Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babymix verdim selen pek sevmedi. dışarı çıkarken danino alıyorum anıma
çok sağol elifçim. olsun almış kadar oldun.ben bakarım bi ara artık ama 365 masal olayı güzelmiş
o zaman şimdilik bu cumartesi forum istanbul için
aliye
çiçek
esra
şirvan
diyoruz.
yokmu arttıran:)
egede ısırıyorum dün annenesini ısırdıııkızde yemegimizi yedik geldik zeynebim hem patates yedi hemde brokoli yedi bin maşallh bu zamna kadr iştahında sorun yaşamdım
kızlar birde zeynep beni çok ısırıyo saçlarımdan tutuyo çenemi bir ısırıyo ama anlatamm önceden acımıyodu şimdi damak sertleştkçe çok acıyoo reklem bitti aglıyo bak sıpa
maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bizimki ammeeeeemmm diyooooo sanki annemmm dermiş gibi öyle hoşuma gidiyo ki:) bende öyle havadan sudan konuşuyorum onunla o da safitirik dinlio yazık
günaydıınnnn...
baran da şahane atkı bere de maşallahhh.nazarlık gibi olmuş mavi mavi güle güle giysin cnm..
melek ela da aynı koltuğa çıktığımız an sırıtarak perdeyi tutup ce-e yapıyo,bayılıyo..
dünkü az ve kendi kendine uyutmam azcık işe yaradı gibi gece kızlar tesadüf değildir inşallah :)) ama gaz var hala bugün dr arıycam birde evdeki yoğurdu laktazlı sütden yapmayı düşünüyorum acaba laktaz eksikliğimi var diye denemediğim bi o kalmıştı ..
resimleride yükledim... şimdi ben yatar....
herkese tatlı uykular diliyorum....