waterfull 2 gün önce itiraf etti anladım ama bişey var üstüne gidince söyledi soğuk davranıyodu zaten konuşup anlattım zaten bundan sonra kendi bilir canım :dilcikar:
ewt kıskanc cıktı benim arkadas ...birde daha cocugu yok ne kadar anlıyabilir ki beni...sonucta bende bekarken yada hamile degilken kimsenin hamileliği ilgimi cekmezdi:)bende dogumdan sonra nickimi degiştirmek istiyorum ......metin's mother yada pinponetin annesi yapıcam nickimi...
arkadaşlar ben çiçek çikolata şeker işlerini halletmeye gidityorum anam ben gelinceye kadar kimse doğurmasın buarada sabahki sinirle evi bir güzel temizlemişim :))
Herkeseee merhabalaaar, güzel haftasonlarııııı....hepiniz iyisiniz inşallah...biraz baktımda şöyle yazılanlara yeni haberler yok sanırım:)linay dan haber varmı doğum yaptımı acaba...
tünaydın kızlar ay akşam nasıl da tutştu bi tarafımız esra sayesinde kız monte ben masumum naptım ben az değil yazmışın :)))))))) bi ara kitledi topiği uzman dedik valla yandık bütün ocak anneleri yakar bizi dedik şafak sayalım sayfasından.uzman sanırım onu da okudu aşağıdan gördüm sonra açtı şükür
kızlar bu arada kontrole gidenler hayırlı haberler alır umarım.gelince yazın çok merek ediyorum hepinizi
kaynanaları da elagülcenin dediği gibi kaynar kazana şutlayın gitsin :))))))))
kız dalton nazlıcan laelaelaelaelaenbr.... yok anam saka yaptım hepimiz sucluyuz ama esra yüce mahkemede yargılanıyo hala görünmüyü piyasadakaydirigubbakcemile3oglumun beşiği geldi kuruyolar şimdi ayyyy kocişi zor ikna ettim odasında yatmasın 40 ı cıkana kadar bizle yatsın diye oda tamam hadi bakalım seni mi kırcam dedi:lepi:
hadi güle güle kullanın beşiğinizi.Ay ne güzel heyecan, bende ilkkurarken heyecanlanmıştım:)))
Canımcım, niye sizin odada yatmıyor ki, ben 6 ay kendi odamda yatıracağım, gece kalkması, onunla ilgilenmesi o kadar zor olur ki başka odada olursa.Eğer eşin olmaz derse, her bebek uyandığında onu gönderirsin bebeğe bakması için, ertesi akşam bebek bizim odada kalsın demeye başlar:roflol:
kızlar bende bebeğin odasında yatmayı düşünüyorum ilk zamanlar.kanepe var zaten bebişin odasında..kociştende nasıl ayrılacağız bilmem ama o çalışacak kıyamam ya uykusuz kalmasın..
kızlar kargo dedinizde bana sabah niveadan korgo geldi.yüzsüzlük edip deneme paketi istemiştim bir kullanımlık şampuan,pişik kremi,ıslak mendil göndermişler...
kızlar geldim ben, çatı muayenesi oldum korkulacak bişey değilmiş, canım acımadı ama heran acıcak diye korktuğumdan çok gerildim hemşirenin elini tuttum. Normal doğum için uygunmuşum , 10 günü daha var dedi doktor . Bugün boyuna posuna kilosuna falan bakmadı çarşamba tekrar gel dedi.