Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
20 dakikada 40 üstü 3 sancı diye yazıyor internette ama bilmiyorum anam hiç kısa süreli olması sebebiyle rahatım dedi doktor
Benim son iki haftadır 40 üstü sancım çıkıyor nst’de. Regl olcakmışım gibi arada sancım oluyor doktora söyledim, nst sonuçlarına göre yok sancın dedi. Olsa daha iyi vücudun doğuma hazırlanıyor deriz dedi. 70 de sıkıntı değil bence korkma. Nst’ye bağlıyken telefonla falan oynayınca da sonuç etkileniyor galiba.

Benim son iki haftadır 40 üstü sancım çıkıyor nst’de. Regl olcakmışım gibi arada sancım oluyor doktora söyledim, nst sonuçlarına göre yok sancın dedi. Olsa daha iyi vücudun doğuma hazırlanıyor deriz dedi. 70 de sıkıntı değil bence korkma. Nst’ye bağlıyken telefonla falan oynayınca da sonuç etkileniyor galiba.
Oynamadım hiç eşim vermedi ndfm bende niye yatış önerdi ki acep

Bu arada iyi ki hazırlıklı gitmişim vajinal muayene yaptı çünkü açıklık için. Yine ben acaba mı diye düşüne düşüne kendime çektim galiba aklımdakini dngk

Bu kadar bilgiden sonra kendimi damızlık inek gibi hissetmem sgfjkfkd😂😂
Ben ilk günden beri yaaa 😂 Mesela şey oluyor geçen doğum kesisinden bahsediliyor, diyor ki inek de çıkaramazsa veteriner kesik atıyor dikiyor sonra 😂 Büyük abdestlerini yapabilme ihtimali, doğumdan sonra plasentanın (eşinin) düşmesi, o düşmeden doğumun sonlanmaması, lohusa ineğin saldırgan olması, yavruya dokundurtmaması, erkek ineği yanına yaklaştırmaması ya o kadar aynı hikayeler ki 😂 Adam resmen inekler üzerinden bir kadının doğumuna dair her şeyi biliyor 😂😂

Minik bir beyin yılbaşı konsepti 🥹♥️

Eklentiler

• IMG_4787.jpeg
    IMG_4787.jpeg
    225,2 KB · Görüntüleme: 46
Benim durumlar çok iyi çıkmadı canolar, sancı çıktı nst'de. Ya eve git biraz dinlen yarın tekrar alayım ya da yatış yapalım dedi. Açıklık yok şükür, sancılar da kısa kısa ama 1 hafta bile olabilir doğuma onu çok net söyleyemiyoruz dedi. :KK43: 34 erken biraz en azından 36yı bekletmek isterim dedi. Eve geçiyorum şimdi biraz dinlenicem artarsa ara hemen dedi
Amanın senin kv’nin manifest gerçek mi oluyor ne 😳 Tamamen bugünle ilgili de olabilir ya. Olumsuz düşünme hiç vaktini saatini bilir bebiş. Benim içimde 1 aydan önce gelecekmiş gibi bir his yok bebişinin 🙏 Kendim için de 38i görecekmiş gibi hissediyorum hep 🙏 Kilosu falan nasıl? Suyun nasıl?

Amanın senin kv’nin manifest gerçek mi oluyor ne 😳 Tamamen bugünle ilgili de olabilir ya. Olumsuz düşünme hiç vaktini saatini bilir bebiş. Benim içimde 1 aydan önce gelecekmiş gibi bir his yok bebişinin 🙏 Kendim için de 38i görecekmiş gibi hissediyorum hep 🙏 Kilosu falan nasıl? Suyun nasıl?
Suyla ilgili bişi demedi, kilosu 2800 görünüyor ama +-400 oynama payı da var tabii 2400 de olabilirmiş

Dün ben kereviz ve yoğurt yedim midem alevler içinde olduğu için de çok az yiyebildim yine de 112 çıktı mesela. Şükrettiğimiz şeylere bile şaşırıyoruz 😂
Senin dozun düşük geliyor olabilir mi? Yani madem insülin kullanıyorsun en azından bize göre daha rahat yiyebiliyor olman gerekmez mi?

Çatı muayenesi mi oldun anam 🥲 nasıl bir şey korkalım mı sjfksks
Çatı o mu oluyo bilmiyorum 2 parmakla giriştiği, yok yea sadece benim rahim ağzı çok geride diye dirseğe kadar sokmaya çalışmış olabilir biraz fkfkf ama abartılı bi acı yokmuş eğer çatı buysa ayılıp bayılacak kadar

Suyla ilgili bişi demedi, kilosu 2800 görünüyor ama +-400 oynama payı da var tabii 2400 de olabilirmiş
34 haftada mı 2800? Öyleyse gayet iyi 2400 de gayet iyi 3200 değilse 🥲 Bizim 34te 3200dü +-400 demişti bir de 😅 Sen yine hazırlığını yap. Çantan vs hazırda olsun. Komposto diyordun onu hazırla mesela. Aklındaki işlerini hallet. Ama sakin ol öyle dediler diye öyle olmuyor her zaman. Bana 10 güne doğurursun 15 günü görürsen şükret diyen doktorun lafının üzerinden 9 gün geçti :)

Çatı o mu oluyo bilmiyorum 2 parmakla giriştiği, yok yea sadece benim rahim ağzı çok geride diye dirseğe kadar sokmaya çalışmış olabilir biraz fkfkf ama abartılı bi acı yokmuş eğer çatı buysa ayılıp bayılacak kadar
Rahim ağzı uzunluğunu söyledi mi? Sancı aralığın ne çıktı bu arada?

öncesinde bi cm açılma vardı canım. evde normal doğum için yapmam gerekenleri yapıyordum nişan geldi. birkaç saat sonra da suyum gelmişti. sonra uçarak hastaneye tabii ☺☺️
Ayyy çok güzel aynı gün olması bebişin geleceği vakti kendinin seçmesi 🥹 Sezaryen dahi olsa kendi başlarına gelmek isteyip sezaryenle alınmaları daha makul geliyor bana 🥹🥰

34 haftada mı 2800? Öyleyse gayet iyi 2400 de gayet iyi 3200 değilse 🥲 Bizim 34te 3200dü +-400 demişti bir de 😅 Sen yine hazırlığını yap. Çantan vs hazırda olsun. Komposto diyordun onu hazırla mesela. Aklındaki işlerini hallet. Ama sakin ol öyle dediler diye öyle olmuyor her zaman. Bana 10 güne doğurursun 15 günü görürsen şükret diyen doktorun lafının üzerinden 9 gün geçti :)
Yes 34te, seninki tospikmiş benimkinden 😅 dinlen dicem ama tamamen de yatma o da çok iyi değil dedi beyimin yanında ama adam kaldırmıyor beni, yemek yedim onda bile yatırdı dkgkg ama yine sık sancılarım sanki gidicem gibi bugün ama bakalım 🥹 yok yok 40ı gören de var böyle dedi zaten hemen yarın doğurursun demedi de insan telaşlanıyor yine

Rahim ağzı uzunluğunu söyledi mi? Sancı aralığın ne çıktı bu arada?
Yok canım söylemedi ama nerdeymiş senin rahim ağzın falan dedi baya da gerideydi, açılma da yoktu. Eşim bakarken 70-75'e çıktı sancılar 20 dakikada aşağı yukarı 5-6 kere çıkmıştır, 4-5 dakikada 1 yani sorduğun oysa

😂😂 Ah bu inekler 🤦🏻‍♀️ Kızım da doğumu, bizdeki mastit onlarda süt hummasi diyorlar onu, sezaryeni hep veterinerlik belgesellerindeki inek dogumlarindan öğrendi 😂
Eksik kalan yerleri söyleyin eşim tamamlar 😂 Adamın hayali veteriner olup büyükbaş hayvan çiftliğinde çalışmakmış babası müsaade etmemiş ama o yine de kendini geliştirmiş bu konuda sjsjhsh

Benim durumlar çok iyi çıkmadı canolar, sancı çıktı nst'de. Ya eve git biraz dinlen yarın tekrar alayım ya da yatış yapalım dedi. Açıklık yok şükür, sancılar da kısa kısa ama 1 hafta bile olabilir doğuma onu çok net söyleyemiyoruz dedi. :KK43: 34 erken biraz en azından 36yı bekletmek isterim dedi. Eve geçiyorum şimdi biraz dinlenicem artarsa ara hemen dedi
Haber ver mutlaka orange🥺inşallah en sağlıklı doğru zamanda gelsin minik bey. Hepimiz risk altındayız şu haftalarda her an her şey olabilir. Çok şükür ki ileri haftalardayız. Teyzemin bebeği var bahsetmiştim şimdi 6 aylık 36 haftalık sezeryanla doğdu küvöze falan girmedi direkt annesinin yanına geldi. 🙏sağlıkla gelsin de ikinizde iyi olun🙏🙏zaten olabildiğince durdurup erteleyebiliyorlar bir süre

X