yaa anlatın biz bişii yapmıyoz sizin adınıza sevinelim bari hem belki ilham verirsiniz belli mi olur
deniz ve gülşen saolun beğenmenize sevindim kızlar..
neyse ben bi daha kesin dr a sorayım belki o da tahlil ister bakalım ne diyecek..
nagihancım hep aynı şeyleri yiyo bi değişiklik yok ama evde yoğurt yemişti ilk defa süt mü yaptı dedim bıraktım evdeki yoğurdu ama hala varsanırım üşüyo üzerinde badisi uzun kollu penye ve penye bi yelek altında da eşofman ve iki çorapla geziyo..daha çok giydirsem yerde hareket ettiğinden sürekli hemen terliyo saçlar falan o zmanda..???
hihihihi:))
ya bide şu çekiliş başlığına tanıdık tanımadık dalıp bende varım diyor sen kimsin yaw bizi tanıyomusun ne diye hediyye alcan bize allam yaaaaaananiknanik
o zaman kesinlikle löseve yaptırırım canım çok sağol.lösevde yapıyo böle takvim internetten kendin yapıyosun takvimi.
kendi bebeğinin resimlerini yükleyip takvimi düzenliyorsun 12 milyon yanlış hatırlamıyorsam.
yok canım ya nolcak. ben bi de oraya 2 pijama giydirdiğimi yazmıştım farklı olarak.aliyecim pardon cnm yaa görmedim sevgi saolun kızlar sizde..
ben de öyle tahmin etmiştim.aman beee ne yapıcazzz..kağanla evde oturupp pin pin pinekliycezzzz..bizdee evimizin altın topuyla ilk yılbaşımızı geçirecezz..çokda şikayetçi değilimm..zaten kutlamayıda sevmiomm been yaa..ömrümden bi yıl daha gidiooo neyine sevinecemm..yaşlanıozzz....
doğru tahmin etmiştim.hehe kendimi topic delisi ilan ettim...1 deli kuyuya taş atmışya(deli benim) sizde bu durumda 40 akıllısınız...:))....nerde bende o program....idil gibi biri ile..koyunvalidem hemen kaçar zaten yılbaşı günü...köye gidelim der koyunpedere onlar gidince idil bize eşsiz bir gece yaşatır saolsun
oYYYYYYY yERİM BEN bU sELEN İ,nE dE gÜZEL pOZLAR vERMİŞ , mAŞALLAH.bEN DE iSTİYORUM DA bAKALIM,nE zAMAN eVDEN çIKARIP gÖTÜRECEĞİM çucUğU fOTOĞRAFçIYA