Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende zamanla kaybolduğunu ama albümde saklanırsa bişey olmıcanı biliyorum
yok yok sen yinede fotokopi al bence ablamınkine bakdım dün hep silinmiş az az belli oluyor kalıcı olması için fotoğeraf kağıdına kopya yapdırmak en mantıklısı
çok gecmiş olsun acil şifalar diliyorum klendine iyi bakkızlar ben dişçiye gidiyorum. dualarınızı eksik etmeyin bebeğimden. hepinize iyi hafta sonları
KIZLAR PİSKOLOJİM BOZULDU BEBEĞİMİ KAYBETMEKTEN ONA BİŞEY OLMASINDAN ÇOK KORKUYORUM. BU ARALAR BİR DE HEP DÜŞÜK VE BEBEĞİ KARNINDA ÖLEN İNSANLAR DUYUYORUM İSTER İSTEMEZ ETKİLENİYORUM ACABA BENİM BEBİŞİM YAŞIYORUMU 29 UNDA GİDİCEM DR'A DAHA ÇOK VAR NAPICAMI BİLMİYORUM İŞLER DE ÇOK YOĞUN İZİN OLAYIM DA YOK OFF ÇOK FENAYIM:çok üzgünüm:
KIZLAR PİSKOLOJİM BOZULDU BEBEĞİMİ KAYBETMEKTEN ONA BİŞEY OLMASINDAN ÇOK KORKUYORUM. BU ARALAR BİR DE HEP DÜŞÜK VE BEBEĞİ KARNINDA ÖLEN İNSANLAR DUYUYORUM İSTER İSTEMEZ ETKİLENİYORUM ACABA BENİM BEBİŞİM YAŞIYORUMU 29 UNDA GİDİCEM DR'A DAHA ÇOK VAR NAPICAMI BİLMİYORUM İŞLER DE ÇOK YOĞUN İZİN OLAYIM DA YOK OFF ÇOK FENAYIM:çok üzgünüm:
sinem bu haftalarda bu oluyor herhalde bende aynı kaygıyı taşıyorum ama bu kadar bırakma kendine her şey olucağına varır, Allahtan hayırlısı herşeyin