2009 Nisan Anneleri

Uyutanlar tek tek gelıyo ben dha buyugu uyutamadım mutfakta duruyo of of ben ne zaman rahata erecem

babymix verdim selen pek sevmedi. dışarı çıkarken danino alıyorum anıma

çok sağol elifçim. olsun almış kadar oldun.ben bakarım bi ara artık ama 365 masal olayı güzelmiş

o zaman şimdilik bu cumartesi forum istanbul için
aliye
çiçek
esra
şirvan

diyoruz.
yokmu arttıran:)

canım ben bu cumartesi gelememmmmm ...
yiğenimin doğum günü var.. demiştim ya....

haftaya olursa gelirim anca...

teyzoşlar oyun havuzumuz nasıl ama.....

arka sephada da bimden aldığım arabalar sıralı ....

Son düzenleme:

geçen gün gelen bugudi54 ün kızcağızı duru yağmur hanım ,,,
ve baran paşa oyun oynarken....

forum istanbul kısmı güzel zira ben kendi çabamla gelirim ama çoğu kişi için bu hafta uygun değil sanırım....şimdiden söyliyim cumartesi sıcaklık 17 derece olacak gayet güzel....ama çoğunluğa uyarım haftaya derseniz haftaya olur

kızde yemegimizi yedik geldik zeynebim hem patates yedi hemde brokoli yedi bin maşallh bu zamna kadr iştahında sorun yaşamdım

kızlar birde zeynep beni çok ısırıyo saçlarımdan tutuyo çenemi bir ısırıyo ama anlatamm önceden acımıyodu şimdi damak sertleştkçe çok acıyoo reklem bitti aglıyo bak sıpa
egede ısırıyorum dün annenesini ısırdııı
benım yüzümde çiziliiiiiiiii

maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

baran tıpkı babasına benzzıyor şirvann beresi eldivenie harıka.........

GÜNAYDINNNNNNNNN

ben didemin adresi almak için faceye gırdım eşim anneme bırakıcak beni dieme hediyesi alıp kargolucam bugunnnn

cok konuşmayın gelınce okuyamam bakkkkkkkkkkkkkkk hihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydıınnnn...
baran da şahane atkı bere de maşallahhh.nazarlık gibi olmuş mavi mavi güle güle giysin cnm..
melek ela da aynı koltuğa çıktığımız an sırıtarak perdeyi tutup ce-e yapıyo,bayılıyo..
dünkü az ve kendi kendine uyutmam azcık işe yaradı gibi gece kızlar tesadüf değildir inşallah :)) ama gaz var hala bugün dr arıycam birde evdeki yoğurdu laktazlı sütden yapmayı düşünüyorum acaba laktaz eksikliğimi var diye denemediğim bi o kalmıştı ..

masallahh ...

bizimki ammeeeeemmm diyooooo sanki annemmm dermiş gibi öyle hoşuma gidiyo ki:) bende öyle havadan sudan konuşuyorum onunla o da safitirik dinlio yazık

meriç de anmemmmm diyooo ya ...çok güzelll...

masallahh

müge teyzemizin aldığı bere takımımız...

yeniden çok teşekkür ederiz...

çok yakişmişş..

teyzoşlar oyun havuzumuz nasıl ama.....

arka sephada da bimden aldığım arabalar sıralı ....

tüm fotolar çok güsell.. masallah...:nazar:

şirvaaannn çok tatlı olmuş yaaaaa maşallaaahhhhhhhh
güle güle giysiinnnn

gunaydın kızlar
baran paşaya maşallah gule gule gıysın çok yakışmış maviş maviş
bızde bı ara cekıp koyucaz hedıyemızı ınşallah :))
gulşen o banyo halkası kullanışlımı selen durmaz benım onda sankı :))

günaydın
günaydıınnnn...
baran da şahane atkı bere de maşallahhh.nazarlık gibi olmuş mavi mavi güle güle giysin cnm..
melek ela da aynı koltuğa çıktığımız an sırıtarak perdeyi tutup ce-e yapıyo,bayılıyo..
dünkü az ve kendi kendine uyutmam azcık işe yaradı gibi gece kızlar tesadüf değildir inşallah :)) ama gaz var hala bugün dr arıycam birde evdeki yoğurdu laktazlı sütden yapmayı düşünüyorum acaba laktaz eksikliğimi var diye denemediğim bi o kalmıştı ..

canım gaz sorununu ege de yaşıyor bu aralar.
sancı yapıyor sanırım önce ağlıyor sonra gaz çıkartıyor.
ıhlamurla hazırlıyorum kahvaltısını ama işe yaramadı.yoğurda ara verdik.
egeye dr.u fosfo kalsiyum verdi onu kullanıyor acaba ondan mı şaşırdım bende:KK43:
artık 8 aylık ya ne gazı bu???
inş.kendi kendine uyur deniz.
buluşma mı var?
ya ben geçen hafta ordaydım::KK43:(((
eşime söylesem yine götürür mü acaba?
ege az önce oyun halısında uyudu:)))
doğumu mu belden uyuşturmalı yapmıştım.çevremdekiler sırt ağrısı yapar zamanla demişlerdi.ama anesteziciye sorduğumda hayır dedi.
1 aydır sırtım ağrıyor.yatakta dönerken bile ağrı çekiyorum.dün bugün iyiyim ama üşütünce başlıyor ağrılar....

bendende günaydın....seher güzel bişeye benziyor banyo halkası...yani küvetten kaçanlar iyi...idil durduğu yerde durmuyor altını bile 10 dakikada değiştiriyorum...ayaklarıyla pat pat vura kendini itttirerek ilerlemeye çalışıyor...en azından oturur diye düşünüyorum...
buluşma konusuna gelince sanırım gelecek olanlardan yalnızca ben çalışıyorum sizin için haftaortasıda uygun kızlar...benim için ertelemeyin...

günaydınn şirvan ogluşu pek şekerr maşallh tombikkkk
melekcim hediyeni eşim kargoya verecek bugün (inş unutmazsa hatırlatırım )

günaydınlarrrrrr
ben mayıs annesıyım aslında şırvanında okuldan arkadasıyım arada takılıyorum yanınıza:)hatta ılk kadıkoy bulusmasına gelenler tanırrrsositososito
şırvancım resımler super kuzular daha superrrrrrrrrrr:lepi:
havuz ve toplar cok ıyı olmus baran baya mutlu gozukuyo sevmıs bellıkiii opuyorum senı görüşürüs

gününüz güzel geçsin...

X