Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar pempe pantercim şu hesaplamayla ilgili sana bişi sormak istiyorum.şimdi benim en son dr aldığım ultrasonda BPD 9.09cm AC 32.98cm yazıyo ama hesaplamaya açılışınca ilginç bi sayı çıkıyo açıklayabilrimisin:çok üzgünüm:
senin sezeryan dı dimi iannacım,ben dr.uma nst yi sordum girmiyecekmiyim diye gerek yok dedi sadece normal doğum olacaksa bağlıyorlarmış,aklım karıştı şimdi.merabalar:))
kızlar sıkmayın kendinizi,hormonlar vuruo zaten!!
ben de geldim doktordan,Allahtan geçen seferki ölçümler yanlışmış ,şidi büyümesi orantılıymış kızımın:))renkli dopplerde ii çıktı.bebekte bi sorun olunca ilk olarak kan akışında problem başlıomuş..
doktora yetişemedim ben mesaisi bitmişti,eşimin yanına gittim masada bi adam ,neci???kadın doğum uzmanı:))
kusura bakmayın die bi sürrü şey sordum Allah razı olsun hepsini cevapladı.bebek 2 hafta geriden gelio ama bi problem yokmuş:))
aaa bu arada ilk defa nst de sancı çıktı ama bu hazırlayıcılardan 60'a vurdu!!kısa ve düzensizdi ama,yani doktor bey öle dedi ama bu akşam bile doğurabilirsin dedi,düzenli sancı çıkmak zorunda diil..,
çok yazdım kusura bakmayın belki size de bi fikir verir dedim:)
kızlar ben geldım merhaba hepinize,
bugun dr a gittim nest de sabcı çıktı,2 gündür çektığım adet sancısı ve baçınç bebek aşağıya indiği içinmiş,rahme yaklaşmış,çok yaklamşması iyi olmuomuş sezaryen için,çunku bebek alta indikçe sezaryen için üstten alınması zor oluomuş,dr yarın sabah yenıden nst ye bağlanmamı ve eğer tekrar sancım çıkarsa alınması gerektığını söyledi,2009 a kalamıorum malesef,ben orda nst için beklerken doğumhanede,sezaryene bır anne gırdı ve 15 dk sonra bebek çıktı,bekleyenler çok heyecanlaydı,eşimle göz göze geldık yarın aynısını bız yaşayacağız,allah yardımcımız olsun,ben çok tuhaf hısssedıorum,bu kadar erken beklemıodum hep şartlamıştım kendımı 2009 olacak die ama kısmet işte,
bu arada benı merek eden arkadaşlara ilgilerinden dolayı tşk ederim
ay canım hoşeldin iyi olmana sevindik işallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın illaki 2009 olması şart değil önemli olan sağlıklı sıhhatli olması benimde perşembe kısmetse sezeryan olucak bende 2009 istiyordum başlarda ama şimdi hiç gerek yok diyıorum yeterki sağlıklı sıhhatli doğsun meleklerimiz
Sedacım ben hesapladım şimdi 3.045 kg çıkıyo.Waterfullun dediği gibi tabi hata payı var.Ultrasonla aynı çıkmaması normal.
Senin oğluşun ne durumda ekinsu.Benim ki hala kıpır kıpır karnımın içinde.Hiç gelmeyi düşnmüyor:))))
Benim kide öyle canım yaaaa, sürekli hareket halinde değil ama hareket etmeye başaldığında hem oldukça kuvvetlihareketler yapıyor hem de uzun süreli hareketleri oluyor.Ama sessiz sakin olduğu zamanda saatlerce hiç kıpırdanmıyor:)))
Bakalım yarın 17.30 da randevumuz var,Dr ne diyecek, ne durumdaymışız:)))))
bende cuma günü gidicem, bakalım ne durumdasınız benimkide senin duruma benzer zaten banada söyle dr un dediklerini :)))