• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009-Nisan Bebişlerinin Cicileri

Penye battaniye

dsc00090ey4.jpg

Polar battaniye

dsc00091sg3.jpg

Banyo havlumuz
dsc00093rs5.jpg

Hepsi çok ama çok güzeller. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :nazar:

ruveydax ne kadar güzel şeyler almışsın cnm hepsi birbirinden güzel ya iyi günlerde kullansın prensesin inşallah..:nazar::nazar::nazar:

canım çok güzelmiş cicileriniz..
Allah iyi günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin işallah :Saruboceq::nazar:

rüveydax hepsi çok güzel,farklı şeyler canım çok güzeller..özellikle çıtçıtlı badileyine bittim..ben waikiki ye gittim ama seninki gibi badi hiç görmedim yaa..neden acaba?o kadarda dolandım...

rüveydax hepsi çok güzel,farklı şeyler canım çok güzeller..özellikle çıtçıtlı badileyine bittim..ben waikiki ye gittim ama seninki gibi badi hiç görmedim yaa..neden acaba?o kadarda dolandım...

teşekkür ederim canım
ben de waikikide daha önce görmemiştim yenidoğanbebek kıyafetleri hepsinde olmuyo galiba ya da bitiyodur
bu aldığımızda hastane çıkışları bebek battaniyeleri filan gibi bi sürü şey vardı bebişlere

Ruveydax cnm aldıkların çok şeker;) allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin..
bende lcw ye gittim ama küçük bebek eşyaları göremedim her mağazasında yok demekki..

kızlar daha önce koyduğum yelek resimleri görünmüyordu yeniledim geçmişte bakabilirsiniz
aldığım şeyler oldukça ekleyeceğim :emir_bebek:

cnm ikiside çok şeker güle güle kullansın bebişin;)
fotoğraf albümüne bayıldım bende istiyorum böyle birşey:)

çok tatlıymış canım!
albüme bayıldım.
bende istiyorum albüm yaa!!!

rüveydax bayıldım çoooookkk güzeller çok hoşuma gitti.sağlıkla giysin bebişin

sinehas canım senin yastık da albüm de çok güzel bayıldım

sapphire canım annenin ördükleri süpermiş özellikle kırmızı bereye bayıldım güle güle kullansın bebişin

Back