2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlar hepimizin kandili mübarek olsun bu gece güzel şeyler isteyelim allahtan bizim dualarımız kabul olurmuşa.s.
 
selammm kizlar nasil geceiyo hamilelik??
ya bugun ablaminda hamile oldugunu ogrendim cok mutlu oldum super bisey yaaaaa sırnaşık şey ablali kardesli doguracagiz insallah. gerci onun hamileligi biraz riskli tansiyon hastasi va yasi 38 ama insallah yasar yigenim....:teytey:
 

gözünüz aydın meleim inşallah sağlıklı doğar 2bebişte çok benzio kardeş çocukları herkes ikiz sanıcakyerimseniben
 
ben 1 hafta giremicem artık 300lü sayfalara ancak yetişirim herkese güzel günler diliorum bebişiyle, beni unutmayın, çok kilo almayın, kendinize dikkat edin çok öptm bütün ocak annelerini, kandiliniz mübarek olsun
 

sana iyi tatiller. ve sen de kendine çok dikkat et. az güneş bol su (hem içilecek, hem de yüzülecek:) ok..
 
Yarın doktora gidecek ve de bızdığımı göreceğim. Bu gece rüyamda çeşit çeşit ultrasonlara girer çeşit çeşit görüntüler görürüm eminim:) Dua edin de doktorcum herşey yolunda desin güzeller. Herkesin kandili mübarek olsun bu arada..
 
iyi akşamlar kızlar.hepinizin kandili mübarek olsun.
ben dün akşamdan beri keyifsizim kızlar ya
dün akşam saatlerinde böbrek sancım tuttu.daha önce taş düşürmüş bir olarak çop panik yaptım.bebişim var ken olmamalı bu yaaaa.buğün hemen bir ürolog arkadaşımıza gittik.ultroson da taş görünmedi idrar testi istediler.testte iltihab olduğu anlaşıldı.dr arkadaşımız büyük olasılıkla kum olabileceğini söyledi.tek çare bol bol su tüketmek.
buna da şükür taş çıkmadı ya.allah düşmanıma vermesin o börek ağrısını.belli aralıklarla sürekli kontrole gidicem doğum yapana kadar.inş bi problem yaşamam.çok tedirginim.
 

Aklına getirmemeye çalış canım kötü şeyleri. İnşallah bu konuda sorun yaşamadan devam eder hamileliğin. Bol sıvı, bol hareket inşallah kum da akar gider..
 
teşekkür ederim canım.yıllar önce sancıyla hastahaneye gitmiştim,gazi hastahanesine o zaman nişanlıydım.oradaki üroloğ dr. sen bu sancıyla 10 tane çocuk doğururdun demişti bana hiç unutmam.dua et hamileyken olmasın yoksa hiç birşey yapamayız demişti.çok korkuyorum o yüzden. kötü düşünmemeye çalışıyorum ama..
 

teşekkür ederiz canım kendine ve bebeğine iyi bak
 
Pretty woman geçmiş olsun canım, alisha kendine dikkat et, iyi eğlenceler hayatım.
Hayırlı kandiller herkese.a.s.
 

geçmiş olsun.. evet tek çare bol su tüketmek..canını da sıkma:)
 
iyi aksamlar kizlar hepimizin kandili mübarek olsun tüm dualarimiz kabul olur insallah.
 
sanada iyi tatiller canım bizim içinde bol bol yüz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…