2009 Nisan Anneleri

sevda maşallah kızınızın boyuna ama zayıf sanki boya göre tabi bizim 8.500 kilo boy 71,5 ama zayıf duruyoruz genede.....
bizede dr.15 günde bir ciğer hftda 2 günde balık dedi....
Deniz ağacınız çooook güzel olmuş.....
ebet ya bizimde programımız yok neler yapacaksınız bizimle de paylaşiın lütfennnnnnnn
aklımda kalanlar bu kadar atladığım varsa özür dilerim...

lösevde yapıyo böle takvim internetten kendin yapıyosun takvimi.
kendi bebeğinin resimlerini yükleyip takvimi düzenliyorsun 12 milyon yanlış hatırlamıyorsam.

aman beee ne yapıcazzz..kağanla evde oturupp pin pin pinekliycezzzz..bizdee evimizin altın topuyla ilk yılbaşımızı geçirecezz..çokda şikayetçi değilimm..zaten kutlamayıda sevmiomm been yaa..ömrümden bi yıl daha gidiooo neyine sevinecemm..yaşlanıozzz....

Sizden farklı olarak 2 tane alt pijama giydiriyoruzm ben Deniz.

hihihihi:))

ya bide şu çekiliş başlığına tanıdık tanımadık dalıp bende varım diyor sen kimsin yaw bizi tanıyomusun ne diye hediyye alcan bize allam yaaaaaananiknanik

Sultan sen katılmıyor musun çekilişe,yazmamışsın galiba adını??

hehe kendimi topic delisi ilan ettim...1 deli kuyuya taş atmışya(deli benim) sizde bu durumda 40 akıllısınız...:))....nerde bende o program....idil gibi biri ile..koyunvalidem hemen kaçar zaten yılbaşı günü...köye gidelim der koyunpedere onlar gidince idil bize eşsiz bir gece yaşatır saolsun

croxilex, aliye83, ceyo16, chveneburi, denizela, Esennn, gulshenidil, poseidon80, SEAASIA, sevdaazra, sev_rey, ugly

kuzucuklr uyuyoo sanırımm..yaa hala ayağımda kağann..topuklarım çok acıdııı..

oYYYYYYY yERıM BEN bU sELEN ı,nE dE gÜZEL pOZLAR vERMıŞ , mAŞALLAH.bEN DE iSTıYORUM DA bAKALIM,nE zAMAN eVDEN çIKARIP gÖTÜRECEĞıM çucUğU fOTOĞRAFçIYA

akşama ne yemek yapıyımm yaaa...dün çorba makarna salata yedikk..siz ne yapcaksınız hanımlarr..fikir olsunn.....

lösevde yapıyo böle takvim internetten kendin yapıyosun takvimi.
kendi bebeğinin resimlerini yükleyip takvimi düzenliyorsun 12 milyon yanlış hatırlamıyorsam.
o zaman kesinlikle löseve yaptırırım canım çok sağol.

aliyecim pardon cnm yaa görmedim sevgi saolun kızlar sizde..
yok canım ya nolcak. ben bi de oraya 2 pijama giydirdiğimi yazmıştım farklı olarak.

ben de öyle tahmin etmiştim.

doğru tahmin etmiştim.
oYYYYYYY yERİM BEN bU sELEN İ,nE dE gÜZEL pOZLAR vERMİŞ , mAŞALLAH.bEN DE iSTİYORUM DA bAKALIM,nE zAMAN eVDEN çIKARIP gÖTÜRECEĞİM çucUğU fOTOĞRAFçIYA

bizimki de plansız oldu ama iyi oldu. çektirin valla.
daha devamı var ekliyorum.

maşallah selen ' e
merhaba kızlar herkes gibi bende sayfayı açınca şaşkına döndüm hatta bakıyorum son sayfa 5 tekrar açıyorum yanlış açtım galiba diye niye bir açıklama yapılmamış anlamadım aslında zelden mesaj atıp sormak gerek merak ettim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…