2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

seda gözün aydın herşey yolundaolmasına sevindim a.s.
havada ne kötüya dışarımı çıksam evdemi dursam karar veremedimkafamçokkarıştıyemekte yapmadım ay özlem kendine diyo ben daha tembelim valla :bbo:
 
nazlıcan benim eşimin abiside orada astsubay kesin tanışıyorsunuzdur.onlar lojmanda kalmıyorlar yalnız..
 
nazlıcan sende yapıyorsundur bu muayneyi.bir şey yapmamız gerekiyor mu.rahat olmak gerekiyor heralde.
 
kuzi barcli.linay.hera doğum yaptı bensan bilgi vereyim canım bu iş sırayla olmuyo valla heran piyango bizede vurabilir bizimkilerde çok küçük ama ben tutuştum valla kendimi dinledikçe hergün doğuracakmışım gibi geliyo :çok üzgünüm:
 
evet aşıkcım bende zamanında çok muayene ettim.önemli olan gevşemen kendini kasarsan uzatırsın olayı derin nefes alıp çok normal bişimiş gibi düşünmek lazım.
 
belki de tanışıyoruzdur aşıkcım ama çok kalabalık burası kaynının bölümüne karacımı

evet canım istihbaratta, eşi osmaniyeli kendi de osmaniyede doğup büyümüş aslen maraşlı...yoğun çalışıyorlar onlarda allah kolaylık versin canım hepinizin kocasına..
 
ben bu çatı muayenesiyle ilgili bir sürü şey okumuştum acıyo falan diye, içiniz rahat etsin acıma falan yok , rahat olun yeter...

Bu arada benim ismim seda değil, sanırım seda diye benden bahsediyosunuz :)
 
günaydıın kızlar,
bakıorum ela,nazlıcan,montesorı hemen beni suçlu ilan etmişiniz arkamdan,küstüm ben size,konuşmuom,:çok üzgünüm:

walla burda akşamdan berı yağmur var,öğlene kadar yattım,uyanınca ilk iş burayı açtım acaba atıldık mı dıe:jeyyar: baktım herşey yolunda kahvaltımı yaptım geldım
 
istihbaratçı tanıdık yok aşıkcım cidden onlar acayip yoğun.gerçi bizimkilerde öle.bak bugün mesaide yarın da nöbetçi.düşün ben heran doğurabilirim birde artık kocasız giderim ameliyata
 
Ay geldim geldimde telefon, kapı susmadı bide yemek yapıyom kendime açık kaldı pc öyle kendi kendine bi cevap veremedim, iyi dilekleriniz için sağolun hepiniz arkadaşlar.

barçlıyla linayda doğurdu demek ya şok oldum görünce, Allah yavrularını onlara, onları da yavrularına bağışlasın, :Saruboceq:inşallah iyilerdir.

Benim bebişte iyiymiş şükür, yine maşallahı var 2950 kg olmuş, doktor böyle giderse normal doğumu unutabiliriz diyo, 4 kg olursa hiç zorlamaya gerek yok normale diyo, bencedeeee :1no2:, üç hafta sonra tekrar kontrole gidicem çatı muayenesi yapılacak, kilosuna bakılıp normalmi sezeryanmı karar verilecek. hayırlısı bakalım

ya Gülce, bu arada ultrasonda hiçbişey anlaşılmıyo artık ya, sizindemi öyle hiç seçemiyoruz, önceden gayet net görünüyodu, ultrasondamı bi tuhaflık var anlamadım, doktor büyüdüğü için diyo ama ne biliyim. Senin kızda tam çitlembik, daha şimdiden formunu koruyo hanım galiba, zayıf doğanlar doğduktan sonra daha çabuk topluyo merak etme bence gayet iyi kilosu.

Arkadaşlar aranızda epiduralli normal doğum düşünen var mı ?, ben düşünüyorum ama tabi bunun için güvenilir olması önemli, bugün doktora sordum gittiğim hastanenin anestezi doktoru gayet iyiymiş o konuda, bende tavsiye ederim yaptırmanı dedi, 500-600 ytl gibi bir fark oluyomuş doğum ücretinde. Kuzenim Amerikada yaşıyo o iki doğumunu da öyle yaptı ve çok memnun, kesinlikle öyle yapmamı söylüyo, hatta ikinci doğumunda bebeğin kafası omuzları çıktıktan sonra, koltuk altlarından tutup kendisi çekmiş:jeyyar:, lay lay lom doğum yaptım diyo.

Çok uzun yazdım ama şimdi ben yine gidiyom, birazdan gelirim.
 
X