Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
barcli....................................1 ocak
almina-Göksu........................5 ocak
ezra2001...............................5ocak
gülsü...................................11ocak
suprise................................11ocak
montesori............................12ocak
istridyeyim_incimsin.............13 ocak
hera796 ..............................15 ocak
talya....................................15 ocak
cidy.....................................22 ocak
fatocum...............................22ocak
nisan4234............................24ocak
birgül38...............................24ocak
kizlar ya benden akintimla birlikte az kan geliyor bazen, pazar gününden beri o gün dr. muayene etmisti alttan
kizlar ya benden akintimla birlikte az kan geliyor bazen, pazar gününden beri o gün dr. muayene etmisti alttan
kızlar dün moralim çok bozuktu arkadaşımın test sonucunu ben aldım kağıdın başında RİSKLİ GEBELİK yazıyordu ve bir çok testin karşısında negatife yazıyordu.İnşallah sandığımız gibi değildir.Biz kağıdı eşine verdik eşide sanırım göstermemiş kağıdı morali de çok bozuktu eşinin.sizin de yorumlarınızı alim canlarım?
canım bende aynı dertten muzdaribim ben çubuk kraker aldım midem bulandıkça 1-2 atıyorum ağzıma iyi geliyor.off kızlar bir kaç gündür siteye giremiyodum ne kadar çoğalmışız baktımda 2 gündür midem çok bulanıyor.geçmesi için önerisi olan varmı?
canım bencede hemen dr.telf.etmelisin.önemlide olabilir önemsizde ama sürümcemede bırakma bence hem seninde kafan rahatlasın dimi ya allah bebişlerimizi korusunkizlar ya benden akintimla birlikte az kan geliyor bazen, pazar gününden beri o gün dr. muayene etmisti alttan
canım hoşgeldin aramızaslm kizlar beni de alin araniza biraz gec kaldim ama ben de ocak 2009 annesi olacagim insallah..10 ocak ta dogum yapacagim hayirlisi bakalim...
sevgilerrr
kızlar ben 1 haftadır akşam yemeğimi yiyiyorum sonra ayakta zor duruyorum inanın hemen yatıyorum gözümü sabah açıyorum tabiri caizse aptal gibi oldum inanın:bbo:
ne yemek yapmak istiyor canım nede temizlik bu halim ne kadar sürer bilmiyorum ama dağada uzarsa evde eşim ve kızım tarafından isyan çıkarılacakŞeniz
siz ne durumdasınızCADIARZU
canım sağolasın yemek le sorunum yok allahtan.canim gecmis olsun:teselli: ayni dert bende de var malesef ama cok degil ben de cok cabuk yoruluyorum ama ayakta duramayacak kadar degil...
bel agrisi yuzunden oluyor benimki ama normal yemegimi yiyorum ..
dr a sordun mu bak yemek yemezsen bebegin gelisemez Allah korusun canim birkac lokma da olsa ye tmm mi insallah gecer ilk haftalarda oluyor ama gecektir insallah benimki azaldi seninki de gecer:1hug: insallah sevgiler a.s.
canım sağolasın yemek le sorunum yok allahtan.:1rolleyes:canim gecmis olsun
dr a sordun mu bak yemek yemezsen bebegin gelisemez Allah korusun canim birkac lokma da olsa ye tmm mi insallah gecer ilk haftalarda oluyor ama gecektir insallah benimki azaldi seninki de gecer:1hug: insallah sevgiler a.s.
canım sağolasın yemek le sorunum yok allahtan.:1rolleyes:canim gecmis olsun