- 12 Aralık 2007
- 3.933
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok güzel bir duygu seni anlıyorum bende hafta sonu doktoraydım aynılarını yasadım aglamaktan gözlerim kızardı:roflol: gittigim hastane de doktorda cok iyi ama tek sorun ultrasonlarının eski olması sanırım 2 boyutlu bizde kameramızı yanımızda götürdük ama hiç bişiycik anlasılmıyodu o yüzden de cekim yapamadık benim bir arkadasım her kontrol güünü cekmiş hamileyken bebegini kızı şimdi 6 yasında izlediğinde cok mutlu oluyo
hoşgeldin ozlemyb allah bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
kızlar bende cumartesi bebeğimi gördüm 2 boyutlu ultrasonda ama kolunu bacağını gördük.
elini salladı bize. kalbi pıt pıt atıyordu. hiç kıpırdamıyordu ama kendi, bende tembel benim bebeğim dedim o anda resmen zıpladı.
ay allahım bu nasıl bir duygudur böyle herkese nasip et yarabbim. okadar mutluyuz ki elimizde fotoğrafla geziyoruz hep.
cok güzel bir duygu seni anlıyorum bende hafta sonu doktoraydım aynılarını yasadım aglamaktan gözlerim kızardı:roflol: gittigim hastane de doktorda cok iyi ama tek sorun ultrasonlarının eski olması sanırım 2 boyutlu bizde kameramızı yanımızda götürdük ama hiç bişiycik anlasılmıyodu o yüzden de cekim yapamadık benim bir arkadasım her kontrol güünü cekmiş hamileyken bebegini kızı şimdi 6 yasında izlediğinde cok mutlu oluyo
seni çok çok iyi anlıyorum çinkü yukarda dediğim gibi bende aynı şeyi yaşadım mükemmel birşeydi. şimdiden böyle oluyoruz bizimkiler hareketlenmeye başlayınca ne yaparız çok merak ediyorum :dance: :dance: :sm_cool:
ne zaman hareket etmeye başlıycaklar acaba. bir arkadaşım poposunun üstüne zıp zıp zıplıyordu benimki dedi. benimki resmen yatıyordu. doktor biraz zorladıda kendini gösterdi bize...
benimkide miskin miskin yatıyordu sadece eli oynadı bence en fazla 1 ay sonra hissederiz ama belli olmuyormuş 18 haftada hala hissetmeyenler oluyormuş inşallah bizimkiler hemen hissettirir varlığını bize
ay inşallah hissettirir.... tembel deyince ben zıpladı bir anda ya sanki duyuyor gibi. resmen tepki verdi sanki. anne sesini ayırt ediyor mu acaba şimdiden. ne mucizevi bir şey allahım bu böyle. inanamıyorum yani. temmuz 1 de gidicez bir dahakine cinsiyeti bile belli olur belki o zaman . siz ne zaman gideceksiniz bir daha.
ben 3. ayda duymaya başladıkılarını duymuştum ama anneyi duyabilirmi henüz bilemiyorum. bizde temmuz 1 de gideceğiz hayatım ya ne tesadüf oldu bak ikili tarama yapılacakmış allahım çok korkuyorum inşallah bebişlerimiz sağlıklıdır. senağlama
ay evet canım ya... inşallah sorunsuz atlatırız.kan alıp yapcaklr dimi o testi. bir de ense kalınlığı ölçülecek.
evet kandan bakacaklarmış ense kalınlığı için bişey demedi ama sadece kan dedi.
sanırım beni yanlıs anladın demek istediğim olması normal olmaması da bünye meselesi şimdi benim bulantım yok diye yolunda gitmeyen seyler var kanısına düşmek yanlış
İŞKEMBEDEN ATMIYORUM sözünü de yakıştıramadım:çok üzgünüm:
Canım yaa çok güzeeeelllllllllll ALLAH hayırlısıyla kucağını almayı nasip etsin.