2009 Nisan Anneleri

kızde yemegimizi yedik geldik zeynebim hem patates yedi hemde brokoli yedi bin maşallh bu zamna kadr iştahında sorun yaşamdım

kızlar birde zeynep beni çok ısırıyo saçlarımdan tutuyo çenemi bir ısırıyo ama anlatamm önceden acımıyodu şimdi damak sertleştkçe çok acıyoo reklem bitti aglıyo bak sıpa

kızde yemegimizi yedik geldik zeynebim hem patates yedi hemde brokoli yedi bin maşallh bu zamna kadr iştahında sorun yaşamdım

kızlar birde zeynep beni çok ısırıyo saçlarımdan tutuyo çenemi bir ısırıyo ama anlatamm önceden acımıyodu şimdi damak sertleştkçe çok acıyoo reklem bitti aglıyo bak sıpa

aman maşallah zeynebe yesinde bol bol et olsun inşallah ecemde öyle cnm ya süreklı bana saldırıyo:)

nagihan maşallah zeynepe aman dikkat en çok annenin nazarı değermiş bebeğine sürekli oku......

banyomuzu yaptık benimki tv seyrediyor banyodan sonra benim bildiğim çocukların uykusu gelir bizimki cin gibi........

aman maşallah zeynebe yesinde bol bol et olsun inşallah ecemde öyle cnm ya süreklı bana saldırıyo:)
saol canm

nagihan maşallah zeynepe aman dikkat en çok annenin nazarı değermiş bebeğine sürekli oku......
ewt canm okuyorum elimden geldigncee

banyomuzu yaptık benimki tv seyrediyor banyodan sonra benim bildiğim çocukların uykusu gelir bizimki cin gibi........

hehh valla yaa bu 2009 bebeleri anormal

tamam tuğbacım hatırladım
kızında aynı sen :)))
maşallah

demiri yıkadık missss gibi oldu
muhallebisini yemedi bende uyuttuktan sonra
biberonla verdim
1-2 saate kdr uyanır emer yeniden uyur inş.
bugün dişleri çok kaşındı garibimin yaaa

tamam tuğbacım hatırladım
kızında aynı sen :)))
maşallah

demiri yıkadık missss gibi oldu
muhallebisini yemedi bende uyuttuktan sonra
biberonla verdim
1-2 saate kdr uyanır emer yeniden uyur inş.
bugün dişleri çok kaşındı garibimin yaaa

saol müge ilk defa bana benzeten biri çıktı sonunda genelde herkez baba diyo ya:KK43:((

Tuğba ,düğüne bekleriz sizi de:-))Gerçi biz kız tarafı olarak hazırız da erkek tarafından pek ses çıkmadı hahahhaaa
Bu arada bence de Ecem sana benziyor,gözleri özellikle.

aaa şimdi face de baktımda ne babası yaaaa
aynı sen babasıyla uzaktan yakından alakası yoookkkk
hem kızlar anneye benzer
bnm kızımda bana benzicek hihihihhihii

Kızlar ben coktan berı yokum ama kazara hamıle kalan falan varmı ole haberler yada korunma ısını nasıl hallettınız

ii geceler kızlar bugün baya sohbetli geçmiş maşalzlah diyim rosebery fotoları gördm maşallah
hele bursa buluşması ve o şeker yenesi tatlı bebiş fotolarıgörnce hepsini öpesim geldi
nazar değimesin hepsine
allah sağlık versin bebeklerimize

canım beyaz ekmek sadece kilo aldırdığı için ööle diolar bi araştır şekercim
beyaz ekmekte katkı maddesi varmış burda cıkartılar şimdi organikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ekmek pehhhhhhhhhhhh,

herseyde katkı maddesi varda ekmekte hiç düşünmemştimm
yazık kii ne yazıkkk

slm kızlar nasılsınız 2 gundur gıremıyorum hıc evımız satılıyo yarın ınsallah kaç aylık satılık ılanı vardı bır turlu satılmıyıdu yarın adam kaporayı getırıcek nasıl mutluyum anlatamam allah herkeze hayırlısını versın
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnmmmm

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhdelikanlı oomuşşş

eysan bizimki de tencere tava tahta kaşıklar bayılıo bir de bulaşık makinasının kapağı açılınca kendini kaybedioo oraya gidiyo tabaklrı falan yere atmaya çalışıyo:p
aynen cekmelerrr bideee buzdolabı

atla gelirsem uzun sürerkafamçokkarıştı
babymix diyoruuuuuuuuuuuum
veren varmı diyoruuummmmm
danino verdim 1 kere YEDİİİ
onuda yengesi almış ben isteıyorum öylke seyler yesinnnn

ege bugun 2 de banyo yaptı 4 de yattı önceden banyodan cıkınca hemen uyurde 5-6 seferdir uyumuyorrrrrrrrrrrr

Kızlar ben coktan berı yokum ama kazara hamıle kalan falan varmı ole haberler yada korunma ısını nasıl hallettınız
sprel taktırdımmmm

şirvancım araba koltugunuz hayırlusı olsunnnnnnn

istanbullularrrrr buluşunn buluşlun ohhhhhhhhhhhhhhhhh

banada yarın misafir gelecektiiii

sular kesilvkmiş iptal ettim gelmeyın dedim cuma gelıcekşler sanıımm tatlımıda yapmıştım

iyiki iptal etmışım

cok yakın arkadaşımın babanesi ölmüş yarın egeyi bırakıp ona gidicem

egeyle oynadıl perdeyi yüzüne kapatıoo cekıoo gülüyorr

artık koltuktan devamlı inmek istiyorrr

iyigeceler....

ya bnde cumartesi gelmek çok istiyorum ama çok yoğun çalışomm yaa ocakdan sonra yine yapın kıslarr yaa

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, ceyo16, denizela, eftelyasu, gulshenidil, sevdaazra, zeyno5

X