- 7 Haziran 2008
- 4.292
- 3
Benim bebegim de 29 ocakta dogacak Allah'in izniyle. Pazartesi doktora gidecegiz.Cok heyecanliyim. Belki cinsiyet de gorunur.
Hoşgeldin aramıza, sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçirirsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bebegim de 29 ocakta dogacak Allah'in izniyle. Pazartesi doktora gidecegiz.Cok heyecanliyim. Belki cinsiyet de gorunur.
hoşgeldin canim aramizabenim bebegim de 29 ocakta dogacak allah'in izniyle. Pazartesi doktora gidecegiz.cok heyecanliyim. Belki cinsiyet de gorunur.
balım, doktor sebebini bilmiyor ama bence aclıktan oldu, cunku butun gun dısarıdaydım ve dogru duzgun yiyemedim doktorum 6 ogun demisti ben o gun ancak 3 kez yiyebildim ve hic protein almadım sanırım sebep bu.
herkese tünaydııınnn...hepimize iyi haftasonlarıııı güzel ocak annişleri...
merhabalarr....
benim de bebişim 12 haflalık.. allah kısmet ederse ocakda kucağıma alıcam bebeğimi.
merhabalarr....
benim de bebişim 12 haflalık.. allah kısmet ederse ocakda kucağıma alıcam bebeğimi.
merhabalar,
benim bebişimde 12 hafta 4 günlük...
ocağın 2,ci haftalarında bebisimle tanısıcaz insallahhh..
kızlar,şimdi aralık annelerinin sayfasına baktım da ,hani aralıkta doğurursam die:)) çok azlar ya,sadece 28 sayfa yazmışlar,bizim maşallah 400 lere geldi nerdeyse,çok güzel liste tutuolar,sat,bebek cinsiyetlerı hatta isimlerine dair,bizimde bir ara tutulan bir listemiz wardı noldu acaba,o arkadaş yok mu artık aramızda
Yeni gelen arkadaşlar miemre,reyhan,ecrin hoşgeldiniz aramıza herkezede merhaba kızlar nazar değmesin ama 2 gündür daha iyiyim:lepi:daha iyi olurum inşallah şu cinsiyetler belli olsada hepimiz rahatlasak inşalah hepinizin gönlündeki olur:1hug:
ezracım bende bazen bakıyorum aralık annelerine benimde SAT 27 mart çünkü, birde bizden 1 ay daha tecrübeli oluyorlar ya ondan:)
ama onlar 28 sy değilki 600 küsurlu sayfalardalar, bu arada bizim cinsiyeti belli 3 kişi var henüz, liste varda daha çoğalamadı maalesef öğrenemedik cinsiyetleri
merhabalarr....