2009 Nisan Anneleri

Sultan bir resimde baktım da,Kerem de Miray ın ayakkabılarını çekiyor,tmm oldu bu iş:-))))))))))

yerini bile bilmiyorum desem:)
bende yerini bilmediğimden kaynımı şöfer ilan ettim şeker...

ya kızlar sizinkilerin en sevdiği oyuncağı sölermisiniz?

bu ara oyuncak arayışındayız..

balon.....

gelmez kızlar bu çiçek güvenmeyin ona.
karabatak gibi bir görünüp bir kayboluyor zaten.

eğer gelmezse gidin tükkanlarına yiyin baklavaları:)))))))))))))))))))))))

bencede gelmez çiçek. o gün solar.. sulamak için bakıma falan alırlar..

tamam ayarlasınlar işte mıkhhhhhhhhtarrrrrr denen şahsiyet özellikle:)

ben bu sefer ayarlama yapmıyorum.. benim kapsama alanıma girmiyor orası...

Eki Görüntüle 31618

Eki Görüntüle 31619
erkeklere yapmayın bacım çok istiyosan bir kız doğur..

Eki Görüntüle 31620

erkek işte...
buda benim oğluşşşşşuuummmm...

ayy paşaya bakk be...

Beğenmiş demek ki,kızım da zevkliymiş yani:-))

Kız yemez miyiz,valla ben koca dilim böreği yedim.Pasta ,tatlı, salata,.. Neyse daha saymiiim,kızlar özenmesin heheheee Hepsini yedim,ellerine sağlık,iyi ki beceriksizmişsin yani

Sultan bir resimde baktım da,Kerem de Miray ın ayakkabılarını çekiyor,tmm oldu bu iş:-))))))))))

afiyet olsun canım
o kadar işte başkada bişey bilmiyom:))

merhabalar,
nasılsınız bugün siteye giremedim
Deniz in yüklediği fotoğrafda irfan ın ayakta durmasını sağlayan oyuncağın adı nedir bilen varmııı??

çok şekerlleeerrr maşallah ortadaki kızçe kiiimmm çıkaramadıım
mirayla selen tamamdaaa
tuğbaaaa face de benide ekleeee bende bakayım
müge serttop

ay inanmıyorum yaaa
demir mama sandalyesinde uyuyo hep
bende onu öne arkaya ee ee diyerek ittiriyorum
ve şimdi demire babası(babasının kucağında mama sandalyesinin önünde) hadi ee ee yap dedi
ve demir mama sandalyesini önden tutup
ittirip çekmeye başladı
bu sıpalar büyüyomu yaaaa

annanesi çok güzel kavurmalı ıspanak yapmış ondan yedirdim yusufa demin birazdan cıbı cıbı yaptırcam belki gece rahat uyur ama hiç sanmıyorum.......

selam kızlar.bir ara açtım buluşma muhabbeti vardı o ara eşim ve kardeşim geldi yemek bulalık derken sayfada açık kalmış ne çok yazmışsınız hay maşallaahhh...kalabalığı kaçırdım ne yazıkki...bulaşık yıkarken de bardak elimde kırıldı bayaa derin kesildi zonkluyo valla :KK43:

aliyecim ben gelemem sanırım ya hava çok soğudu geçen çıktık bizim burdak deposite avm ye gittik ecrinin kulakları elleri yanakları ısınmak bilmedi suçlu hissettim kendimi valla.hiç evden çıkmayınca çocuk alışmadı ki :KK43:

selam kızlar.bir ara açtım buluşma muhabbeti vardı o ara eşim ve kardeşim geldi yemek bulalık derken sayfada açık kalmış ne çok yazmışsınız hay maşallaahhh...kalabalığı kaçırdım ne yazıkki...bulaşık yıkarken de bardak elimde kırıldı bayaa derin kesildi zonkluyo valla :KK43:

aliyecim ben gelemem sanırım ya hava çok soğudu geçen çıktık bizim burdak deposite avm ye gittik ecrinin kulakları elleri yanakları ısınmak bilmedi suçlu hissettim kendimi valla.hiç evden çıkmayınca çocuk alışmadı ki :KK43:

geçmiş olsun canım. üzüldüm gelememene. ben o tarafta olsaydım alırdım seni. görüşmek isterdim senle de.

sağol aliyecim.valla bende görüşmeyi istiyorum ist da arkadaşlarım olsun istiyorum ecrinin arkadaşları olsun istiyorm...eşime söyledim bırakırım dedi ama çok zor olur diye korkuyorum hem soğuk hem salgın hem maması bilmem nesi avm çok zor olur ya.

X