cnm tulumunu yerim ben onun çook şirin=))
Allah üstlerinde eskidiğini görmeyi nasip etsin inşallah...
aman aman ne güzel şeyler bunlar yaa
çok tatlılar tulumun yesinler
güle güle giydir arkadaşımmm
sinehasçım aldıkların çok güzel,en üstteki tulumu pançodanmı aldın pembesinden bizdede var çok kullanışlı bişey bi yere giderken mont niyetine giydiriyorum kıyafetlerinin üstüne sıcacık tutuyor kızımı,senin bebeğinde güzel günlerde giysin cnm
Sinehas hepsi çok güzel.İyi günlerde giysin bebişin.
teşekkür ederim canımcım.Allah daha iyilerini nasip etsin bebişine..:Saruboceq:
hüzün yılı anlamadım kime sorduğunu ama Allah sağlıkla giydirsin senin bebişinede:Saruboceq:
canım bunları cok begendım saglıkla gıysın bebısın rıca etsem nereden aldıgını yazarmısın bende almak ıstıyorum oğluma
buda babamızdan
alt açmamız
canım turuncu hastane çıkışıyla altları bıcırium die bi mağazadan aldım viaport alışveriş merkezinden. internette aratırsan diğer şubelerini görebilirsin.
paketli çıtçıtlı badyleri de mothercare den aldım
annem yeni ciciler örmüş prensesimea.s.
bu tacı da hastane için aldım:1hug:
ya ben de bu alt açmayı çok beğendim :CüvCüv:
güle güle kullan
canım bende gecen gun bakırkoye carousele gıttım madercare'ye bu badılerı orda gorememıstım oyuzden sordum.
hepsı cok cıcı malesef bana uzak orası ben avrupa yakasındayım cok tesekkur ederım tatlım:1hug:
sağol canım babamız almış buradaki bi mağazadan ama hepsiburada.com dada var aynısı
eğer düşünürsen.
canım o badilerden bende bakırköy carouselden aldım hemde aynısından yerimseniben
belki o an için yoktur yada dikkatini çekmemiştir 1 ay kadar önce aldım oradan
teşekkür ederim cnmBursasu bebşinin cicileri çok güzel.İyi günlerde giysin oğlun:)
bursasu yıkamış ütülemişsin ne güsel. ben daha yıkamadım bi kaç bişi kaldı onları da alsam yıkıcam ben de.
nedense yıkanınca hiç yeni gibi durmıcakmış gibi geliyodu bana ama ne güsel duruyo seninkiler heveslendim yıkıcam ben de hemenhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?