Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bende 24 ocak annesi gibi gözüküyorum ama daha doktora gitmedim evde test yaptım pozitif çıktı eğer doğruysa. yalnız belirtilerini hissediyorum göğüs uçlarım ağrıyor. benim ne zaman doktora gitmem gerekli giden arkadaşlar yardımcı olurmusunuz? son adet tarihim 19 nisan
KARINDAN MUAYENE İÇİN SU MU İÇMEM LAZIM NASIL YANİ GÖRÜNMESİ İÇİN Mİ
sağol hera796 allah razı olsun. sanada hayırlı olsun.canım bana kalsa hemen gideceğimde eşim bu konuda çok rahat 7-8 haftalık olsun diyor keşinleşsin diyor.peki doktora gittiğimde ne soru soruyor ve nasıl muayene ediyor tahlillermi yapıyor
Yeni Geldim Moralim çok Bozuk.. Dr. çok Küçük Dedi Bebk Gelişmemiş Dedi 5 Haftalik Görünüyor Dedi. çok üzgünüm..oysa Adetime Göre 7.haftayi Doldurmuştum. Nail Oluyo Bilgisi Olan Varmi çok Ağladim (
Hiç Bilmiyorum Oysa Ben Bugün Kalp Atişini Duymayi Hayal Ediyodum.. Bebek Gelişmemiş Deyince Yikildim Birden Vajinal Usg Ye Bile Cevap Vermedim Algilayamadim.. şimdi Keşke Girseydim Diyorum..
Hiç Bişey Demedi Ben Sordum Problemmi Var Dedim. Yok Dedi Haftaya Yine Gel Dedi Başim Ağriyor.. Ne Yapayim Verende Allah Alanda Allah.. Hakkimizda Hayirlisini Versin Allahim.. Umarim Herkesin Sağlikli Bebişleri Olur...
canım belki geç döllenme olmuştur hemen canını sıkma olabılecek bısey bu. haftayı bekle o zaman güzel haberler alacaksın eminim
Hiç Bişey Demedi Ben Sordum Problemmi Var Dedim. Yok Dedi Haftaya Yine Gel Dedi Başim Ağriyor.. Ne Yapayim Verende Allah Alanda Allah.. Hakkimizda Hayirlisini Versin Allahim.. Umarim Herkesin Sağlikli Bebişleri Olur...[/QU
canım galıba tarıhlerımız senle aynı.benımde adete goere 7hafta olması gerek ama drum 1 hafta gerıde dedı.bende uzuldum ama acıklamayı yaptı.benım adet duzenım belırsız.oyuzdenn yumurtlama gec olabılıyomus.bu sadece dogum tarıhını ılerı atarmıs.yanı baska sorun yok..buyuk bır ıhtımalle senınde yumurtlama donemın gec olmus.endıselenme sadece bırazdaha gec bır dogum tarıhın olacak.a.s.
Hiç Bilmiyorum Oysa Ben Bugün Kalp Atişini Duymayi Hayal Ediyodum.. Bebek Gelişmemiş Deyince Yikildim Birden Vajinal Usg Ye Bile Cevap Vermedim Algilayamadim.. şimdi Keşke Girseydim Diyorum..