2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Canim ya bi mezro bulamadim ki belimi ölçiim öğleden sonra dişari çikip alicam hayirlisi ile
waterfull valla haklisin arkadaşim benimde bi iştahim açildi ki sorma ama ne yapalim hem kendimize hem bebişlerimize alicaz artik kilolari kaçiş yok:)
 
Son düzenleme:

senden sonra maila attım hastaneye cevabı yazıyım sanada ...

Kadın Doğum Prof.Dr. muayene ücreti 230 ytl,Uzm.Dr. Cihangir Yılanlıoğlu muayene ücreti 220 ytl diğer Uzm.Dr. muayene ücreti 135 ytl.’dir. Normal Doğum ücreti 4.791.94 ytl, Sezaryen Doğum ücreti 5.620.05 ytl’dir. Bu paket bir işlem,pakete işlem öncesi tetkikler doğum sırasında kullanılan rutin ilaç ve malzemeler,normal doğumda ;1 günlük 1 sınıf yatış,Sezaryen doğumda; 2 günlük 1. sınıf yatış dahildir.Doğum bebek paketinde;bebeğin doğum sonrası ilk muayenesi,göbek bakımı,sarılık aşısı ve kan grubu dahildir.Doğum sırasında ve katta ekstra ilaç ve malzeme kullanır ise bu pakete dahil değildir.

Her muayenede 4 boyutlu ultrason yapılmıyor,4 boyutlu usg ücreti tek gebelik ise;267 ytl, çift gebelik ise,293 ytl’dir.
 
herkese merhabalar, yeni gelen arkadaşalr aramıza hoşgeldiniz.

Allahın Rahmeti Bereketi Sizinle Olsun, Gönül Güneşiniz Hiç Solmasın,
Yüzünüz Aydın Olsun, Kabriniz Nur Dolsun, Makamınız Firdevs,
Dualarınız Kabul olsun, Mübarek Regaib Kandiliniz Kutlu Olsun..
[
 
tünaydın herkese... yeni gelenler hoşgeldiniz. talyacım yeni takvim için tşk. belimi ölçiyim akşam unutmazsam bildiriim sana :))

TALYA bir de eşlerimizin ne kadar kilo aldığını yazalım benim ki aşeriyo 102 kilo olmuş :))))))))) hangimiz hamile anlamadım zaten :))))
 
Son düzenleme:

Canım saol sayende doğum ücretlerini de öğrendim.Baya tuzluymuş doktorun başka hastanelerlede anlaşması vardır heralde.Doktorumu çok sevdim ondan başkasını düşünmüorum.Ultrason büyük ihtimalle üç boyutlu canım.Sen nereye gidiosun?
 

evet tuzlu bayagı... ben özel muayenesine gidiyorum doktorum bakırköyde normalde haseki hastanesinde kadın doğum bölüm başkanı. 80 ytl veriyorum. 2 boyutlu ultrasonu. çok memnunum ama insan genede araştırıyor işte.
4 boyutlu ya özel bilge hastanesine gidicem 40 ytlymiş süper fiyat ama bebek biraz daha büyüsnde cinsiyeti belliolsun diye bekliyorum.

doğum için medikal park bahçelievler olabilir tam karar vermedim doğumumu karşılayan sigortam var rahatım o konuda
 
Son düzenleme:
bu arada arkadaşlar arkadaşım doğum yaptı. istanbul anadolu yakasında hizmet hastanesinde. hastane değil hotel sanki o kadar harika ki.

her muayenede 4 boyutluyla bakıyorlarmış. bana yakın olsa hiç düşünmem oraya gidreim. anadolu yakasında oturanlara tavsiye ederim bir bakın muhakak. ilgi alaka hem doktor hem hemşireler pervaneydi kızın başında. sessiz sakin tertemiz pırıl pırıl bir hastene.

tuvaletlerinde oturulan simitte ısıtma bile var :)))))))))))) odası da harikaydı tam hotel gibiydi ya.


www.hizmethastanesi.com
 

günaydınlar...

teşekürler talyacım. doktorum kilo ile ilgili herhengi birşey söylemedi.bebeğimin gelişmeside normal olduğu için serumada gerek duymadı. gecen aylarda cok bulantılarım vardı hiçbişey yemedim ondan oldu bu kilo kaybı.şimdilerde birazdaha iyiyim bundan sonra alırım kiloları..senağlama
 

Marsg canım, bu hastane merterde sen anadolu yakası demiştin ama bir yanlışlıkmı oldu acaba
 
Ayyy Marsg inanmıorum hastaneyi aradım randevu için.Fiyatı tekrar sordum bana 50ytl olduğunu ssk'ya sadece 11 ytl. aldıklarını söyledi.Bende şaka yapıosunuz heralde dedim.ısrarla 11 ytl. olduğunu söyledi. kafamçokkarıştı
 

aaaaaaaa ciddimisin bu ne ya... 4 boyutlu dahil dimi bu fiyata deseydin aaaa her gün mü gitsem :))))))))

aldınmı randevu. oguz bey varmış ismini vermişlerdi bana çok ilgiliymiş ben ona gidicem
 
aaaaaaaa ciddimisin bu ne ya... 4 boyutlu dahil dimi bu fiyata deseydin aaaa her gün mü gitsem :))))))))

aldınmı randevu. oguz bey varmış ismini vermişlerdi bana çok ilgiliymiş ben ona gidicem

Canım pazartesiye aldım.Bütün muaeneler 4 boyutluymuş.Doktorun ismini hatırlamıorum bile:roflol:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…