- 24 Ocak 2008
- 1.820
- 3
kızlar eyvah grıp oluyorum galıba bogazımda şiiş...ne yapsam ıyı gelır ılac ıcmeden.
canım ya dün bende öyleydim geçmişolsun ballı ıhlamur içtim iyi geldi birde bol bol su iç umaarım çabuk toparlarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar eyvah grıp oluyorum galıba bogazımda şiiş...ne yapsam ıyı gelır ılac ıcmeden.
merhaba 2009 anne adayları sat'a göre 7 hafta 3 günlük ultrasona göre 6 hafta 1 günlük hamileyim. göğüslerimin dolgunluğundan başka bi belirtim yok. ne bulantı ne kasık ağrısı normal midir acaba çok tedirgin oluyorum muhtemel doğum tarihim sat'a göre 11 ocak fakat ultrasona göre ocak ayının ilk haftası 7-9 gibifisfisfis
merhaba 2009 anne adayları sat'a göre 7 hafta 3 günlük ultrasona göre 6 hafta 1 günlük hamileyim. göğüslerimin dolgunluğundan başka bi belirtim yok. ne bulantı ne kasık ağrısı normal midir acaba çok tedirgin oluyorum muhtemel doğum tarihim sat'a göre 11 ocak fakat ultrasona göre ocak ayının ilk haftası 7-9 gibifisfisfis
normelde midem biraz bulaniyor ama vitamnini icince dayanamiyorum gercektenya:1no2:senağlamasenağlama
ezracım ne güzel acıklamıssın benim de hiç bir belirtim yok doktora sordum normal dedi bende cok fena uyku yapıyo küçük mercimek ögle saatlerinde okuldayken müthiş uykum geliyo acamıyorum gözlerimi hatta ayakta rüya bile görüyorum :)) birde kızlar merak ediyorum neler yeyip içiyorsunuz faydalı olsun bebişlerimize yarasın diye herkes acıklayabilir mi bide bitki çayı içen var mı hangi bitkileri tercih ediyorsunuz ...
durun aklıma gelenler var daha fındık ve kuru üzüm karışımı kan yapıyormuş,karpuz çok faydalıymış bol sulu olduğu için şimdi tam mevsimi tavsiye ederim
walla bi suru şey warda ınsan hangısını ne zaman yesın dıe şaşırıo ,