aliyecim yok ya yusufun dişleri hala yok bembeyaz duruyor öyle eşim bizde dişler geç çıkar diyo kaynanam da öyle dedi bekliyoz.........
k.kartlarım çoktu sıkıldım yok kart parası yok ekstre ödemesi iyi oldu böyle çocuk olunca ödeme işleri zor oluyor geç ödeyincede faiz bindiriyorlar........
evet ya cumartesi buluşsak ne iyi olur.......
haklısın ekstre ödeme zorluğu yüzünden bazen ben de düşünüyorum iptal ettirmeyi.
bence de buluşsak iyi olur.özledim muhabbetini:)
bamka işi ne iş görüşmesi mi hayırlı olur inşallah gerçekten insan düşünüyor bende iş hayatıma geeri dönmek istiyorum ama bugün dışardaydım 3-4 saat çoook özledim yusufumu......
sağol canım bakalım ne olacak. ben de düşünüyorum nasıl bırakıcam diye seleni.
Canım bankacılık kadar zor stresli bir meslek varmı acaba, eşim, kız kardeşim bankacı çokkk zor işsizlikten iyidir denilebilir ama sen daha başlamamışken aşka bir alternatif varsa düşün derim gerçekten zor sıkıntılı bir meslek hangi görev için başvurdun , gişe mi???
aslında ben kimya müh. yim banka alakasız ama öylesine girdim sınava .bu aşamaya geleceğini tahmin etmedim. bi gidicem görüşmeye ama kararsızım ben de. aslında çok şükür çalışmak zorunda değilim. biraz kendi aileme yardım edebilmek için çalışmak istiyorum. babamın sadece bi emekli maaşı var ve annem de babam da çalışıyoşu anda. karşılıksız bizim yardımımızı kabul etmiyolar. ben de selene baktırıp karşılığında yardım ederim diye düşünüyorum şimdilik. o yüzden iş ariyorum ama çok ta acelem yok. memurluk canım tam pozisyon sonra beli olacak heralde.
Ii geceler. Kizlar cok sagolun iyiki varsiniz
bugun doktora gittik bi tavsiyeyle Adam yasli AMA ilgiliydi
kan ve idrar tahlili yapti o agladi ben agladim Allah beterinden saklasin
lokositleri cokmus
igne ve agri kesici Verdi
ayaktaki sislikler vucuddaki mikrobun orakarda birikmesinden olurmus
yarin Sabah tekrar gorecek bizi
cok sagolun iiyiki varsiniz sizi seviyorum
gece demir uyursa gelirim yine INS
geçmiş olsun canım Allah şifa versin
sultann
2009 nisan annelerine geldiğimde 2 gün önceki mesajı son mesaj olarak gösteriyor sayfaları tek tek açıp yenile dedikçe açılıyor sizde de böyle bir sorun varmı ???
ben de yok
hayırlısı olsun arkadaşım
çalışmak hem süper ne kötü kendine ait vaktik olacak ama özlemde olacak
hayırlsıı
çoçukluk arkadaşım var serap şimdi onla konuştum 2. bebeğine hamileymiş bug
n öğrenmiş ilki 5 yaşına girdi istiyolar 2 bebeği ama şimdi bile bile ne zormuş diyo ilkinde kör olunuyo her zevkide her derdide yeni öğreniyoz biz ama o biliyo artık
allah yardım etsinnn
çok sağol canım.çalışınca özlem olacak ama daha düzenli olcak herşey gibi geliyo. benim daha çok yorulucağı kesin ama.herşeyin bizorluğu var işte.
evet 2 yi düşünmek öyle hem istiyosun hem zorluklarını biiyosun.ama yine de bebek özlemi ağır basar herhalde.
cenk dün bi süre ayakta durdu ilk anı fotoladık
maşallah cenke maşallah
demire geçmiş olsun didemcim tez zamanda atlatır inşallah kuzucum...
hava iyi olursa cumartesi olur buluşma uyar banada.....ama karşıdakilerde gelsin olmaz öyle nasıl burdan gittilerse onlarda gelsin:))
gülşencim hediyeni aldım adres bekliyorum canım benim...
esra yolladım telefonunu sevginin geldi dimi
evet evet gelsinler. yanlış anlamayın kızla biz geldik siz de gelin demiyoruz ama birlikte olalım güzel olur ya!
Ya ben bu haftasonu alamadım hediyemi,haftaiçi de çıkamıyorum,Haftaya Pzt göndersem gider mi ki,ayın kaçı oluyor ,hesaplayamadım da..İstanbul şunun şurası ne kadarki bize.Olmazsa elden götürürüm,daha çabuk gider ihihihiihiiii
gelir gelir canım zamanı takma kafana hiç problem değil.en güzeli de elden olur. buyur bekleriz.
aa kimsecikler yok tek başımayımmm
kızlar şu kalem muhabbeti çok güldürdü beni çok yaşayın :) ben hala emziriyorum küçülmedi gitti...kendimi bildim bileli basenden çekmişimdir hep daha kilolu göstermiştir beni ama üst tarafıma hiç kilo almazdım şimdi kocaman göğüsler yüzünden durum fecii off..
aliyecim hakkında hayırlı olsun inşallah.
didem çok çok geçmiş olsun ecrin daha 2 aylıkken bağırsaklarında lökosit sorunu yaşadık ilaç tedavisiyle iyileşti kısa zamanda demir de çabucak iyileşecek inşallah.
esracım en iyisini yapmışsın benim de 4 tane var ama kullanmayı sevmiyorum en güzeli nakit.ama netten alışverişim çok oluyor sık sık dışarı çıkamadığım için o yüzden karta mecburum.
cenk çokk tatlı kocamannn maşallah.
gidip yatayım bende.herkese bol uykulu geceler olsun.sizi ve bebişleri seviorummopuyorumnanaktan
sağol tuğbacım. hayırlısı bakalım. kalem muhabbetine ben de çok güldüm. aynen canım. enim de tek derdim basendi ama şimdi üst bedenim de genişledi.
çok tatlı ya maşallah. yandınız siz irfan büyüyünce çok ararsınız arabayı:)
günaydıınnnn
çok mutluyuuummm
kociş geldi
oğlum kahvaltısını yaptı
veeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeen 1 kilo daha vererek 56 kilo olduummmm
oh daha ne olsun mügecim maşallah.
günaydın kerkeze.irfan çok tatlı olmuş annesi maşallah benden.kilo konusunda bende akupunktura başladım.daha yeni.önceden de gitmiştim faydasını görmüştüm bakalım bu sefer ne olacak.didem 1981 sende eskişehirliymişsin yeni farkettim.doktorunuz yaşar akarcamı bilmiyorum yaşlı demişsin o da öyle.bizimkisi o çok memnunum ilgisinden.oğuza bikaç zaman önce yere inmesini öğretmeye çalıştım ve başardım.günlerdir önce arkasını dönüyor ve ayakalrını yere sarkıtıyor.taban yere değincede gülüyor sıpam.sonra gelsin emeklemeler koltuk sıralamalar çiçek yolmalar.inat ettim çiçekleri sevmesini öğreticem.yanına gidip cici cici diyerek okşuyorum ama oğuz herseferinde direk dalıyor yaprakalra.cıscıbır kalcakalr bu gidişle bilmiyorum nolacak
ne güzel.selen de yattığı yerden kalkıp oturuyo. şimdi de ayağa kalmak için çabalıyo. ayağa kalkıyo ama eller yerde üçgen halini alıyo. ellerini yerden kaldırıp doğrulmaya cesret edemio. ço hızlı ilerliyolar ya maşallah.
aaaayyy bende istiyorum yere inmesini öğretmek ama bir yere tutunup ayakta dururken yere inemiyor benimki beni çağırıyor..seninki kooltuktan mı iniyo cnm anlamadım.
mügecim gözünaydın cnm..
denizcim maşallah irfan a çook tatlı..inşallah buluşuruz bi arada canlısını görürüm :))
bende nette araştırıyorum şimdi 9 ay civarı bebeklerde uyku bozulmasının nedeni olarak gece uyandığında yeni öğrendiği hereketleri yapmak istediği için uykuya geri dalamamasını gösteriyo ve ela da uynınca geri daardı ama şimdi hemen emekleme pozisyonuna ordan da ayağa kalkıyo parmaklıklarda geri de inemiyo cin gibi uyanıyo tabi napıcam ben yaa
((
canım selen de uyanınca hemen kalkıp oturmaya çalışıyo dediğin doğru demekki ama uyanık kalmıyo uyuyo yine. seninle aynı dertten muzdarip bir arkadaşım var. kızı 2 mart doğumlu. gece uyanıyo ve sabaha kadar oturuyo. gündüz de çok az uyuyo 4 5 saat uykuyla duruyo çocuk. dr. fitille uyutun demiş. olmazsa da atarax önermiş. çok az tabi.
canım sen şuan yüksek lisans falan yapıyor muydun geçen gün ders çalışıyorum demiştin de aklıma takıldı
yok canım kpss kursuna gidiyorum. keşke yapsaydım yüksek lisans.bari mesleğimi yapardım.
bu cumartesi için istanbul buluşması demişsiniz ben büyük ihtimalle bu haftasonu bursaya gideceğim. yine de son kararı bildiririm.
gelirsen seviniriz selincim. bekliyoruz haberini.
selamlar olsun....
tekrar demirime geçmişler olsun....
bir esmer şoför geçti şimdi buralardan....irfan tam bir paşa kıvamında Allah bahtını güzel eylesin yüzü gibi.....
istanbul buluşmasına çok katılım olmazsa erteleriz sorun değil ama gitgide havalarda soğuyacak onuda dikkate almak lazım...muhtemelen sonra olursa ev buluşması olur diye düşünüyorum...
evet öyle yaparız gülşencim. uzak demezseniz bana gelebilirsiniz.ama hava soğuyunca herhalükarda eve kadar ulaşım da zor olacak