Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009-Nisan Bebişlerinin Cicileri

bebek arabasını chıcconun travel sıstem olandan almayı dusunuyorduk ama henuz almadık mutlaka mothercareye göz atıcam tesekkur ederım tatlımyerimseniben

bebek arabasını chıcconun travel sıstem olandan almayı dusunuyorduk ama henuz almadık mutlaka mothercareye göz atıcam tesekkur ederım tatlımyerimseniben

Evet canım onlar da çok güzel. Yine de bi gözat sen bu dediğim modele. Mağazada incele mutlaka yerimseniben

tşkler arkadaşlar
hüzünyılı cnm aldığım yerde mavi rengide vardı o da çok şirin:) hemde çok uygun fiyata aldım(14.90tl)
0-3 ve 3-6 aylık olarak satılıyo ben sadece 0-3lük aldım..

sapphire güle güle kullansın bebişin hepsini ama ben de özellikle mickeyliye bayıldımm
çok da ii fiyata almışsın

sapphire cim bende bayıldım aldıklarına herkesin dediği gibi mickey li olana
güle güle kullansın meleğin iyi günlerde inş.

evettt. bunlar da benim kızımın cicileri teyzeleri....tembel annesi yeni yıkayıp ütüleyebildi:)
tulumlarımız...

şapkalarımız. önlüklerimiz, çıtçıtlı badilerimiz yeleğmiz

elbisemiz... sadece bi taneceik henüz...

ördüğüm patikler

ördüğüm yeleklerden biri.. tunus işi yapmaya çalıştım ama yanlış anlamışım yapılışını netten.. olduğu kadarıylar artık:):) diğerinin daha süsleri yapılmadı....
önden

arkadan

renk olarak mümkün mertebe beyaz tercih ettim en fazla uçuk pembeler, yeşil, sarı... kimyacı bi arkadaım renkli alma demişti aklınızda bulunsun kızlar... özellikle iç kıyafetler hep beyaz çıtçıtlı badiler falan 3 tane renkli var bende.. ana renk yine beyaz...
hepimizin cicileri hayırlı olsun....
saphire çok tatlılar canım güle güle kullanın kısınla

tşkler gedacım
ne güzel işleri bitirmişsin ben daha alışverişi bile tamamlayamadımönümüzdeki hafta son eksiklerini alıp öyle yıkamayı düşünüyorum..
Bu arada tavsiyen için saol ben hep çok renkli kıyafetler almıştım şimdi alacaklarımda dikkat ederim

Gea çok güzeller.Hele o patikler.Becerikli bir annesi olduğu için kızın çok şanslı.İyi günlerde kullansın bebişin.

geda hepsi çok güzel cnm
sen baya marifetlliymişsin yaa
çok güzel kızının cicicleri
ALLAH iyi günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…