Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bursasu çok tatlı badileriniz içinde ne güzel olur ama bebiş.Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin:Saruboceq:
betülcüm çeyiz hazırlamışsın sende güle güle kullansın bebiş
bu sebamedden gelen numune çantamız.
tavsiye ederim isteyin..
ben de sebamedden kozmetikmarketten set aldım ama bir ton para verdim.sen ücret ödemedin mi?büyüklüklri nasıl?
yelekte çok güzel olmuş benzeri beyaz benim ciciminde var.kaydirigubbakcemile5
cnm güle güle kullansın bebişin yelek çok şirin olmuş
bişi sorcam o bakım setinden bende almak istiyorum yanlış hatırlamıyorsam mothercare de satılıyodu.. içinde neler var yazabilirmisin? birde sebamedden nasıl istedin numuneyi..??
bende mail attım bakalım sebamedee bakalım gödereceklermi ama adres falan ayzmadım yaaa akıl işte bidaha mı atsam
bugün bu dayımızdan geldi.
banyo setimizde hazır
bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim.katladım.dolapları sildim eksiklerimi de alıp hem valizleri hazırlayacağım hem de terleştireceğim inşallah.Şeniz
ben buna bayıldım acaba nereden aldıgını yazabılırmısın tatlım
Bak sen bunu da kaçırmışsın tatım ya bu da Mothercare. 39.-TL yerimseniben
yaaa offff ben neden bunları hıc gormedım senağlama
halbukı bakırköy carouseldekı mothercareye gıdıyorum hep hıc rastlamadım yada benım gözumden kaçtı en kısa zamanda gıdıcem gamyoncuiremsu
Olsun olsun daha vaktin var bolca nasılsa alırsın. Bende bayılıyorum mağazaya. Tüm cicilerimizi ordan aldık toplu halde. Arabalarına falan baktın mı?
ben genelde c&a dan alısverış yapıyorum arada bır mothercareye de ugruyorum arabalarına degılde bebek odalarına baktım cok hoşuma gıttı:asigim: