• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009-Nisan Bebişlerinin Cicileri

gedacım maşallah bitirmişsin alışverişi yıkamayı ütülemeyia.s
darısı biz tembel annelerin başına inş.
bu arada aldıklarının hepsi çok güsel. güle güle kullansın kuzun:emir_bebek:
bizim de daha elbisemiz bi tanecik onlara sıra gelmiyo daha ilk ihtiyaçlardan:CüvCüv:

sapphire kızının özellikle mickyli kıyafetine ben de bayıldım. güle güle kullansın.
gedacım sen de hazırlamışsın eşyalarını hayırlısı olsun.özellikle el emeklerin çok güzel. iyi günlerde sağlıkla kullansın bebişin

bunlar da bebişimize hafta sonu aldıklarımıs
dsc01264.jpg

dsc01265.jpg

dsc01267.jpg

cnm çok şeker aldıkların güle güle kullansın bebişin;)
winnie the pooh lu olana bittim;) rabbim üzerlerinde görmeyi nasip etsin...

ruveyda güle güle kullanın canım.... kıskandık teyzesi biz de alcaz o elbiseden:):):):)

Aleeeev Allah seni ne etmesi emi delikafadulden kıs hangi arada hazırladın hiçte söylemedin sen var ya sen kaydirigubbakcemile3
gule gule kullan canım arkadaşım Deniz Nisan da rahat rahat uyusun
uyusundaaa buyusunnnn ninniiiiiiiiiiiii :nazar:

canımsın benim :1hug: çok teşekkürler...a.s. beğendiğine sevindim...hihoyyyt...hihihihihi...kaydirigubbakcemile3

cnm maşallah çok şirin bir beşik güle güle kullan:nazar::nazar: bayılıyorum böyle süslü beşiklere bende ilk başlarda yanımda olsun diye böyle bir beşik arıyorum ama istediğim gibi süslüsünü bulamadımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

beğendiğine sevindim tatlım..a.s... benimde çok hoşuma gitti süslü püslü...kaydirigubbakcemile3

cnm çok şeker aldıkların güle güle kullansın bebişin;)
winnie the pooh lu olana bittim;) rabbim üzerlerinde görmeyi nasip etsin...

çok tatlı cnm Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin çok şeker

ruveyda güle güle kullanın canım.... kıskandık teyzesi biz de alcaz o elbiseden:):):):)

sapphire, bursasu, geda çok teşekkür ederim kıslar ii dilekleriniz için:1hug:
sapphirecim mothercareden aldım o winnieliyi.
gedacım tamam alın siz de bebişlerle buluşma yapınca ikiz ikiz giydiririz bizim kısları ay ne komik olurkaydirigubbakcemile3

bunlarda kızıma son aldığımız cicilerkaydirigubbakcemile2 yıkamadan önce hepsini çekeyim dedima.s.:nazar::nazar:

cimg2146.jpg

cimg2149.jpg

cimg2155.jpg

Back