Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boyuna göre çok normal arkadaşimtalya benim boyum 1.70 o zaman bu hesaba göre benim göbişte normal mi oluyor dersin,
yada biz kaldıralım en iyisi şu göbiş ölçülerini listemizden yaa moralimiz bozulmasın
olmaz mı:)
ayyy kızlar göbegimi ölçtüm hemde acken ...göbek sampiyonu benim 90 cıktı...
ama hiç kilo almadım...zaten evlendiğim günden beri beni hamile sanıyolar,hatta evlilik öncesi bile hamile oldugumu düşünen denyıllar vardı...
Ben çok sikildim yaaa cumartesi günü çalişmak çok fena havada sicak.öğlende abartip çok yemişim yine gözüm doymuyor benim karnim ağiriyor çok yemekten.eve gidip şöyle ayaklarimi uzatip bi uyusam nasil iyi gelecek.benim bebiş 1 haftada acayip fark atti birden karnim çikti acayip bişi oldu ya.bu kadar kisa sürede beklemiyordum.daha hamile pantolonuda almadim.üzerimdeki pantolonun düğme ve ilik yeri arasina paket lastiği taktim çok rahat ettim böyle.ama daha ne kadar böyle idare edilir ki dimi.almam lazim bişeyler artik.
idare olmuyor kızlar başta bende öyle düşündüm de olmadı
üstte problem yokta altlar hiç olmuyor, sonra bebişler sıkışıyor
ben aldım bir tane pantalon ama yetmiyor tabi 1 tane daha düşünüyorum
ben Zara da kot gördüm denedim çok beğendim ama 100 ytl olduğu için indirimi bekleyim dedim, ve indirimde gittiğimde kalmamıştı. başka nerden bulurum bilmiyorum ??? Görümcem bi tane yazlık hamile pantolunu verdi arada onu giyiyiorum..Evde gecelikle geziyorum nasılsa :teytey: