miniğimm................ 56.5 kilo (+4.5 kilo)
gülseren ..................70 kilo (+2 kilo)
gamze yılmaz...........55.5 kilo (+1.5 kilo)
nazlıcan156..............53 kilo (+1 kilo)
bende kilomu ekledim.ve ne yazıkki senağlama hiç bir pantolonu üstüne olmayanlardanım :çok üzgünüm: çünkü hamile kalmadan zaten 2 kilo almıştım bide 2 ay içinde 1 kilo daha alınca haliyle hiçbiri olmuyo kıyafetlerin.sabah işe gelmek için hazırlanırken sinirden deliriyorum ne giyicem diye hamilelik almak için çok erken büyük beden alsam doğumdan sonra tekrar zayıflayınca ziyan olacak napsak ki?
canım benim şuanda zaten moda bol penyeler fırfırlılar falan ben onlardan aldım heryerde de var artık onlardan bak istersen bir vitrinlere rahat olmaya bak sıkma canını
2 gündür bende de var canımarkadaşalr azıcık akıntısı olan varmı çok garip sordum özür dilerim ama bende 2 3 gündür açık renk akıntı geliyor bu normalmidir sizce
tamam canım ben düzeltiyorum listedegünaydın kızlar talyacım ben 64le kaldım hamile yanlışlıkla 63 yazmışım yani 4 kilo değil 3 kilo almış oluyorum