2009 Nisan Anneleri

bütün sosyete istinye parkta korkutmayın onları bebek arabalarıyla:))

yok kız ben her hafta gidiorum sosyete falan görmüyorum bi kezz demet şeneri görmüştüm o kd yoksa heryer bebek arabası zaten orda. bebeğini kapan gelio çünkü bebek arabasıyla çok rahat gezilio

Son düzenleme:
Kızlar merhaba
şirket doktorumuz Kayra'ya bıldırcın yumurtası vermemi önerdi çok faydalıymış. Bilginiz var mı veya bebeğine veren var mı acaba ?

valla ben 2sınede hıc vermedım ama bızde esımle dun bunu konustuk sanırım verıcem
arkadasımın kardesınde akcıger yetmezlıgı vardı ve gelısımı gerıydı bıldırcın yumurtası ıle tedavı oldu sımdı cok ıyı allaha sukur

kızla buluşma işini .. hafyata yaparsak ben gelirim...

hatta şöyle bir teklifim var.. hava soğuk derseniz... bende toplanabiliriz....

hatırlamana sevındım evet ben karstayım benden baska bu topıkte karstan yok sanırım karstan derken buralı degılım burda oturuyorum

su et kemık ısıne gelınce valla heveslendıgı herseyı verıyorum elıne yıyo gozumu ayırmıyorum korkmayın bısey olmaz allahın ıznıyle
benım kı heeslı ama pek yemıyo daha cok oyun yonuyle ılgılenıyo yıyecekleın

hadi ya hergün hürriyet kelebekte yok futbolcu yok sanatcı istinye park masa restaurantta diye.
biz geyik bile yapıyoruz bu konuda:)
neyse bence iyi bir yer buluşma için.

biliyorum kepekli ürünler uzun süre kullanılınca kansızlık yapıyormuş.
çok vermiyelim bizde bari.
beyaz ekmek obezite yapar diye arasıra veriyorduk.onuda biz yapıyoruz zaten evde.

aa çiçek hatırladım şimdi sen hamileyken takmıştın bi ara sürekli evde yapıyordun ekmeği sıcak sıcak götürüyodun:)))

aa ne günlerdi beee

eyşan benim kız kardeşimde karsta öğretmen.susuz ilçesinde kalıyor köyün birindede ilkokul öğretmenliği yapmaya .çalışıyor.gitmek nasip olmadı yanına ama karsı seviyor o.tayini filan çıkmazsa oğuzun yaşındna sonra gidicem bende sizin oralara.aniyi hele görmek çok isterim

sELAAAM!
Biz de hiç bıldırcın yımırtası vermemiştik,arasıra verelmi bari.
Bu arada hediyeler ulaşmış,foto da ekleyind e görelim cicişleri.
Ben de bugün Selen Nisa nın hediyesini aldım amaa gönderemedim.Yarın inş gönderebilirim.
Ohhhh maşallah,pek bir kalabalık burası,ne güzeelllllllllll

oooohhh ne güzel kalabalığız...........

şirvan bacım domuzcuk gribi :))) 2.doz

ya bu sefer avrupa yakasında yapalım alış veriş merkezleri ne güne duruyor .............

deniz irfan süppperr çıkmış maşallah tam adam olmuş yaaaa........

kızlar netten ilk arabam ve eğlence merkezi siparişi verdim yusuf inşallah sever yoksa ev oyuncak evine döndü......kullanan var mı yardım.........

sELAAAM!
Biz de hiç bıldırcın yımırtası vermemiştik,arasıra verelmi bari.
Bu arada hediyeler ulaşmış,foto da ekleyind e görelim cicişleri.
Ben de bugün Selen Nisa nın hediyesini aldım amaa gönderemedim.Yarın inş gönderebilirim.
Ohhhh maşallah,pek bir kalabalık burası,ne güzeelllllllllll

bende vermedim bıldırcın yumurtası deneyelim bir.........

benimde hediyem geldi çok güzel hediyemiz ama ben resim ekleme özürlüsüyüm daha yusufumun resmini kimse görmedi koysam kızlar hayran ollur oğluma çünkü çook yakışıklı...

X