Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlarrrrrr
ben mayıs annesıyım aslında şırvanında okuldan arkadasıyım arada takılıyorum yanınıza:)hatta ılk kadıkoy bulusmasına gelenler tanırrrsositososito
şırvancım resımler super kuzular daha superrrrrrrrrrr:lepi:
havuz ve toplar cok ıyı olmus baran baya mutlu gozukuyo sevmıs bellıkiii opuyorum senı görüşürüs
gününüz güzel geçsin...
ben tanıyorummm
ilk kadıköy buluşmasından nerdeyse kimse kalmadı aktif olarak devam eden.
ben bu cumartesi bursaya gidiyorum yılbaşı haftası olursa buluşma ona gelebilirim ancak.
Ben bile özendim baranın oyuncaklarına en iyisi şirvana gidelim :)
ben tanıyorummm
ilk kadıköy buluşmasından nerdeyse kimse kalmadı aktif olarak devam eden.
bi de bizimki televizyonun dibine gidiyo ben çekiorum o gidiyo püffffffffff
saol tyezoşşşş...şirvaaannn çok tatlı olmuş yaaaaa maşallaaahhhhhhhh
güle güle giysiinnnn
bendende günaydın....seher güzel bişeye benziyor banyo halkası...yani küvetten kaçanlar iyi...idil durduğu yerde durmuyor altını bile 10 dakikada değiştiriyorum...ayaklarıyla pat pat vura kendini itttirerek ilerlemeye çalışıyor...en azından oturur diye düşünüyorum...
buluşma konusuna gelince sanırım gelecek olanlardan yalnızca ben çalışıyorum sizin için haftaortasıda uygun kızlar...benim için ertelemeyin...
ne güzel olmuş evin çocuk oyun parkı gibi. heryerde oyuncaklar.
kız şirvan bizimki geçen açık bulaşık makinasından bıçak çalmış yürüteçle kaçıyodu elinden zor aldım yalnız bırakmamak lazım ya
şirvan çok tatlı olmuş havuzunuz... :)
mutfağın kapısınıı kapalı tutuyorum...bencede kızlar artık yanlız bırakmamak lazım selen çekmeceleri açıyo ne bulursa yere ındırıyo maşallah çok kalabalığız
ssengun+, anilya, chveneburi+, cicekcicek+, denizela+, ebalperen, EDAAAA, Esennn+, gulshenidil+, megul, rosemaryy+, sevdaazra, yaSelin, ŞİRVAN
kız benimkide aynııı ..tv manyağı oldu resmen......bi de bizimki televizyonun dibine gidiyo ben çekiorum o gidiyo püffffffffff
kıslar çk moralim bozuk.eşimle iyice anlaşamaz olduk.biz zaten kızım 1 aylıkdı kaynana yüzünden boşanma aşamasına gelmişdikk neyse sonra eve döndüm falan ama ondan sonra iyiymiş gibi gözüküp aslında berbat giden bi ilişki bizimki.eve dönüşümün tek sebebide kızımdı.ben babamı 8 yaşında kaybettim kızım ailenin ne olduğunu bilsin istedim babasıyla ayrılmasın istedim ama olmuyo artık anladığım kadarıyla.ne yapcam bilmiyorum sürekli her büyük kavgada bitirmek istiosan git dio.o deliler gibi aşık olup evlendiğim adam nerde???
sürekli kavga ediyoruz hep ama hemde olmıcak sebeplerden olay çıkıo.o kadın amacına ulaştı en sonunda ne yapcağımı bilmiyorum.çocuk oyuncağına döndürdü.ben kızımı babasız büyütmek istemiyorum.düşünsenize anne-baba ilişkisini bilmicek,aile ortamını bilmicek.
çok fenayım ne gecem kaldı ne gündüzüm...
ayyy allah korusunkız şirvan bizimki geçen açık bulaşık makinasından bıçak çalmış yürüteçle kaçıyodu elinden zor aldım yalnız bırakmamak lazım ya
elifçim ekliyorum siteyi....kusura bakma geç gördüm(
Tigex Anatomi Banyo Halkası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Ok Baby Flipper Küvet Aparatı, Bebek ürünleri,Bebek arabaları,Bebek malzemeleri,Bebek kıyafetleri,Bebek bakımı,Bebek eşyaları,Bebek giysileri,Bebek arabası,Bebek için alışveriş,bebek beşikleri, | Bebek ürünleri | Bebek arabaları | Bebek kıyafetleri |
alttakide okbaby flipper olanın en ucuzu