2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

bende normal doğum istiyorum ama en büyük korkum vakum olayı, kesinlikle istemediğim bir şey, sırf o yüzden sezaryen tercih edebilrim
 
arkadaşlar merhaba herkes bebeğine sağlıkla kavuşur inşallah. ben de ocak annesi olacağım kısmet olursa.
 
valla bende çok kararsızım doğum konusunda. hafta sonu sezeryan ve normal doğum vardı national da... epiduralle yaptılar sezeryanı anne kendinde iki sn de bebek çıktı çok rahat görünüyor.

normal doğum yapan bayağı çekti.

herşey o zaman belli olacak bende çünkü şuan sezeryan ol kurtul diyorum... sonra napıcam diyorum sancısı çokmuş. yani hepsinde çekicez muhakkak.

eşime sende girceksin doğuma diyorum giremem ben diyor. ben doğurucam o girmeye cesaret edemiyor. :))))) of of bu kadınların çekisi ... erkekler ne kadar rahat ya
 
ben hayatta normal doğumu beceremem heralde acayip derecede korkan biriyim kesinlikle sezaryen olacağım arkadaşlar
 
merhaba arkadaşlar.nasılsınız.ben o kadar yorgunumki.bugün benimde ikili testimin sonucu belli olacak.kaç gündür erteliyorlar öğrenemedim sonucu.

birşey sormak istiyorum geçenlerde tv de izlemiştim.kablosuz internet bağlantısı ve cep telefonu hamile bayanlara çok zararlıymış.iş yerinizde ya da evinizde kablosuz bağlantımı var yoksa kablolumu?
 

vallahi benim iş yerindede kablosuz, evdede kablosuz.bende duymuştum zararlı diye.internette araştırdığımda sadece osman müftüoğlu muydu hatırlıyamadım bir tek o zararlı diyo.diğer araştırmacıların hepsi zararsız demişler.benimde şimdilik içim rahat.
cep telefonunuda karnımdan mümkün olduğunca uzakta tutuyorum.
 
benim evdede işte de kablosuz.

hamilenin yanısıra bebeklerin olduğu yerden de uzak tutun diyorlar.

ay ben çok sıkıldım artık bu yasak şu zararlı...
 
ben kan testi için özel laboratuarda 70 ytl verdim.muayenedeki ense kalınlığı ölçümü hariç

herkes farklı birşey vermiş bakalım bana kaç çıkacak.

ayrıntılı idrar tahlilide istedi doktorum.

gizli iltihap olabiliyormuş bazen. muhakkak yapalım dedi.
 
herkes farklı birşey vermiş bakalım bana kaç çıkacak.

ayrıntılı idrar tahlilide istedi doktorum.

gizli iltihap olabiliyormuş bazen. muhakkak yapalım dedi.

gerçi ben sakaryada kanı aldırdım ama istanbulda yapıldı tahlil.içinde yol parası filanda vardır tabi
 
bu arada benimde ilk bebişim.2 yıllık evliyim ve 27 yaşındayım.bende çok isterdim daha genç bir anne olmayı.ama bunada şükür.:içelim:
 
bu arada benimde ilk bebişim.2 yıllık evliyim ve 27 yaşındayım.bende çok isterdim daha genç bir anne olmayı.ama bunada şükür.:içelim:

en güzel yaş bence ne erken ne geç en ideali , biz ne yapalım aramızda 34 yaş fark olacak bebişimle:çok üzgünüm:
 

AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRME EMİ SAKIN BENDE SENİN GİBİ DOĞUMDAN KORKUYORUM AMA DAHA ÇOK VAR DİYORUM KENDİ KENDİME KENDİMİ HAZIRLARIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM O GÜN GELSİN BELKİ ÇIKARMAK İÇİN UÇARAK GİDERİM DOĞUMA sırnaşık şey BELLİ OLMUYOR O ANKİ PSİKOLOJİ BEBİŞİNE VE SANA SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM CANIM
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…