• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009-Nisan Bebişlerinin Cicileri

sinehasçım aldıkların çok güzel,en üstteki tulumu pançodanmı aldın pembesinden bizdede var çok kullanışlı bişey bi yere giderken mont niyetine giydiriyorum kıyafetlerinin üstüne sıcacık tutuyor kızımı,senin bebeğinde güzel günlerde giysin cnm

cnm tulumunu yerim ben onun çook şirin=))
Allah üstlerinde eskidiğini görmeyi nasip etsin inşallah...

Aminnn:Saruboceq:
teşekkürler canım

aman aman ne güzel şeyler bunlar yaa
çok tatlılar tulumun yesinler
güle güle giydir arkadaşımmm

bende bayıldım valla tuluma sağlıkla gelselerde içlerindede görmeyi nasip etse Allah ım :Saruboceq:
daha iyileri sizlere olsun canım.

sinehasçım aldıkların çok güzel,en üstteki tulumu pançodanmı aldın pembesinden bizdede var çok kullanışlı bişey bi yere giderken mont niyetine giydiriyorum kıyafetlerinin üstüne sıcacık tutuyor kızımı,senin bebeğinde güzel günlerde giysin cnm

evet pançodan canım gerçi yaz bebeği olacak ama genede giydiririz belki akşamları felan serin olursa,senin bebişinde çok tatlı :nazar:canım,ne kadar üstünde şeker durduğunu tahmin edebiliyorum.Allah bizede göstersin o günleri..:Saruboceq:

:nazar::nazar::nazar:

dsc00074wp7.jpg

dsc00075mp6.jpg

dsc00079sn6.jpg

dsc00086ac8.jpg

canım bunları cok begendım saglıkla gıysın bebısın rıca etsem nereden aldıgını yazarmısın bende almak ıstıyorum oğluma:utangac:

dsc00074wp7.jpg

dsc00075mp6.jpg

dsc00079sn6.jpg

dsc00086ac8.jpg

canım bunları cok begendım saglıkla gıysın bebısın rıca etsem nereden aldıgını yazarmısın bende almak ıstıyorum oğluma:utangac:

canım turuncu hastane çıkışıyla altları bıcırium die bi mağazadan aldım viaport alışveriş merkezinden. internette aratırsan diğer şubelerini görebilirsin.
paketli çıtçıtlı badyleri de mothercare den aldım

canım turuncu hastane çıkışıyla altları bıcırium die bi mağazadan aldım viaport alışveriş merkezinden. internette aratırsan diğer şubelerini görebilirsin.
paketli çıtçıtlı badyleri de mothercare den aldım

canım bende gecen gun bakırkoye carousele gıttım madercare'ye bu badılerı orda gorememıstım oyuzden sordum.
hepsı cok cıcı malesef bana uzak orası ben avrupa yakasındayım cok tesekkur ederım tatlım:1hug::nazar:

ya ben de bu alt açmayı çok beğendim :CüvCüv:
güle güle kullan

sağol canım babamız almış buradaki bi mağazadan ama hepsiburada.com dada var aynısı
eğer düşünürsen.

canım bende gecen gun bakırkoye carousele gıttım madercare'ye bu badılerı orda gorememıstım oyuzden sordum.
hepsı cok cıcı malesef bana uzak orası ben avrupa yakasındayım cok tesekkur ederım tatlım:1hug::nazar:

canım o badilerden bende bakırköy carouselden aldım hemde aynısından yerimseniben
belki o an için yoktur yada dikkatini çekmemiştir 1 ay kadar önce aldım oradan

kızlar bebişimin bazı kıyafetleri yıkandı annesi güzelce ütüledi
gerçi önceden koymuştum ama yinede koymak istedim

dscn1191xo6.th.jpg

dscn1193uy0.th.jpg

Son düzenleme:
bursasu yıkamış ütülemişsin ne güsel. ben daha yıkamadım bi kaç bişi kaldı onları da alsam yıkıcam ben de.
nedense yıkanınca hiç yeni gibi durmıcakmış gibi geliyodu bana ama ne güsel duruyo seninkiler heveslendim yıkıcam ben de hemenhihoyyyt

sağol canım babamız almış buradaki bi mağazadan ama hepsiburada.com dada var aynısı
eğer düşünürsen.

canım o badilerden bende bakırköy carouselden aldım hemde aynısından yerimseniben
belki o an için yoktur yada dikkatini çekmemiştir 1 ay kadar önce aldım oradan

sanırım benım dıkkatımı cekmedı bende yenı gıttım sayılır 15 gun oldu en kısa zamanda tekrar gıdeyım ozaman cok tesekkur ederım canım:1hug:

Bursasu bebşinin cicileri çok güzel.İyi günlerde giysin oğlun:)
teşekkür ederim cnm

bursasu yıkamış ütülemişsin ne güsel. ben daha yıkamadım bi kaç bişi kaldı onları da alsam yıkıcam ben de.
nedense yıkanınca hiç yeni gibi durmıcakmış gibi geliyodu bana ama ne güsel duruyo seninkiler heveslendim yıkıcam ben de hemenhihoyyyt

bende sadeece beyaz renkte olanları yıkadım diğerlerini bi ara yapıcam çok güzel oluyor yapması çok zevkli

Bursasu,aldıkların çok şeker,bütün chicco yu toplamışsın hihoyyyt Bu arada çıtçıtlı body leri yıkamadan önce tersten ütüledin mi acaba,ben de almıştım onlardan ama henüz yıkamadım,kullanma talimatında öyle yazıyordu sanki,baskıları çıkmasın diye?Bir de kaç derecede yıkadın beyazları,ne çok soru sordum...

Son düzenleme:
tşkler ceyo çıtçıtlı badileri hep ordan aldık
baskılar kakiteli çıkmıyor ama ben arkasından ütüledim yıkarkende ters çevirsen ii olur
ben 40 derecede 45 dakikalık bir sürede yıkadım cnm

Son düzenleme:
bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim.katladım.dolapları sildim eksiklerimi de alıp hem valizleri hazırlayacağım hem de terleştireceğim inşallah.Şeniz

Back