fatocum,daha önce yazmıştım amelıyatın nasıl olduğunu sanırım kaçırdın,sen ve merak edenler için bir kez daha koplayalıorum buraya
walla kızlar,hasta bakıcı benı odaya almaya gelınceye kadar hiç heyecan yoktu,hatta nazlıcanlamıı kımle konuşuodum,aaa oldum,gelıp aldılar,indırdıler doğumhaneye,girdık aldı benı bır heyecan,nasıl tıtırıorum,ellerımı kollarmı bağladılar falan,sonra anestezı dr geldı bana nasıl ne şekılde uygulayacaklarını anlattılar,kaldırdılar belden bır iğne yaptılar,saat 4 tü,işte o 10 dk çok zordu,uyuşmayı beklemek,bırden heyecan yapısun,mıden bulanıo gibi oluo ateş basıo terlıosun ,aman allahım nasıl biticek bu amelıyat dedım,kalbım çarpıo,fenalık geçırıom sandım,ama anestezı drum bunların kısa surelı olacağını sabretmemı söledi,süreklı ayağın karıncalandımı,uyuştunmu dıe sorup kontrol ederek dozu ayarlıordu sanırım,uyuştuktan sonra sonda takmışlar farketmedım bile,saat 4.10 geçe kendı drum geldı we hazırmısın dedı,hazırım dedım,şöle bikaç sallantı hıssettım,bıraz karnıma bastırdılar,alla alla noluo dedım,bebeğin çıktı deiler,saat 4.15 ti,yanı 5 dkkad benı kesıp kızımı çıkarmışlardı,onu görünce allaha şükür bıttı dedım ve öle rahatladımkı,hemen yanıma getırıp koklattıktan sonra giydırıp dışarda bekleyen eşim,ailesi ve anneme götürduler,o satten sonra acayıp rahatladım,az kaldığını anladım,benı kapatma işlemıne geçmışlerdi,hatat o kadar relax oldumkı bı ara gözumu kapamışım,dr um noldu ya uyuyomuusn dedı,sadece gulumsedım,dr um çıktı,hemşireler bı kaç işlem daha yaptıktan sonra benı çıkardılar,kapıda annem ve eşim heyecanla benı beklıolardı,
ya işte böle guzel anneler,sanırım doğum hikayemı yazmış oldum buraya,neyse buda çıktı aradan