- 1 Nisan 2008
- 153
- 0
cidy trakyanın neresindensin bende 7 yıl orda yaşayınca fahri memeleketim sayıyorum trakyayı
canım sen hangi şehirde oturdun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cidy trakyanın neresindensin bende 7 yıl orda yaşayınca fahri memeleketim sayıyorum trakyayı
Arkadaşlar çatlaklarınız için bişey kullanmaya başladınız mı??? Ne zaman başlamak gerekiyor, ben kozmetik ürünler yerine doğal yağlar kullanmak istiyorum, konuyla ilgili bilgisi olan var mı??
sizde kan uyuşmazlığı varmı kan grubun (-) de ondan sordum.
jonshon baby bebe yağını kullanıyorum şimdilik %10 nemi içine hapseder diyor yurt dışından 1 ay sonra kremim gelcek onu kullancam dayımın kızı iki doğumundada kullanmış ne bir çatlak ne bir şey hiç bir şey olmamış inşallah banada olmaz
herkese meraba:))
marsg doktor senden demir ilacını kesmişti diil mi?(ben 2 gündür çok kötü oldum içemeyeceğim galiba )niye kesti?gerek yok muymuş şimdiden?hamileliğim ilk haftalarına döndüm bütün gün tuvaletteyim,gerçi yemek yaparken çok buladı midem bi daha geçmedi..
kızlar ben ilk günden beri demir ilacı alıyorum halada içiyorum benimdr kesmedi
KIZLAR LİMON ÇEKİRDEĞİMİ EKTİNİZ NEDEN :uhm:BAK MERAK ETTİM ŞİMDİfisfisfis
kızlar ben ilk günden beri demir ilacı alıyorum halada içiyorum benimdr kesmedi
slm kızlar yeni geldim doktordan kan ve idrar testimi gösterdim ama labaratuarda seker ve guatr testlerimi yapmayı unutmuslar sinir oldum yaaa cok merak ediyodum seker sonucunu cünkü benim ailemdeki hemen herkes seker hastası hem de ileri derecede bişiy sorcam hamilelik sekeri çıkan arkadas oldu mu aranızda birde ikili test ve ense kalınlıgı testi verdi doktorumun ultrasonunda ense kalınlıgı ölçülmiyomus anadolu yakasında oturan arkaslar nerde ve kaça yaptırdınız ...
kontrole gitmeden önce sekerli bişiyler yedim ama ac karnına bebek sırtüstü yatıyodu kalp atısı normaldi doktor birazcık tembel buldu ayyy cok tatlıydı yaaa allah herhese nasip etsin bu duyguları yasamayı birde kızlar bende kansızlık çıktı yediklerime dikkat ederim evde kompostoyu eksik etmem bu kansızlık canımı sıktı yaaa ne yapmam gerek acep ...
slm kızlar yeni geldim doktordan kan ve idrar testimi gösterdim ama labaratuarda seker ve guatr testlerimi yapmayı unutmuslar sinir oldum yaaa cok merak ediyodum seker sonucunu cünkü benim ailemdeki hemen herkes seker hastası hem de ileri derecede bişiy sorcam hamilelik sekeri çıkan arkadas oldu mu aranızda birde ikili test ve ense kalınlıgı testi verdi doktorumun ultrasonunda ense kalınlıgı ölçülmiyomus anadolu yakasında oturan arkaslar nerde ve kaça yaptırdınız ...
kontrole gitmeden önce sekerli bişiyler yedim ama ac karnına bebek sırtüstü yatıyodu kalp atısı normaldi doktor birazcık tembel buldu ayyy cok tatlıydı yaaa allah herhese nasip etsin bu duyguları yasamayı birde kızlar bende kansızlık çıktı yediklerime dikkat ederim evde kompostoyu eksik etmem bu kansızlık canımı sıktı yaaa ne yapmam gerek acep ...
güzelim sende kansızlık var sanırım.çünkü demir ilacını kansızlık durumunda veriyo dr. ben hiç demir ilacı kullanmadım folic asitten sonra elevit diye bi vitamine başladım. doktora sorduğumda kansızlık problemin olmadığından demire gerek yok dedi.