Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
blooms çum hadi sende aç msnını güzelim
takıldık orada:)))))
bu da içi minicik yorganı ve yastığını görün diye... annecim yaptı :))))) hepsini son rütuşları bir terziden yardım aldı mecbur belinden makineye oturamıyor.
aynısından banada nevresm takımı dikildi. bazalı böyle fırfırlı :)))))) iki kokoş yatıcaz yani :)) eşimde pijama istiyor :))))))) tülden bir transparan diktiricem artık onada dışlanmış hissetti kendini :))))))
[/URL][/IMG]
Bak ya nasılda nispet yapıyolarrrr...aldılar msn adreslerini tabi takılıyolar oralarda...öyle olsun bakalımmmm....:))
kızlar herkese günaydın drdan geldim yarım saat sonra tekrar gidicem geçmişi okim dedim ama uzun sürecek biraz okuyabildim
linay inş sağ salim alırsın bebişini kucağına bakalım çıkacak mı sancın
zeynepçim çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına sende hayırlı haberlerle gel inş
balım.. bu aralar pek giremiyrm nete cnm vakit buldukça burdaım
doopleere girdim kordonun boynunun önünde durduğunu söledi dr gereken açıklamayı kendi drum yapacak belkide sezeryan için gün verecek ayy inş bugün alır yaa bebişimi ben sabırsızlanıyorum artık
Gamzecim senin haftalarındayken bana çok oluyordu o gerilmeler ki hala da var ama artık eskisi kadar çok değil, normal olduğunu söyledi benim dr