2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

olucak galiba canım yılbaşı hediyem o benim noel baba o gece getirecek :)) şaka bir yana olabilir tabi çünkü zaten 40 haftası 1 ocakta doluyor

bence senın yaramaz yarın gerı sayıma gectıgımız sıralarda ben gelıyorum bırakın saymayı dıyecekkkkk sırnaşık şey
 
inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinde ne zaman isterse gelsin..

özlemcim amin canım inşallah sorun yaşamadan çıkarsınız hastaneden..o kadar büyük bir mutluluk ki anlatmak mümkün değil..ben ilk kızımda yaşayamamıştım bunları allahıma çok şükür ki yaşamayı nasip etti bana..
 
31.12.2008 doğumlu olurmuş, her yılbaşında artı doğum günü partisi yaparsınız :))

ekinsucum isim ne yaptınız karar verdinizmi?
 
özlemcim bende onunla geri sayıma geçiyorum valla

isim hala düşünüyoruz linaycım ya kararsızız şimdide barış mı koysak diyoruz
 
kızlar sarılık için hastanede yatarken bir hanımla tanıştım benden 3 gün önce doğum yapmış..bebeği solunum yolu enfeksiyonu kapmış küvözdeydi ,anne sütü ememiyormuş boğuluyormuş hemen..3 gün sonra doktorlar zatürre olduğunu söylemişler..eve çıkınca gelen giden hepimiz aynı odadaydık,kimseyede bişey diyemedim dedi gelen almış bebeği ve sonuç hastanelik..

siz siz olun lütfen dikkat edin kırılacaklar diye bişey dememezlik etmeyin..yavrularınızın sağlığı daha önemli,bu konu için kırılacaklarsa kırılsınlar..
 
barış ta güzel olabilir..bizde 4. günü karar verebildik ismine :)) ege kaan oldu adımız ,kimliğimiz de çıktı..minik köftem tc vatandaşı artık :))
 
linay verdiğin bilgiler için teşekkürler canım
kızlar burda harika kar yağıyor lapa lapa..
ekinsu bencede 2009 ilk bebeği seninki olacak..haberlerde görürüz belki seni:)))
bizde hala isim bulamadık.isim bulmanın bu kadar zor olacağını hiç düşünmezdim..barış güzel bence..bende en son kerem e karar verdim ama daha çok değişir fikrim.))
 
barış ta güzel olabilir..bizde 4. günü karar verebildik ismine :)) ege kaan oldu adımız ,kimliğimiz de çıktı..minik köftem tc vatandaşı artık :))

ismiyle büyüsün canım , ege kaan da çok güzel , ayy demek kimliği var artık, tuhaf geldi birden :)))
 
off benımde en cok dert ettıgım bı konu bu aslında bebegı 40 gun opmek mıncıklamak hıc ıyı bısey degıl ya cok dıkkatlı olmak lazım bagısıklık sıstemı henuz olmadıgı ıcın butun mıkroplara hemen yenılebılıyorlar işte :KK43:(

yazık yavrum ya dılllerı olsa emınım odama kımse gelmesın dıye bagırırlar :)))
 
aşıkcım kerem ismini çok severim..kardeşimin oğlunun adı yoksa hiç düşünmeden kerem koyardım adını..
 
linaycım yavruşlar adaş olacak desene bızım sadece kaan olacak :)) kaanlar cok yakısıklı oluyorlar nasıl arastırdım bılemessınnn :))) asıkcım keremlerde cok efendı oluyorlar bırde cok capkın :)))
 
linaycım oğlunun ismide kimliğide hayırlı olsun..ay ne garip bir duygu ya beni de heycanlandırdı..minik bir birey katıldı ailenize..allah nazarlardan korusun inşallah..
bende sinir olurum öpüp mıncıklayan insanlara.tamam çok tatlıda ben tutuyorum kendimi hiç öpmem öyle başkasının bebeğini..birde söyleyince alınanlar vardır mikroplumuyum diye.gelde deli olma..
 
linaycım yavruşlar adaş olacak desene bızım sadece kaan olacak :)) kaanlar cok yakısıklı oluyorlar nasıl arastırdım bılemessınnn :))) asıkcım keremlerde cok efendı oluyorlar bırde cok capkın :)))

cidden mi.kova burcu çapkın olurmuş zaten.kız bizim oğlanlar babalarını da azdırmasın sonra.)))
 
cidden mi.kova burcu çapkın olurmuş zaten.kız bizim oğlanlar babalarını da azdırmasın sonra.)))

olurmu olur Çok üzgünüm çoook ben bazen esıme artık hafta sonları oglumla cıkarım dısarı eglenırız vs dıyorum delı oluyor bellı etmesede kaydirigubbakcemile3
oglan nasıl olur bılmıyorum ama kızımız olugunda acayıp sımarık baba delısı olacagı kesın cok hur olacaktır
 
özlem göbüşler çok güzel benimki de var seninki kadar.bu arada şimdi farkettim son kutucuğa geçmişin hayırlı olsun...
 
geldim yürümekte yoruyor artık :)) kızım indi iyice hissediyorum.

linaycım bu güzel bilgilere devam et lütfen çünkü çok tecrübesizim ben can kulağıyla dinliyorum seni.

prima 1 numara 6 tane koydum yanımıza... yün yeleği hırkası öyle çokki teyzem ananem annem çalıştı sürekli çokta güzeller giyemiycekmi şimdi yazıkkkk... penye yelekte kayınvalidem almıştı.
 
asıkcım fotoda mutfakdayım esım nasıl eglenıyor anlatamam tabak alıcam ama gobusden yanasamadıgım için boyle komık bişey cıktı :)))
esımde resmleyelım bunu deyıp tekrar yaptırdı aynısını :))))
gordum senı de hatta yazdım da maşallah co guzel olmusun sen :))
 
Marsg senin limon ağacın ne durumda büyüyor mu ? benim elma açmadı hala filiz vermedi vermeyecek herhalde :)
 
X