Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
isim..............................cinsiyeti..........................muhtemel doğum tarihi
alisha.........................???????.............................25 Ocak
Inanna13.....................
Cicikizsinem................
Balim...........................
Hande 80 ....................
Smrisk........................
Talya..........................???????.............................15 Ocak
Marsg........................
Blooms......................
Lilam...........................
Meleğim16..................
Rüyagibişeker..........
Barcli.........................
Fatocum ....................
Miniğimm ....................KIZ
Gülseren.................
Gamze yilmaz............
Ekinsu .......................???????................................1 Ocak
Ezra 2001...................KIZ
Nazlican ..................
Kancicegim...............
Waterfull................ ????????..................................1 Ocak
Glabella...................ERKEK....................................7 Ocak
Sheeda......................
Montesori................
Calemityjane...........
Hera796..................?????????...............................13 Ocak
Hfzhfz.......................
Teşekkürler arkadaşlar ellerinize sağlık
İSİM.....................Başlangıç kg......Şu anki kg......Alınan kg........Bel Ölçüsü cm.....Cinsiyeti........Muhtemel doğum tarihi
ALİSHA.........................58................. 60.3..........+2.3...................??cm .............???????............25 ocak
İNANNA13.....................62.................61 .7...........-0.3..................89 cm
CİCİKIZSİNEM................60.................61. ............+1
BALIM...........................54 ................54................0
HANDE 80 ....................41.................41......... .......0 ......................77 cm..........???????...........12 ocak
SMRİSK........................61.................6 2..............+1
TALYA..........................61.7............... 63.1...........+1.4....................74 cm .........???????............15 ocak
MARSG........................48.7...............49 .9...........+1,2....................75 cm
BLOOMS......................60................. 64..............+4.......................82 cm
LİLAM...........................68................ ..68.9...........+0.9....................84 cm
MELEĞİM16..................57..................57. 5...........+0.5
RÜYAGİBİŞEKER..........60............. ....62..............+2
BARCLİ.........................63................. .67..............+4
FATOCUM ....................54..................55.6. .........+ 1.6...................81 cm.........???????..............20 Ocak
MİNİĞİMM ....................52..................55.. .......... + 3......................?? cm...........KIZ.....................6 Ocak
GÜLSEREN................. 68................ .72..............+4
GAMZE YILMAZ............54..................55.5.. .......+ 1.5
EKİNSU .......................64..................67..... ........+3......................95cm .........???????................1 ocak
EZRA 2001...................58 .................59.6..........+ 1.6...........................................KIZ. ..................5 ocak
NAZLICAN .................. 52..................54.5..........+2.5.....................68 cm..........???????...............9 ocak
KANCICEGIM...............60............... ..61..............+1.......................79 cm
WATERFULL................54................ .59..............+5.......................90 cm .........???????...............1 ocak
GLABELLA...................54.............. ...53...............-1.......................77 cm...........ERKEK...............7 Ocak
SHEEDA......................53..................56 ...............+3.....................76 cm
MONTESORİ................57............... ..57.................0.......................90 cm
CALEMİTYJANE...........57................. 59...............+2...................... .79 cm
HERA796....................55...................50 ...............-5.......................????cm ........???????.............13 ocak
HFZHFZ.......................66.5...............60 .7............ -5.8
CİDY.............................57............... ...56...............-1......................?? cm...........???????..............21 ocak
Waterfull, ben bir ara ya temmuz ya haziran annelerinde bu çizelgeyi tablo halinde görmüştüm, ama ben denedim olmuyor bir türlü, sen hiç denedin mi?
Ben görmedim hayatım , bir bakayım. Yapabilirsem onu koyarım burayaşakkıdı